Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ZEN Hobbs

Donator
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ZEN Hobbs last won the day on February 23 2019

ZEN Hobbs had the most liked content!

8 Followers

About ZEN Hobbs

  • Birthday 11/15/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lindau {Bodensee} , Germania
  • Hobbies
    Poker&Sex

Contact Methods

  • Skype
    alexvlad8399

Previous Fields

  • Real name
    Alex Vlad
  • RPG Nickname
    .Hobbs

Recent Profile Visitors

1346 profile views

ZEN Hobbs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputation

  1. Cine mai joaca din ai mei pe server ? Va pup si cred ca ne revedem

  2. REVENIM ??

     

     

     

    https://youtu.be/C3oH6t0olOc

  3. Nick: .HOBBS Level:49 Vârstă (reală):24 Sex (real):Masculin Vechime pe server:5 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie ? Deocamdata nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone. Ce intenționez să fac pentru jucători:Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt.Voi ajuta orice player ori de cate ori va avea nevoie.Pe timpul mandatului meu voi avea un plan plin de evente care va pot schimba soarta pe acest server. Premii la eventele organizate de mine: -Gold intre 200-1000G -Inoire clan o luna -Casa de lvl 999 de la bobo -Case normale -Masini -Premii in bani de minim 500k -Eventuri cu premii de 2,3,4,5kk -Event de 10kk -Voi organiza Targ Auto in fiecare Duminica . -Voi incerca sa organizez impreuna cu liderii departamentelor parade. -Sa merg sa stau de vorba cu toti membri factiunilor sa vad ce parere au despre factiunea lor si alte probleme. Este o vorba; ,,Vorba multa , saracia omului! ,, VOTATI .HOBBS MAYOR PENTRU O LUNA PLINA DE SURPRIZE SI DE FAPTE NU VORBE!
  4. Nevastaaa ???

    1. Show previous comments  1 more
    2. ZEN Hobbs

      ZEN Hobbs

      Nici in cel mai frumos vis al tau nu o poti avea ?????

    3. R3tras

      R3tras

      Să crezi tu =)) 

    4. ZEN Hobbs

      ZEN Hobbs

      Ba Heruvime dar cum dq se face ca toate te refuză? ???

      Eu auzisem ca iti plac băieții.Dar lasă ramane intre noi ce am auzit.??????

  5. - Nume:.Hobbs - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există):-Promate - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da, am luat. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da. - Alte precizări:As dori cu ZiB! Multumesc!
  6. uuuu, hei, hei, hei!!!>:D<

    1. ZEN Hobbs

      ZEN Hobbs

      Bună buna ??????

  7. Nick: Hawkk Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 01.02.2019 Sumă:10.000$ Motiv: Absent(sec) 1/2 ScreenShot:https://imgur.com/a/DHUvVzL Alte precizări: Am ajuns tarziu de la munca.
  8. Nume: .Hobbs - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu. - Numele celorlalți participanți (dacă există):- R0BERT0 - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu - Alte precizări: As dori sa sustin interviul cu ZiB.Multumesc!
  9. Nick: Hobbs.Toretto Rank: 2 Data la care nu poti veni: 22/01/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Sunt la munca tura de noapte de la 18:00 pana la 02:00 Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Saptamana asta am fost la munca tura de noapte si nu am putut ajunge nici ieri si nici azi. Imi pare rau! Succes la war-uri!
  10. Nick: Hobbs.Toretto Rank: 2 Data la care nu poti veni: 22/01/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Sunt la munca tura de noapte de la 18:00 pana la 02:00 Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Este prima invoire de cand sunt in aceasta factiune.Am pus invoire deoarece astazi nu am nicio posibilitate sa intru.
  11. dUQ435I.png&key=3e232af01f2aa96987f55d13Dor de tine,fratele meu! ??

    1. Show previous comments  1 more
    2. Xilent ZEW

      Xilent ZEW

      @VitoLopez Revin da nu luna asta, cand o sa am chef :)) probabil.

      @Eileen nici mie, stai parcata.

    3. ZEN Hobbs
    4. NumaisuntEileen

      NumaisuntEileen

      Firi-al dracu=))

  12. Nick:Don.Dem Level:47 Vârstă (reală):23 de ani Sex (real):M Vechime pe server:2 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Vreau sa obtin functia de primar pentru a creea divertisment pe server, vreau sa fac multe evenimente care sa atraga playeri, sa incerc sa ii ajut cat mai mult cu tot ce pot, vreau macar sa incerc sa cresc activitatea serverului, sa creez niste "joculete" care ar putea fi interesante pentru cetateni, sa ii ajut pe cei noi sa se familiarizeze si sa ii fac sa ramana pe server, sa incerc sa ii ajut financiar pe toti jucatorii care abia au inceput pe server, la fel vreau sa ma implic si in activitatea factiunilor, incercand sa vorbesc cu fiecare membru in parte, pentru a-i vedea opinia despre lider si sa vad cum se simte in factiune, vreau sa incerc sa schimb ceva orasului, sa incerc sa aduc mai multa veselie si voie buna, cu evenimente in toate 3 orasele. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Vreau sa fac mini eventuri cu joburi ..Ex: Care vine la jobul de truck si face o cursa primeste 50.000$ -Sa incerc sa indrumez playeri la joburi si catre factiuni -Sa incearc sa fac petreceri in alehambra sau plaja sau alte locatii -Vreau sa particip la sedintele factiunilor, sa vad cum se descurca leaderi -Sa ofer salari in fiecare seara playerilor sub level 7 - Sa incerc sa sponsorizez eventurile frumoase cu cativa banuti -Sa organizez parade cu toate departamentele si mafiile. -Sa setez taxa 1$ TIN SA PRECIZEZ CA MOMENTAN FAC PARTE DINTR O FACTIUNE.DACA VOI FI ALES PENTRU VOT IMI VOI DA DEMISIA.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.