Jump to content

Cum sa stai AFK pe server cu resurse putine

tyiby

Recommended Posts

Toata lumea stă afk. Cine nu stă nu e role-play. ( :)) )

ce-ar fi sa puteţi sta afk / ţineţi jocul în bară fara sa ca acest lucru sa vă afecteze.. resursele calculatorului?

stiţi bine ca atunci cand puneţi jocul în bară(alt+tab), acesta continuă sa mănânce rami buni, şi ce vă faceţi în caz că nu aveţi asa mulţi? sau pur şi simplu vreţi să jucaţi între timp un joc care necesită memorie ceva mai multă, ori să faceţi ceva care la fel, consumă memorie multă.

există o metodă simplă, care ne poate reduce consumul de resurse al GTA-ului când acesta este pus în bara / minimizat.

metoda constă în instalarea programului 4t Tray Minimizer Free (link direct de download oficial aici: http://www.4t-niagara.com/4t-min.exe), o aplicaţie gratuită care ne minimizează programele în taskbar (jos pe dreapta).

după instalare putem minimiza GTA-ul cu Shift & Esc apăsate consecutiv.

consumul de memorie ram minimizat cu metoda normala, adică Esc + Alt (procesul gta_sa, primul):

24c6f6ae.png

şi consumul de memorie ram cu GTA minimizat in 4t Tray Minimizer(Shift+Esc), procesul gta_sa, al 4-lea:

3255ba32.png

practic acum consumul de resurse e de aproape 4 ori mai mic.

mă rog(rar), in Windows 7 sunt sigur ca e mult mai mare diferenţa, Task Managerul din Windows XP e destul de primitiv si arată destul de eronat. ştiu că în Windows 7, pe care nu-l am momentan, consumul cu metoda clasică (ESC+Alt) era de peste 200mb ram, iar cu 4t Tray Minimizer era de aprox. 10 mb ram.

dacă sunteţi careva cu Win. 7 si urmaţi această metodă, puteţi pune nişte screenshot-uri cu consumul din task manager.

cum e posibil aşa ceva?

simplu, programul are o opţiune care este bifată automat la instalare şi se numeşte 'Free physical memory'.

singurul dezavantaj este ca atunci când restaurăm GTA-ul din taskbar(localizat pe partea dreaptă), adică când dorim să intrăm in joc, acestuia o să ii ia cateva secunde pâna îşi revine, iar asta se datorează faptului că jocul a fost 'conservat' de 3t Tray.

oricum nu drează mai mult de 5-10 secunde, iar asta nu deranjează cu nimic.

opţiunea o puteţi vedea aici: http://screencap.net/f/a2ce4c93.png

în caz că folosiţi metoda de scriere cu diacritice de pe diacritice.com, cum şi eu o folosesc, atunci e bine să debifăm prima opţiune din tab-ul keyboard (stânga), în care ajungem dând click dreapta pe iconiţa din taskbar iar apoi pe Options, adică aşa: http://screencap.net/f/82eedc91.png, unde debifăm opţiunea Activate 4t tray Minimizer window (Ctrl+Alt+T), pentru că noi folosim combinaţiile alt+t pentru a scrie litera ţ, şi o să ne incurce această setare. deci mai bine să rămână debifată.

http://screencap.net/f/51a88006.png

A încercat careva acest program ? Este sigur ?

e ca si cum ai intreba daca Bitdefender este sigur.

am pus link de download de pe site-ul oficial, care este: http://www.4t-niagara.com/tray.html

programul se afla si pe download.com http://download.cnet...4-10079431.html, crezi ca aia pun programe 'nesigure'?

la fel este si pe softpedia, care le scaneaza inainte de a le face publice: http://www.softpedia...izer-Free.shtml

este un program cunoscut, instaleaza-l cu incredere.

Excelent program frate, iti raman dator...

