Jump to content

[B-zone Tv] Timpul trece, prieteni raman [Test]

Cas tiel
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-zone Tv] Timpul trece, prieteni raman [Test]

Gen: Drama

Durata:1:27

Data lansarii:02.10.2012

Scurta prezentare: -

Link catre clip : [/color]

http://www.youtube.com/watch?v=3VTsjKzRu3A&feature=youtu.be

P.S. Acest video este mai mult un test pentru claritate.

Edited by Jackson Teller

Prea scurt,nu ai actiune,poveste ceva texte,puteai sa faci mult mai mult.Melodia nu se potriveste deloc..Oricum,felicitari pentru efort.

Ce ai fi putut face mai mult ?

Ce actiune sa ai la o POZA?

Nu orice film necesita texte.

SI melodia chiar se potriveste, daca voi ascultati manele e problema voastra.

SI melodia chiar se potriveste, daca voi ascultati manele e problema voastra.

PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI PRIETENI

Asta se potrivea mai bine...

Te-ai inspirat din poza aia cu E39-urile. :)) Bunicica ideea, adica ma rog, ideea e in poza...

Iar cat despre film, nu e cine stie ce. Ai unele faze aiurea, cum ar fi faptul ca orasul este gol... sau ca aia merg cu bicicleta pe mijlocu' strazii. Trebuia sa-i pui intr-un cartier ceva, prin Jefferson. Si inca o faza aiurea e cand merg pe autostrada, unu' merge bine, altu' pe mijloc, si altu' pe contrasens. Trebuia sa mearga si ei pe aceeasi banda, si ar fi fost mai frumos sa aiba masini la fel.

Deci, filmul asta nu prea ti-a reusit.

Bafta mai departe.

Nu este un videoclip care sa te atraga ,nu ai o actiune in tot filmul asta sau ce o fi el...mai lucreaza,oricum apreciez munca..

Eu inteleg ce vrei tu sa zici,

Eu nu am vrut sa fac un video, eu am vrut sa transmit un mesaj, si in acelasi timp sa fac un mic test al placii video.

Si nu cred ca esti tu foarte in masura sa imi zici ce si cum, atata timp cat ai 2-3 posturi si o zi pe comunitate,

Accept sfaturii, criticii, vorbe grele de la movie team, sau de la cei care chiar se pricem, nu de la alti oameni,

O zi buna.

Incearca sa mai inbunatatesti grafica, buna ideea, congratulations for begin : ) !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.