Jump to content

Chestii utile legate de GTA San Andreas şi SA-MP

tyiby

Recommended Posts

Câteva chestii utile legate de jocul GTA San Andreas & SA-MP, puse în acelaşi loc şi pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

1. prima şi prima dată dupa ce am instalat jocul GTA S.A. şi modul sa-mp ma duc în opţiunile acestuia, adică în Options, la care ajung dând pe tasta ESC, atunci când sunt în joc.

ClxQ6.png

ce fac acolo? păi în primul rând mă duc pe DISPLAY SETUP, iar apoi pe ADVANCED.

sF2mO.pnggxLzx.png

2. de la ADVANCED pun pe WIDESCREEN - ON, ceea ce vă recomand să faceţi şi voi în caz că vi se vede omuleţul adunat, şi maşinile la fel, setând pe ON acestea o să se vadă normal, perfect,

3. iar apoi la VISUAL FX QUALIY setez pe LOW, ceea ce vă recomand şi vouă să faceţi în caz că jocul vă sacadează / are lag.

smBNV.png

4. După setările astea, foarte esenţiale, închid jocul şi bag de obicei modul Radar/Hud Mode cu locatiile serverului, singurul mod pe care îl recomand.

http://forum.b-zone....ile-serverului/

5. Puteţi avea jocul în Window mode apăsând consecutiv tastele alt+enter.

O metodă excelentă pe care o puteţi folosi la testele de intrare în facţiuni : )

gsIEh.jpg

Dacă mai şţiţi şi voi alte metode ~utile, nu ezitaţi să le postaţi aici!

5. O altă chestie utilă de care uitasem să menţionez este să înstalez 4T Tray Minimizer, pentru a putea sta pe server cu un consum minim de resurse (memorie ram, cpu)

mai multe detalii aici: http://forum.b-zone....resurse-putine/

Eu iau crash cand apas alt+tab,uneori merge dar nu pot face fereastra asa mica ca in ss-ul tau ci e la fel de mare cat ecranul,merge doar sa o mut stanga/dreata dar asta nevazant toata fereastra cu gta-ul,daca sti o alta metoda dai reply.

PS:foarte folositor pentru teste,eu mereu le-am luat pe merit si am picat din prostie la altele :))

Eu iau crash cand apas alt+tab,uneori merge dar nu pot face fereastra asa mica ca in ss-ul tau ci e la fel de mare cat ecranul,merge doar sa o mut stanga/dreata dar asta nevazant toata fereastra cu gta-ul,daca sti o alta metoda dai reply.

PS:foarte folositor pentru teste,eu mereu le-am luat pe merit si am picat din prostie la altele :))

imi era greu sa explic asa ca am filmat, vezi clipul de mai jos, urmareste cursorul mouse-ului, e simplu de realizat:

http://www.myspace.com/video/tyiby/windows-mode-in-gta-san-andreas/108987387

Acum imi dau seama de ce sunt atatea reclamatii la topicurile factiunilor...ca triseaza la testele de intrare si vezi ca ai o greseala, in loc de 6 ai pus tot 5.

Nu cred ca exista player sa nu fi trisat la teste, cel putin din departamente, .. unde comenzile alea de arrest sunt facute parca anume sa fie greu de retinut. puteau face /arrest w1, /arrest w2 etc. plus ca regulamentele sunt cat un roman, pe cand puteau sa-l faca de maxim 10 randuri cu aceleasi reguli. dar hai sa fie reguli 999999 pentru nimic.. mersi de corectare, vazusem greseala dar nu-mi place edit-ul ala care apare dupa ce dai edit la un topic : ) cum apare mai jos : (

imi era greu sa explic asa ca am filmat, vezi clipul de mai jos, urmareste cursorul mouse-ului, e simplu de realizat:

http://www.myspace.com/video/tyiby/windows-mode-in-gta-san-andreas/108987387

Multumesc dar tot crash imi da :).

Acum imi dau seama de ce sunt atatea reclamatii la topicurile factiunilor...ca triseaza la testele de intrare si vezi ca ai o greseala, in loc de 6 ai pus tot 5.

Bucura-te am fost respins de 2 ori in taxi,probabil singurul care nu a trisat :))

Felicitari pentru munca, merge destul de bine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.