Clientul RakDroid a fost adăugat pe lista de moduri interzise. Detalii aici.
[DISCOUNTS] Începând de Luni se vor activa reduceri pe Shop. Detalii pe https://forum.b-zone.ro/discounts

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

ChRiSTiaN SoN

Reviewer
 • Content count

  1082
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

4 Followers

About ChRiSTiaN SoN

 • Rank
  ♠♠ Light the Darkness ♠♠
 • Birthday 02/09/00

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Cristian
 • MIX Nickname
  ChRiSTiaN[SoN]

Recent Profile Visitors

1062 profile views
 1. Nu, formului este esenta comunitatii si prin existenta lui putem afla foarte multe informatii, comenta, scrie, descarca. Pentru Forumul B-Zone serverele de samp sunt doar o sucursala. Practic serverele RPG au nevoie de forum [in unele cazuri]. Forumul prezinta o multitudine de subforumuri utile, ajutatoare sau mai putin utile, care poti invata ceva. Forumul B-Zone uneste miii de persoane cu diferite activitati intr-una singura.
 2. Closed.
 3. Smart N8 Smart N8 este fabricat de către Alcatel și l-aș considera ceva cam scump raportat la specificații hardware aduse la pachet. Camera principală de 13 Megapixeli și cea frontală de 5 Megapixeli. Capacitatea acumulatorului și procesorul îl trag puțin în jos. Are doar 2400 mAh si 8mm grosime. Procesorul este tip quad-core de 1.25 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB spațiu . Display- ul este de 5 inch Hd. Ca oricare alt smartphone performant, viteza de internet este la 4G, merge si 3G pentru un dowload pot zice destul de bun si rapid. Ruleaza pe Android 7.0 ultima generatie, si poate rula cele mai bune si dure aplicatii si jocuri. Are incorporat finger-print, si poate fi deblocat ca oricare alt smartphone prin pin, glisare, deblocare simpla. Un avantaj al acestui minunat telefon este grosimea foarte mica si greutatea pe care acesta o detine. Un dezavantaj al acestul telefon o prezinta slaba capacitate a baterie, poate dura intre 5-8 ore [non-stop]. Nu am astfel de telefon performant, dar singurul lucru pe care optez la un telefon este cel de a-ti face treaba.
 4. @WG Lavinia Pe forum ramai, nu?
 5. Bine ai venit.
 6. Bine ai venit.
 7. Lasa ca il iei tu
 8. Scena politică poate fi serios afectată de alegerea pe care o va face preşedintele Klaus Iohannis, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. În acest context, jurnalistul a făcut și o analiză a scenariilor din jurul nominalizării prim-ministrului. "Preşedintele poate juca în mai multe feluri aici. Are mai multe posibilităţi. Mai întâi, Dragnea are el însuşi o mare problemă cu alegerea persoanei pe care o va comunica luni. Trebuie să fie o persoană cu care să nu mai aibă probleme de tip Grindeanu, pentru că aşa ceva i-ar fi fatal lui Dragnea. Să fie o persoană care să execute fără crâcnire toate ordinele lui Dragnea şi să respecte programul de guvernare ca pe Coran. În acelaşi timp, să fie o persoană cu o anume imagine, personalitate. Nu poţi pune un personaj foarte obedient, dar şters complet în fruntea guvernului şi nici să-i dai ocazia lui Iohannis să-l respingă. Iohannis poate accepta candidatul PSD- ALDE. Poate să nu-l accepte şi să ceară altul, ceea ce ar pune în mare dificultate PSD-ALDE şi pe Dragnea. Pentru că dacă îl vor găsi greu pe primul candidat, nu vreau să fiu în pielea lui Dragnea cât de greu îi va fi să găseasca al doilea. Dacă Iohannis alege o altă posibilitate, să spună PSD-ALDE: nu accept să nominalizez un premier din partea dvs, pentru că v-aţi comportat iresponsabil în aceste zile, în raport cu interesul naţional şi cu România, dincolo de luptele de partid şi să numească pe cineva din afara coaliţiei. Acel cineva putând să obţină o nouă majoritate în Parlament pentru că actuala majoritate e la limită. Preşedintele poate identifica o altă posibilă majoritate. Sau e respins de parlament candidatul propus de Iohannis. Mai propune unul. Dacă e respins, intrăm în anticipate. Chiar dacă PSD ar câştiga anticipatele, sigur n-ar mai face 48,5%. Se va întoarce spre acel 35% standard. Din acel moment, s-a încheiat epoca, sa-i spun epoca Nicolae Ceauşescu în PSD", a comentat Cristian Tudor Popescu. Sursa: ''www.stiripesurse.ro''
 9. Welcome.
 10. Salut din pat
 11. Sunt negocieri dure, facute de ambele tabere, iar situatia se schimba de la o ora la alta. UDMR, formatiune curtata atat de Dragnea cat si de Grindeanu, a decis ca parlamentarii sai nu vor fi in sala, miercuri, la motiunea de cenzura. Cristian Tudor Popescu: Dragnea si Tariceanu au vandut Romania ungurilor de colea. Sa ne amintim ce inseamna 15 martie 1848 Intalnire a liderilor PSD, la Rin Grand Hotel. Reactia lui Liviu Dragnea Cu o zi inainte de votul pentru motiune Liviu Dragnea si-a chemat colegii la discutii UDMR a anuntat ca nu va participa la votul din Parlament: Nu ne-am certat! De asemenea, Traian Basescu a anuntat ca parlamentarii PMP nu vor participa la plenul reunit pentru votarea motiunii de cenzura. In schimb, cei din PNL vor fi prezenti in sala, dar Ludovic Orban le-a interzis sa voteze, amenintandu-i cu excluderea din partid, daca vor incalca aceasta decizie. Surse politice sustin ca Tariceanu incearca sa convinga 7 - 8 alesi PNL sa voteze motiunea si sa treaca la ALDE. Insa noul presedinte al liberalilor, Ludovic Orban, si-a chemat colegii la o discutie si i-a anuntat ca nu suporta tradarile, iar cine va vota motiunea va fi exclus. Asa ca liderii coalitei au convocat marti seara o sedinta de urgenta cu parlamentarii ALDE SI PSD. De altfel, Biroul Permanent al Senatului a decis astazi sa retraga de pe ordinea de zi legile negociate luni cu UDMR in schimbul sustinerii motiunii de cenzura. De altfel, in Parlament, senatorii si deputatii din opozitie au "facut circ" pe marginea acestui subiect: un deputat PNL a pus la telefon o melodie despre "Transilvania mareata", iar cei de la PMP au legat banderole tricolore de usile cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Sursa.
 12. Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, lansează fitilul unei bombe care ar cutremura din temelii PSD și scena politică. După ce au picat negocierile PSD-UDMR și maghiarii au anunțat că nu votează moțiunea, Ponta susține că există posibilitatea de a nu mai exista o moțiune de cenzură.” Ca deputat PSD inteleg sa votez in conformitate cu ceea ce imi dicteaza constiinta, interesul public si asteptarile alegatorilor mei - chiar daca acestea sunt in contradictie cu decizia lui Liviu Dragnea si a apropiatilor sai! Maine voi vota impotriva Motiunii de cenzura .... daca va mai fi o motiune de cenzura!”, arată Victor Ponta. În acest moment, moțiunea de cenzură este în proceduri parlamentare și urmează ca miercuri, de la ora 11.00, să fie dezbătută și votată. Singura posibilitate de a retrage moțiunea este ca parlamentarii care au votat-o să-și retragă semnăturile până ce nu mai rămâne numărul minim necesar pentru ca moțiunea să fie depusă. Sursa.