Jump to content

Shooter artwork

Shooter
 Share

Recommended Posts

• Super! Se vede ca iti meriti functia de designer... si ca te pricepi in PS bafta sper sa faci un avatar/semnatura odata si odata si pentru mine
  • De la mine ai +

Esti GENIAL. Ti-am spus mai multe in pm. Mai rar avatare ca ale tale.

Mersi de aprecieri.

• Super! Se vede ca iti meriti functia de designer... si ca te pricepi in PS bafta sper sa faci un avatar/semnatura odata si odata si pentru mine
  • De la mine ai +

1. Nu-s Designer.

2. Ti-am mai facut avatare/ logo-uri, logo-ul care-l porti acuma eu ti l-am facut ..

____________________________________________________-

m1bYFA2.pngaWeQVw8.pngHhsit2u.png

tyNwEhP.png

X6bmw6b.png

O0PJCWC.png

Bagi aiurea brush-uri pe avatare si le dai un efect.. nu stiu, sepia sau ceva. Sunt destul de aiurea, dupa parerea mea. Insa, te descurci mai bine la web design, adica la logo-uri. Continua pe alea si baga-te si pe LP-uri, ca in rest cam scartaie.

Îi poți schimba textul la această lucrare ? Sau o poți reface ? Aș rămâne recunăscător. ( http://i.imgur.com/oNipwkG.png )

Aceea lucrare a fost facuta pentru alt player, iar aici este portofoliul meu, nu "Cereri Design". Incearca sa nu mai lasi astfel de posturi pe viitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.