Jump to content

[B-ZONE TV]Bomba cu ceas

MefX
 Share

Recommended Posts

Ai filmat foarte frumos, ideea este foarte buna dar.. cateva probleme minore. Cand vorbea John cu proprietarul casei, supnea ca isi va cauta de lucru, dar el avea masina aia de tractat.. masinile alea le primesti acasa asa.. le cumperi ? Nu prea cred. La sfarsit, ultima scena, ala e beat care a tras? a tras vreo 3 gloante si nu l-a nimerit. In fine, este foarte frumos, bravo. :)

Ai filmat foarte frumos, ideea este foarte buna dar.. cateva probleme minore. Cand vorbea John cu proprietarul casei, supnea ca isi va cauta de lucru, dar el avea masina aia de tractat.. masinile alea le primesti acasa asa.. le cumperi ? Nu prea cred. La sfarsit, ultima scena, ala e beat care a tras? a tras vreo 3 gloante si nu l-a nimerit. In fine, este foarte frumos, bravo. :)

Nu am avut altul... dupa ce a tras in mine a iesit de pe server si nu am mai avut cu cine sa fac...

Mersi baieti !

Ai filmat foarte frumos iar melodia de pe fundal pur şi simplu o ador, se potriveşte cu tema filmului. Ai un "+" când am să pot.

Idee in sine, e misto. Grafica e super belea, doar ca ai cateva greseli, cand merge proprietaru spre usa, dupa o secunda iese chiriasu afara... La final, e prea brusc.. mai trebuia sa mai bagi ceva... Felicitari, mi-a placut :*

Melodia armonioasa cred ca v-a impresionat pe toti, nu-i asa?

Mefx good wrok dude, asteptam cu nerabdare episodul 2..:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.