Trip. Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Foarte frumoase lucrările, se numără și avatarul meu pe acolo după cum bine observ.Felicitări, chiar ești maestru în ale Photoshop-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Esti GENIAL. Ti-am spus mai multe in pm. Mai rar avatare ca ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Super! Se vede ca iti meriti functia de designer... si ca te pricepi in PS bafta sper sa faci un avatar/semnatura odata si odata si pentru mine De la mine ai + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Esti GENIAL. Ti-am spus mai multe in pm. Mai rar avatare ca ale tale. Mersi de aprecieri. Super! Se vede ca iti meriti functia de designer... si ca te pricepi in PS bafta sper sa faci un avatar/semnatura odata si odata si pentru mine De la mine ai + 1. Nu-s Designer. 2. Ti-am mai facut avatare/ logo-uri, logo-ul care-l porti acuma eu ti l-am facut .. ____________________________________________________- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Cuvantul "Genial" nu este deajuns pentru tine....Tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 (edited) NEW AVATARS Edited March 8, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 (edited) NEW AVATARS Edited March 9, 2013 by Shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Bagi aiurea brush-uri pe avatare si le dai un efect.. nu stiu, sepia sau ceva. Sunt destul de aiurea, dupa parerea mea. Insa, te descurci mai bine la web design, adica la logo-uri. Continua pe alea si baga-te si pe LP-uri, ca in rest cam scartaie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ceea ce vreau sa spun este ca imi plac foarte mult avatarele. Cat despre semnaturi, imi plac efectele dar mai ai de invatat la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 (edited) Edited March 17, 2013 by Shooter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Tot asa bun ai ramas, cum te stiam... sa o tii tot asa fratica, poate te vad si pe tine albastrel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 28, 2013 Author Share Posted March 28, 2013 (edited) NEW Signatures Avatars Logo Edited March 28, 2013 by Shooter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Super imi plac foarte mult, chiar ca te pricepi Ai un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Probabil ti-am mai spus asta , dar o sa iti repet ori de cate ori este nevoie , esti pur si simplu genial ! Keep GOING ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GutMasteR Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Sunt chiar foarte reusite Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Îi poți schimba textul la această lucrare ? Sau o poți reface ? Aș rămâne recunăscător. ( http://i.imgur.com/oNipwkG.png ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Îi poți schimba textul la această lucrare ? Sau o poți reface ? Aș rămâne recunăscător. ( http://i.imgur.com/oNipwkG.png ) Aceea lucrare a fost facuta pentru alt player, iar aici este portofoliul meu, nu "Cereri Design". Incearca sa nu mai lasi astfel de posturi pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Ai stat ceva timp probabil sa faci toate acelea de mai sus. Un lucru e sigur, te pricepi . Continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 In acest topic nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca doresti redeschiderea topicului pentru a posta lucrari noi, vei trimite PM unui designer. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts