Jump to content

nabz0r nWo

Member
  • Posts

    1253
  • Joined

  • Last visited

About nabz0r nWo

  • Birthday 07/21/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • RPG Nickname
    nabz0r

Recent Profile Visitors

8456 profile views

nabz0r nWo's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

149

Reputation

  1. Display Name: nabz0r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aici Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Aici Text: Imperiul Dimensiuni: Esential ar fi sa se lucreze doar in acel chenar insa daca acest lucru nu este posibil va rog sa incercati pe cat de mult puteti sa respectati formatul pentru ca imaginea sa arate cat mai bine dupa ce o voi redimensiona Alte precizări: Poza oferita a fost creata de mine iar desi aceasta ilustreaza destul de bine ce aveam in cap, nu arata foarte profesional. As dori ca lucrarea voastra sa fie cat mai aproape de original (sa fie pastrati stalpii, cladirea, harpa, corabia - eventual ar putea fi ilustrate intr-un stil mai minimalist) insa voi trata fiecare lucrare cu o minte deschisa. Puteti vedea aceasta cerere ca pe o provocare / oportunitate de a demonstra cat sunteti de talentati, sunt constient ca nu va fi o munca usoara. Daca sunteti pasionati de photoshop si va ganditi la a face o cariera (sau freelancing) din asta, aveti un website sau pur si simplu doriti sa va faceti numele cunoscut, va invit sa va si semnati pe lucrare. Putem discuta detalii in privat, multumesc!
  2. Display Name: nabz0r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/94694-cerere-nabz0r-semnatura-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Freestyle Tema (În caz că nu există o imagine): Abundenta, filantropie, prosperitate, impunere, respect, putere, brand Text: The Empire Dimensiuni: La alegerea voastra Alte precizări: Veti primi credit oriunde voi folosi acest logo (rog sa mentionati ce nume / website doriti sa fie mentionat)
  3. lol, te-ai apucat de rap?

    1. nabz0r nWo

      nabz0r nWo

      Am scris mult prin liceu si am zis sa incep sa si cant ce scriu. O fac din cand in cand, mai mult pentru mine deoarece nu-mi prea mai place muzica pe care o scoate lumea in ultimul timp..asa am si eu ce sa mai ascult

  4. 'Getting too old for this shit'...so fuccing accurate, felicitari celui cu ideea pentru nume :))

    1. Show previous comments  1 more
    2. Nero ToV
    3. DooMasteR

      DooMasteR

      Ce? Ce nume?

       

    4. nabz0r nWo

      nabz0r nWo

      au bagat nebunii achievements, asta-i la 4 ani (cred) pe server :))

  5. La multi ani bro!

  6. La mulți ani, nab!

  7. ez bac ez life

    1. Djteolik ZEW

      Djteolik ZEW

      esti boss, bafta

  8. You know why motherfuckers lose to me? Because they come in and think about losing. I'll never think about losing, I'll always think about winning.

  9. Salutare colegi, sper sa ne intelegem bine spre excelent. Felicitari cui a dat [/attack], a reusit sa prinda VDT
  10. Nick: nabz0r Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/jllXP Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Spor la corectat
  11. Nick: nabz0r Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/9p2Ph Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Drogurile schimba tot
  12. Nick: drugro Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 16.2.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 0/2 Motivul învoirii: Ies afara, nu stiu cand ma-ntorc Alte precizări: -
  13. Nume: nabz0r - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit:4 - Anunțuril dorit: nabz0r vinde casa cu IDul 179 situata pe bulevardul Temple, fata in fata cu a lui Jackie_Dee, interior modern, zona buna. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat.
  14. Nume: nabz0r - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit:4 - Anunțuril dorit: nabz0r vinde casa cu IDul 179 situata pe bulevardul Temple, fata in fata cu a lui Jackie_Dee. Detalii pe forum. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat.
  15. Clasic B-Zone. Faci event cu 100.000$ per intrebare, dai un milion din greseala si vezi p**a inapoi. Spala-te cu ei la cur, Dean!

    1. Show previous comments  3 more
    2. DooMasteR

      DooMasteR

      Ai admin... Daca nu-i dai ban, nu s-a intamplat nimic!

    3. Delia Shakur
    4. nabz0r nWo

      nabz0r nWo

      Nu am admin :)). Ma pis pe ei de bani, e vorba de gest

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.