Jump to content

Shooter artwork

Shooter
 Share

Recommended Posts

Avatarele îmi plac cel mai mult... au acel ceva, continuă tot aşa.

Mersi.

Cum reusesti sa`ti iasa asa perfecte?

Nu-s perfecte, nimeni nu-i perfect, pe viitor te rog sa argumentezi mai mult.

Semnatura cu Addicted to corleone nu imi place. Nu imi place in principal fontul folosit iar pe langa asta nu imi plac efectele. Imi place varianta B/W la Bug Mafia, iar avatarele sunt faine, insa nu ai unu care sa ma fascineze sa ma faca iar sa vreau sa il port :)).

Semnatura cu Addicted to corleone nu imi place. Nu imi place in principal fontul folosit iar pe langa asta nu imi plac efectele. Imi place varianta B/W la Bug Mafia, iar avatarele sunt faine, insa nu ai unu care sa ma fascineze sa ma faca iar sa vreau sa il port :)).

Multumesc de aprecieri, la cea cu Corleone nu prea am avut inspiratie, acuma daca ma uit la ea nici mie nu-mi place :)).

NEW

81Trc.png

kFvTR.png

7ZgbG.png

wmMHD.png

yOH1f.png

CwlVH.png

TJhZj.png

iPvxe.png

XoASL.png

l9zMj.png7tpqw.png3AWcc.pngltaZ2.pngmABOC.png

idpAA.png74jTu.pngC6TJa.pngga72y.pngkOFLd.png

LsEzH.pnguoDSw.png

SrWO5.pngT7aV0.pngHa2Ie.png3hQiY.png

VBq03.png

Unele avatare sunt cam simple, dar le-am facut pentru mine sa le port la avatar pe forum si mie imi plac cat mai simple si placute ochiului.

Astept orice parere, critica, sfat de la oricine.

Pot purta asta ? :-??

Tipule, ai niste lucrari... bestiale, ce culori poti baga, contraste... esti bestial. Ma mir ca nu ai Designer.

Tipule, ai niste lucrari... bestiale, ce culori poti baga, contraste... esti bestial. Ma mir ca nu ai Designer.

Da, şi eu mă mir că nu are nu ?

Lăsând gluma la o parte, ai nişte lucrări frumoase. Îmi plac mult efectele de pe avatare, lumina cum o poziţionezi dar la text mai ai de lucrat.

Succes pe viitor şi fi mai activ !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.