Jump to content

eXemplu Creations

LeGaLiZe
 Share

Recommended Posts

WTF :| Ati venit tot aici :)

Incerc sa progresez , dar in ultima vreme nu am mai dat asa importanta PhotoShop-ului.

Asa se pare :)

eXemplu GFX :X :X

a3x69dy1rfw7tf69exkp.png

Nu se vede nici o diferenta, asculta-ma sig-ul acesta avea o Impresie MULT mai buna cu o focala :|, dar se pare ca eu vorbesc degeaba :), Ti-am spus doar nu trebuia sa urli " WTF | Ati venit toti aici :) " dau sfaturi, credema, nu ti le dau ca iti vreau raul.

# Decat 10 sfaturi care iti incalzesc inima pe moment [ bune , frumoase ] mai bine unul care te supara pe moment, dar te ajuta in viitor.

@ Bello :

In legatura cu textul , eu l-am facut asa / adica asa am vrut , simplu si la obiect.

Despre lumina , asta nu are importanta , eu am vrut sa o fac asa, defapt si light-ul era cam deschis.

O semnatura facuta dupa un tut. am folosit mult smudge , nu-mi place cum a iesit.

dl2lnerc4ndrv1uefqwt.png

Totutui astept ceva pareri , critic , injuraturi.

eu nu stiu de ce tie nu-ti place , mie imi place , este foarte draguta :X

Sunt faine , doar ca in unele nu ai integrat textul prea bine , de exemplu in ultima in care ai folosit mult smudge , textul nu are nici o tangentza cu imaginea in sine in rest sunt faine .

O semnatura facuta dupa un tut. am folosit mult smudge , nu-mi place cum a iesit.

dl2lnerc4ndrv1uefqwt.png

Totutui astept ceva pareri , critic , injuraturi.

@ eXemplu : Imi place cel mai tare :X

Daca ai putea sa imi faci un gift , cu acel render ti-as ramane dator.

Chiar imi plac efectele & renderul.

Foarte tare :)

doar ca partea din dreapta pare putin cam singura

era fain daca bagai si acolo ceva interesant :)

Felicitari oricum ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.