Jump to content

Counter Strike 1.6

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

Guest Unregistered
CS 1.6 e foooooarte foarte fain. Ce-l mai bun shooter din toate timpurile zic eu :)...

=)).

În alte ordine de idei, acest joc nu vrea sa moară. Dacă stai să te gândeşti că Source a fost lansat acum 3-4 ani şi majoritatea oamenilor refuză să lase 1.6-ele, putem spune despre acest joc că este unul dintre cele mai bune shooter-e.

=)).

În alte ordine de idei, acest joc nu vrea sa moară. Dacă stai să te gândeşti că Source a fost lansat acum 3-4 ani şi majoritatea oamenilor refuză să lase 1.6-ele, putem spune despre acest joc că este unul dintre cele mai bune shooter-e.

va muri...cel putin pentru mine a murit de mult.l-am jucat 4-5 ani dupa mi-am luat source.este mult mai fain.grafica stilul multe altele.

a fost frumos cat a durat....

mah a dreptate e clasic vechidar totusi nu ai cum sate plictisesti de el poate hai nu joci o sapt ...o luna ...darin final totte joci ..nu? :P <)48.gif

Edited by funjoy

ExceSS ai mare dreptate...este un joc..de nota 3..dupa mine..mai bun..adica mult mai bun este CS:S ...grafica mai buna..sunet, miscari...codurile care sunt..nu merg toate...si cele care merg nu sunt toate asa de ajutor...

In 1.6 :| nu poti sa joci ca intra unu cu AIM si...nu ai ce sa-i faci.

ExceSS ai mare dreptate...este un joc..de nota 3..dupa mine..mai bun..adica mult mai bun este CS:S ...grafica mai buna..sunet, miscari...codurile care sunt..nu merg toate...si cele care merg nu sunt toate asa de ajutor...

In 1.6 :| nu poti sa joci ca intra unu cu AIM si...nu ai ce sa-i faci.

Daca nu era CS,nu aparea CS:S.

CS este un joc multiplayer,foarte cunoscut in lumea aceasta.

E cel mai jucat joc din lume am vazut pe niste site`uri , apoi vine WOW ( World of Warcraft) , foarte frumos Counter-Strike`ul

Vai, vai! Ce barfiti ma CS-ul? :)) Vorba lu ala de mai sus daca nu era CS nu mai era nici CSS nu-mi vine sa cred ca barfiti CS.. vedeti sa nu va vada Bobo ca porma se supara :)). Ma refer doar la cei care barfesc de rau nu dau nume.(ExceSS, skunk)

Edited by 4WD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.