ZEW Yulo Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Vrei sa vinzi sau sa promovezi ceva dar nu ai timp sa dai /ad-uri ? Eu te pot ajuta ! Cum ? Pai foarte simplu , eu voi da /ad in locul tau. Preturi ? Foarte ieftin! Pentru doar 50k eu voi da 10 /ad-uri pentru tine.Pentru 75k eu voi da 15 /ad-uri pentru tine.Sau pentru 150k voi da 25 /ad-uri pentru tine,Preturile sunt usor negociabile.Ad-uri voi fi plasate in decursul a 3 zile. Daca doresti si tu,da un reply mai jos cu urmatorul model : Nick : Level : Cate /ad-uri doresti ? : /ad-ul pe care il doresti : Numar telefon : Alte precizari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Nick : Zipper. Level : 41 Cate /ad-uri doresti ? : 10 /ad-ul pe care il doresti : Zipper. V/S/Inchiriaza Club cu hidden 172. Alte precizari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 O sa fi contactat de mine in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW MasterOfPuppets Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Nick : BaD Level : 30 Cate /ad-uri doresti ? : 10 /ad-ul pe care il doresti : V/s casa level 8 Jefferson & Pizza PC! Numar telefon : 479-4509 Alte precizari : ingenioasa jmecherie:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 O sa fi contactat de mine in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Nick : qazdawn Level : 26 Cate /ad-uri doresti ? : 5 /ad-ul pe care il doresti : Cumpăr Premier ! Alte precizari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Nick : Gawitkkk Level : 30 Cate /ad-uri doresti ? : 10 /ad-ul pe care il doresti : V/S Casa level 10 pe VineWood, sms oferte. Numar telefon : 237 - 1561 Alte precizari : Astept sa ma contactezi in joc pentru a iti da bani . Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Chiar asa s-a ajuns? La tot ce da el /ad ii vin tot lui, ca e doar cnn-ul lui, DOAMNE. De ati gandii si voi putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Ce rost are post-ul tau aici ? Poate ca uni nu au timp de /ad ? E vreo problema ? Da bani ajung la mine,ai vrea sa ajunga la tine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Nick : kiNNNder. Level : 31 Cate /ad-uri doresti ? : 10 /ad-ul pe care il doresti : Cuneo Family recruteaza playeri activi si seriosi. Level 10+ aplicatie pe forum. Numar telefon : 4040044 Alte precizari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Chiar asa s-a ajuns? La tot ce da el /ad ii vin tot lui, ca e doar cnn-ul lui, DOAMNE. De ati gandii si voi putin. Daca mai postezi 1 singura data aici aiurea , sa iti expui tu parerea ta , vei fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beowulf Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Nick : FeRReS Level : 18 Cate /ad-uri doresti ? : 25 /ad-ul pe care il doresti : Ai nevoie de un telefon?de un walki talkie sau sa iti incerci norocul la Loz in plic? 24/7 Magazin cu de toate din zona BSLS va asteapta la cele mai mici preturi ! Numar telefon : 178-1729 Alte precizari : !! Chiar asa s-a ajuns? La tot ce da el /ad ii vin tot lui, ca e doar cnn-ul lui, DOAMNE. De ati gandii si voi putin. Nu ma deranjeaza 150k sa dea altu aduri in locul meu , totusi o pierdere de timp , nu iti mai expune parerile , omul vrea sa faca un ban cu CNN LV din cauza ca toti merg CNN LS ! Ce te doare ce fac altii cu bani lor ? uita-te in oala ta ! Scrii si tu pt +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Nick: [F4L]BLAde Level: 80 Cate /ad-uri ?: 25 Ad-ul dorit: Football BET. Pariaza acum pe forum la sectiunea Services. Precizari: Banii ii primesti diseara cand ajung acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 FeRReS te contactez in joc. [F4L]Blade - o sa incep sa dau ad-uri,astept bani de la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Only4U Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Nick : Only4U Level : 30 Cate /ad-uri doresti ? : 25 /ad-ul pe care il doresti : FotbaLL BET . Cu 50k poti castiga 3m. Check forum -> Services Numar telefon : 828-7863. Alte precizari : Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Nick : DJ_Byscuit Level : 10 Cate /ad-uri doresti ? : 25 /ad-ul pe care il doresti : Vand dinghy 0 TD [ check forum ] Numar telefon : este la semnatura Alte precizari : Astept sa fiu contactat in joc pentru a da banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Nduletz Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Nick: kTk Level: 27+ Cate /ad-uri ?: 15 Ad-ul dorit: kTk cumpara masina/biz motor de 160m! Vrei sa castigi 100k cu o poza? check events>B-zone foto mania! Precizari: Banii ii primesti diseara cand ajung acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 Imi cer scuze am avut o perioada in care nu m-am putut ocupa de /ad-uri,daca cineva doreste din nou din cei de mai sus la care nu am raspuns sa posteze din nou.Multumesc si scuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Nick : Yusuf Level : 45 Cate /ad-uri doresti ? : 10 /ad-ul pe care il doresti : Football BET. Pariaza acum pe forum la sectiunea Services. Numar telefon : 785-4747 Alte precizari: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Nick : uN1kul Level : 27 Cate /ad-uri doresti ? : 25 /ad-ul pe care il doresti : uN1kul vinde Premier 28td 2xHidden check forum pentru detalii. Numar telefon : 4614650 Alte precizari : As dori sa faci ss la fiecare ad,sper sa nu te superi dar vreau sa ma asigur ca nu-mi cheltui banii degeaba.Prin PM. PS: Banii iti vor fi transferati maine dupa ce vin de la liceu in jur de ora 15:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 O sa incep pachetul de anunturi cand o sa imi transferi bani,te rog sa imi transferi cand sunt on sau sa faci ss.O sa fac si ss-uri daca doresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymonelu Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Nick : Tymonela Level : 99 Cate /ad-uri doresti ? : 15 /ad-ul pe care il doresti : Vand faggio cu hidden ,ofer mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 O sa incep pachetul de anunturi cand o sa imi transferi bani,te rog sa imi transferi cand sunt on sau sa faci ss.O sa fac si ss-uri daca doresti Am schimbat masina,inca doresc sa apelez la serviciul tau. Model nou Nick : uN1kul Level : 27 Cate /ad-uri doresti ? : 25 /ad-ul pe care il doresti : uN1kul vinde Club 19TD no hidden check forum pentru detalii. Numar telefon : 4614650 Alte precizari: Ti-am dat PM cu ss transfer.Astept ss cu adurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Nick : Tymonela Level : 99 Cate /ad-uri doresti ? : 15 /ad-ul pe care il doresti : Vand faggio cu hidden ,ofer mult Serios?Vinzi faggio cu hidden si tot tu oferi mult ? Cam cat de mult ? Astept un reply din partea ta ca am impresia ca ai cam gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymonelu Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 cumpar* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.