Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Metin2

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

Cred ca toata lumea a auzit de jocul metin2 ... este in joc de strategie , il poti juca gratis ... jocul este cat de cat misto .. il puteti download-a de pe www.metin2.ro , puteti sa-l incercati :)

Cea mai tampita chestie este ca aveam level 1, nou venit, nu stiam mai nimica si ce naiba vad ?

SPOT cu lupi level 1 ma rupeau ... si Alfa Wolf de level 2 ... ma linsau una doua...

Ia uite ca si din asta am jucat. E ceva gen WOW, ma rog , n-am jucat WOW, dar am prieteni care-l joaca toata ziua. Ei , bine ,aveam level 21 cand m-am lasat de el. Intr-o zi m-am plictisit de el si am inceput sa caut hack-uri, astfel mi-am bulit contu', ca m-a prostit unu' ....

Da nu mai spuneti ca e gen WoW ...in primu rand in wow mergi numa cu sageti (w,a,s,d) + poti sarii...deci este una dintre multele chestii care sunt in plus fata de metin..+ WoW are grafica de 100 ori mai buna ca metin..

Dau la schimb un lvl 39 warrior pe un alt accont pe un joc mijto :D

Cred ca toata lumea a auzit de jocul metin2 ... este in joc de strategie , il poti juca gratis ... jocul este cat de cat misto .. il puteti download-a de pe www.metin2.ro , puteti sa-l incercati :)

wrong nu este strategie - este un MMORPG ...

Cea mai tampita chestie este ca aveam level 1, nou venit, nu stiam mai nimica si ce naiba vad ?

SPOT cu lupi level 1 ma rupeau ... si Alfa Wolf de level 2 ... ma linsau una doua...

E nasol ...

lexutzu daca ai de gand sa joci asa putin de distractie eu pot sa iti arat toul despre metin 2 pe orice server am am jucat pe uk lvl 41 daca esti interesat pm me :X

Anakin- nu judeca un joc daca nu cum se mananca prima data ar rebui sa-l incerci eu chiar te sfatuiesc :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.