Jump to content

Găseşte o melodie / Find a song

South Blue96
 Share

Recommended Posts

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): -

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Recent la un radio online, am cautat-o dupa numele remixului

Videoclip:

Alte precizari: as dori sa aflu numele melodiei de la minutul 1:40

PS: Recompezez cu:rep_up.png

Mai este cineva pe aici ??

Dacă ai văzut că nu postează nimeni, înseamnă că nu ştie nimeni ce melodie e. După părerea mea, nici nu cred că e melodie oficială, cred că e doar o parte din mix-ul acelui DJ. Nu mai posta aiurea te rog sau vei fi sancţionat.

Ok multumesc :D

Edited by SV Sergiu

Mai este cineva pe aici ??

Dacă ai văzut că nu postează nimeni, înseamnă că nu ştie nimeni ce melodie e. După părerea mea, nici nu cred că e melodie oficială, cred că e doar o parte din mix-ul acelui DJ. Nu mai posta aiurea te rog sau vei fi sancţionat.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Dani printul banatului

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 zile

Videoclip:

Melodia care o cauti este:

Numele original al melodiei: Imran Khan-Amplifier

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Tin minte ca tot spunea "si se tot repeta" si ca adesea oferea "niste bum bum".

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Recent la un parti de poveste.

Videoclip: Cam asta caut, daca ma puate ajuta cine va dau plus.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Tin minte ca tot spunea "si se tot repeta" si ca adesea oferea "niste bum bum".

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Recent la un parti de poveste.

Videoclip: Cam asta caut, daca ma puate ajuta cine va dau plus.

Hai ca te crut eu, bos.

bum bum

Edited by Collonelu 90

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): O melodie de club in spaniola.La refren o voce feminina zicea ceva de genul “dime que te llama, que te llama..” si mai departe o voce masculina zicea (din ce am retinut) ” boca africa” sau “boca d’africa”.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : la profm party mix virgil & llp, pe 14.06.2013

Videoclip: -

Asta e tot ce am retinut, multumesc anticipat!

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Pe facebook.

Videoclip: http://official.fm/tracks/hTJ3 - este un remix, as vrea sa stiu care este muzica aceasta? Prima muzica.

Edited by Porter

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu stiu.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : La radio, eram la un coffe-bar cu colegii

Cateva precizari despre melodie: este asemanatoare la refren cu negativul piesei de mai jos, si e cantata de o fata, ps este o melodie mai ritmata..

Videoclip:

https://www.youtube....h?v=e-8EQHaMKfA

Edited by uT Sergiu

@,

Melodia pe care o cauti este:

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : La radio, eram la un coffe-bar cu colegii

Cateva precizari despre melodie: este asemanatoare la refren cu negativul piesei de mai jos, si e cantata de o fata, ps este o melodie mai ritmata..

Videoclip:

Inca o mai caut :D

@,

Melodia pe care o cauti este:

Videoclip:

Inca o mai caut :D

Nu merge acel link, pune altul.

Nu merge acel link, pune altul.

Multumesc, dar melodia a fost stearsa de user :(..

Când ai auzit-o ultima oară şi unde?: Youtube

Cateva precizari despre melodie: As dori sa aflu numele melodiei originale.

Videoclip:

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu ştiu.Era cântată de un băiat.Cred că nu e prea veche.Vorbeşte in ea despre mare/vară parcă.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 minute la proFM.

Îmi amintesc căteva versuri din ea : " Făra tine , e mai bine " , " Eşti liberă să-ţi găseşti fraierul perfect" , cam aşa ceva.

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Nu ştiu.Era cântată de un băiat.Cred că nu e prea veche.Vorbeşte in ea despre mare/vară parcă.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 minute la proFM.

Îmi amintesc căteva versuri din ea : " Făra tine , e mai bine " , " Eşti liberă să-ţi găseşti fraierul perfect" , cam aşa ceva.

Ceea ce cauti tu este VAMA - Perfect fara tine ->

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): O melodie de club in spaniola.La refren o voce feminina zicea ceva de genul “dime que te llama, que te llama..” si mai departe o voce masculina zicea (din ce am retinut) ” boca africa” sau “boca d’africa”.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : la profm party mix virgil & llp, pe 14.06.2013

Asta e tot ce am retinut, multumesc anticipat!

melodia care o cauti este: https://www.youtube.com/watch?v=4-RuO00uJ9Y

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Este cantata de un barbat, iar refrenul era ceva de genu: Abel abel can you see. Nu stiu mai mult din ea. Melodia era in Engleza, doar 2-3 cuvinte din refren erau in alta limba.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : Acum 2 saptamani in Germania.

Videoclip: Nu am.

Edited by Seether

@@B1oS,

Te rog respecta modelul de postare:

Model de postare:

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ):

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? :

Videoclip:

pentru a te putea ajuta pe viitor :D

Oricum melodia care o cauti este: Protiac - Haze

@@B1oS, astept un up! daca ti-a fost de ajutor :P

i-am zis si eu, oricum l-am ajutat :)

Edited by bTs IuLiaN

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): ~

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : La tv, recent pe postul de televiziune local, unde se posteaza anunturile orasului [Radio Zu cred ca era radio-ul]

Alte precizari: Melodia este ritmata si canta un baiat zicand ceva de genul "Barry movie, barry movie..."

Detalii despre melodie ( artist / artistă / trupă, anul apariţiei, orice ): Este o melodie cantata de Ptibull, asta stiu sigur, iar la refren canta o voce masculina putin subtire, ca sa zic asa. Restul versurilor le canta Ptibull, doar la refren acel barbat. Inca un detaliu, vocea de la refren aduce putin cu cea a solistului de la Passenger, dar nu este el, doar seamana cat de cat.

Când ai auzit-o ultima oară şi unde? : La radio acum cateva saptamani.

@, Nu este aceasta, versuri nu stiu, stiu doar ca atunci cand canta Ptibull, se aude un fel de trompeta pe fundal.

Edited by M Caesar

• BIS aka OldNab changed the title to Găseşte o melodie / Find a song