Eu stau pe PC'u parintilor ( seara ma refer afk ) si au un PC destul de varza... si mai vine tata sa-si faca proiectele lui si iara " Tony iara esti pe GTA si se misca caulatoru' greu, vezi ca ies " si ma enerveaza la culmea :))

Deci, cum spuneam, iti dau si un + si raman dator ^^

Va recomand Game Booster, nu mai luati toate porcariile postate pe forum in care pot fi foarte usor incluse niste "stealere". Apoi veniti cu topicuri de genu "nu mai merge contul" , "mi sa spart contul".

Va recomand Game Booster, nu mai luati toate porcariile postate pe forum in care pot fi foarte usor incluse niste "stealere". Apoi veniti cu topicuri de genu "nu mai merge contul" , "mi sa spart contul".

Stealer-ul fura numai ce ai salvat in browser . :)

Programu e curat l-am scanat pe virustotal da nu stiu cum sa-l folosesc :))

Ce stealer poate fii de pe siteul original? Game booster doar inchide aplicatiile nefolosite...Il am, dar il folosesc numai la minecraft

omule te credeam putin destept, m-am inselat.

Game Booster nu poate sa faca ce face acest program, unde-i legatura?

daca 4t Tray Minimizer e porcarie pentru tine, si crezi ca ar putea avea 'stealer', pai nu stiu sincer de ce mai ai internet. doar sa joci sa-mp?

e ca si cum ai crede ca sa-mp are stealer, sau ceva. e un program foarte cunoscut, si foarte folosit. informeaza-te pe google inainte sa scrii o prostie.

Excelent program frate, iti raman dator...

Eu stau pe PC'u parintilor ( seara ma refer afk ) si au un PC destul de varza... si mai vine tata sa-si faca proiectele lui si iara " Tony iara esti pe GTA si se misca caulatoru' greu, vezi ca ies " si ma enerveaza la culmea :))

Deci, cum spuneam, iti dau si un + si raman dator ^^

ma bucur sa vad ca ajuta cu adevarat pe cineva. :D

Stealer-ul fura numai ce ai salvat in browser . :)

Programu e curat l-am scanat pe virustotal da nu stiu cum sa-l folosesc :))

Poti pune intrebari aici, doar d'aia e acest topic! Deci, ce nu sti sa faci? instaleaza-l apoi mergi in game si minimizeaza-l cu Shift(stanga) si ESC.

Nu vad nici o diferenta intre cele doua poze doar programul tau care sta in plus pe acolo fara nici un rost daca va uitati gta_sa.exe tot 0 are consumul in ambele poze.

Programu face in asa fel cand dai shift+esc sa ti-l faca ca o iconita d-aia de langa ceas cum e messu de exemplu.. si cand dai shift+esc parca nici nu ai fii in joc sa joci sa-ti manance din resurse si asa poti sa joci ce joc vrei ..

Nu vad nici o diferenta intre cele doua poze doar programul tau care sta in plus pe acolo fara nici un rost daca va uitati gta_sa.exe tot 0 are consumul in ambele poze.

RAM nu CPU, uita-te mai in dreapta -_-

Multumim pentru acest tutorial...

Dar GTA-ul nu consuma prea mult...

200mb in comparatie cu 10mb dupa crezi ca nu conteaza? Daca ai memorie fara nr. da, nu consuma prea mult..

Programu face in asa fel cand dai shift+esc sa ti-l faca ca o iconita d-aia de langa ceas cum e messu de exemplu.. si cand dai shift+esc parca nici nu ai fii in joc sa joci sa-ti manance din resurse si asa poti sa joci ce joc vrei ..

uite cineva care a inteles ideea. astia gen robert nu-s in stare de atat.

Inutil...

Inutil esti tu in acest topic.

Acum sunt si eu de pe Windows 7.

inainte:

lDXB6.jpg

si dupa:

3W6E5.jpg

hai sa fim seriosi, sa stai in GTA cu 5 mb ram e ceva. chiar si daca ai resurse fara nr., e o 'economie fara stres'.

Inutil...

Prietene nu e inutil , acum si eu am calculator bun si nu am nevoie dar acum 4-5 luni aveam nevoie urgenta de un astfel de program , nu mai fa posturi aiurea!

ON: Multumim pentru program :*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.