DanieI Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Lucrezi impecabil de când te cunosc. Ţine-o tot aşa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Foarte frumoase. Geoo, esti in top 3-4 dintre deisgneri, spun eu. Esti creativ, ceea ce este foarte bine. Ai niste idei, geniale. Super, tine-o tot asa. Imi place foarte mult ultimul logo Ai putea face bani buni pe unele site-uri cu logo-uri Lucrezi destul de finut, bravo. @Mr. Yonutz: Las-o mai moale ca nu esti buricu' pamantului. Lucrezi impecabil de când te cunosc. Ţine-o tot aşa ! Mulţumesc băieţi ! News Avatars: Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Imi plac foarte mult, in special a 2-a,ce font ai folosit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Imi plac foarte mult, in special a 2-a,ce font ai folosit? Trojan Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 27, 2012 Author Share Posted September 27, 2012 New... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Oao foarte frumos, se potriveşte textul cu imaginea, stock frumos, felicitări e reuşită creaţia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 New... Unele texturi sunt puse aiurea si decupate prost. Uita-te la aia de pe tricou cat de urat arata, la fel si splatt-urile alea de langa coarne. Chestiile de pe roti arata interesant, dar aiurea, cred ca daca nu faceai continuarile alea, aratau mai bine. In general ai gresit la texturi, cum am spus, dar in rest arata binisor, da' parca textu' ala nu prea-si are locu' acolo... Pune stocku' sa vedem de unde ai plecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 27, 2012 Author Share Posted September 27, 2012 Unele texturi sunt puse aiurea si decupate prost. Uita-te la aia de pe tricou cat de urat arata, la fel si splatt-urile alea de langa coarne. Chestiile de pe roti arata interesant, dar aiurea, cred ca daca nu faceai continuarile alea, aratau mai bine. In general ai gresit la texturi, cum am spus, dar in rest arata binisor, da' parca textu' ala nu prea-si are locu' acolo... Pune stocku' sa vedem de unde ai plecat. Aşa am şi vrut să arate splatt-urile, dezordonate... nu puse drept ca la carte că iesea urât iar "aia" de pe tricou nu e textură, e brush. Stock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Nu prea ti-a iesit tutorialul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 (edited) Nu prea ti-a iesit tutorialul. Tu faci pas cu pas după un tutorial ?... doamne, fă din capu' tău improvizează... PS: Eu zic că mi-a ieşit mult mai bine ca tutorialul, câte am băgat eu şi câte a băgat ăla, fă diferenţa. News: O altă manipulare: O imagine "vectorizată": Edited September 28, 2012 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Foarte frumoase creaţiile, îmi place în special a 2-a , cea vectorizată texturi frumoase ( chiar dacă seamana cu nişte spermatozoizi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Foarte tare ! Chiar esti priceput. Am vazut un avatar foarte frumos facut de tine, as putea sa-l tin si eu vreo 2-3 zile la avatar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Foarte tare ! Chiar esti priceput. Am vazut un avatar foarte frumos facut de tine, as putea sa-l tin si eu vreo 2-3 zile la avatar ? Arată-mil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Frumos, ţine-o tot aşa. Frumoasă aia cu "Playing with light effects". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Frumos, ţine-o tot aşa. Frumoasă aia cu "Playing with light effects". Merci ! News: Wallpaper: Manipulare: Log in: Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 News: Monitor (făcut de la 0) Acţibild: Poză Efect cadru film: Mozaic: Aia cu Twitter am vazut-o pe mai multe site-uri... aia sigur nu-i facuta de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 (edited) Nu a zis nimeni sa urmezi fiecare pas, dar nu cred ca trebuie ma sa ma uit eu, uitate tu, la lucrari : Eu sunt de parere ca a iesit mult mai rau decat outcome-ul de la tutorial, poti sa "bagi" 1000 de gm-uri si vectori, daca arata ca o tocana nu ajuta cu nimic. Edited September 29, 2012 by darkmy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 (edited) Aia cu Twitter am vazut-o pe mai multe site-uri... aia sigur nu-i facuta de tine. Multe site-uri ai mai văzut, aşai ?... data viitoare să dai "quote" la tot portofoliul. *darkmy1, prefer să fac după bunul plac decât să fac pas cu pas după munca altuia. Edited September 29, 2012 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB FraNkk Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Unele texturi sunt puse aiurea si decupate prost. Uita-te la aia de pe tricou cat de urat arata, la fel si splatt-urile alea de langa coarne. Chestiile de pe roti arata interesant, dar aiurea, cred ca daca nu faceai continuarile alea, aratau mai bine. In general ai gresit la texturi, cum am spus, dar in rest arata binisor, da' parca textu' ala nu prea-si are locu' acolo... Pune stocku' sa vedem de unde ai plecat. Fratele meu cand vad ce scri pic pe jos...tu poti macar sa faci asa ceva ma ? doamne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 New: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Da ba frumos, ce pot spune... ti-au iesit destul de bine. Astept sa imi faci un cadou. (Logo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Imi place ce vad , insa la imaginea cu bmx-ul puteai sa lasi dunga aia portocalie decat pe roti , nu sa faci niste linii aiurea din ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Imi place ce vad , insa la imaginea cu bmx-ul puteai sa lasi dunga aia portocalie decat pe roti , nu sa faci niste linii aiurea din ea Din câte vezi, îmi place să lucrez mai mult pe partea de Web Design... cu sig-urile mai puţin. New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Frumos logo, felicitări! Imi place Draguţ efect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Frumos logo, felicitări! Imi place Draguţ efect Mersi, nu am vrut să-l încarc... l-am lăsat simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts