Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

South EleganT

RPG Administration - Junior
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Impressive

About South EleganT

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/04/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focsani

Contact Methods

Previous Fields

 • Real name
  Valentin
 • RPG1 Nickname
  Ele_elegant
 • RPG2 Nickname
  Ele_Elegant
 • RPG3 Nickname
  Ele_Elegant
 • RPG4 Nickname
  Ele_Elegant
 • MIX Nickname
  Ele_Elegant

Recent Profile Visitors

978 profile views
 1. South EleganT

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: Dr.Prototype Rezultatul: Admis Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 2.5/3 -- 14.07.2019 20:30 Rezultat arme + (Data si ora): 5/9 - in jurul orei 21:00 / 14.07.2019 Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Bun venit in armata, soldat!
 2. South EleganT

  Cei de pe RPG 3 si 4 nu trebuie defavorizați, ci ar trebui să vă gânditi că si cei de acolo au muncit pentru functii și ceea ce mai este, cu toate că e aiurea ca o facțiune să aibă 2 lideri. Cand s-au apucat de acel server nimeni nu știa ca serverul are să scadă considerabil.
 3. South EleganT

  Citeste si tu tot ce a scris Kelton si gasesti raspunsul
 4. South EleganT

  De aceea să se analizeze numarul de ore, comportamentul, in general istoricul celor 2 si apoi prin comparatie sa se aleaga, zic
 5. South EleganT

  La asta nu m-am gândit, nu stiu, cei ce au lider evident vor 2 lideri pentru a nu pierde functia, inteleg. Dar vor fi zeci de probleme si neintelegeri. Oricum, vor exista solutii, acum ne dăm doar cu parerea.
 6. South EleganT

  Și ce te faci dacă nu se înteleg acei doi lideri? Să privim si partea asta, pentru ca si pe 1 lideri cu moț așa cum sunt pe toate serverele, admin 4 intervine degeaba, ei in continuare se vor dușmani. Unii da, unii nu.
 7. South EleganT

  Părerile sunt împărțite iar fiecare are dreptate în ceea ce spune. Observ că enigma stă la baza functiei de lider. Categoric, nu e în regula să fie lider cel de pe RPG 1 sau 2 (eu unul sunt de pe RPG 1) pentru simplul fapt ca joaca pe serverul principal, in acest caz nu o sa fie egalitate si pentru cei de pe 3 și 4. Intervine o alta problema, asa cum am vazut-o pe aici, si anume 2 lideri intr-o facțiune. Este cu dus si cu intors, unii se inteleg, unii nu se inteleg, si daca nu se inteleg din prima, asa ramane. Sunt personalitati si personalitati, de exemplu la aplicatii poate X vrea pe A si Y nu vrea pe A, se ajunge la conflict cu toate că, cel mai probabil, acei lideri sunt persoane mature, nu se poate nega asta. Intervine promovarea, unul vrea sa promoveze pe A iar celalalt considera că nu merita acea promovare jucatorul A, sunt multe motive, ce se intampla daca vor aparea aceste efecte? Sunt constient ca fiecare a muncit pentru acea functie. Mi se pare o solutie mai ideală ca fiecare dintre lideri/sublideri să primească rang 5 iar mai apoi printr-un sondaj acea factiune să voteze liderul dorit dintre cei ce au fost rang 6+. Ideea mea.
 8. South EleganT

  Aici da, NU e ok cu 2 lideri: - certuri/conflicte pt promovari si altele - rivalitate - reorganizare grea cu 60 membri in factiune Ori facem ala bala portocala si care iese ăla e 👻
 9. South EleganT

  Nu cred ca iti convine sa joci cu 180 jucatori din care 50% sunt Afk/sleep. Nu are farmec. Mai bine sa fim mai multi
 10. Salut, Așteaptă raspunsul de la unban si nu te mai impacienta atât. Este posibil să fi prins un IP Banat și să fii debanat, asta în caz că nu ai folosit coduri pe acel cont sau pe alt cont secundar.
 11. South EleganT

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: Mi[x]ed Rezultatul: Admis/Respins Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 0/3 (23.06.2019 - 21:45) Rezultat arme + (Data si ora): 5/9 (23.06.2019 - 22:10) Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Felicitari, bun venit in armata!
 12. South EleganT

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: heyz Rezultatul: Admis/Respins Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 2.5/3 (23.06.2019 - 16:35) Rezultat arme + (Data si ora): 5/9 (23.06.2019 - 17:00) Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Felicitari, insa, exista loc de mai bine.
 13. South EleganT

  First Person

  Version -

  17 downloads

  First Person Ce este First Person? First Person este un mod ce iti permite sa vezi exact ca in Counter Strike. Poti vedea arma de aproape, interiorul masinii, etc. Este placut ca aspect vizual. Cum se instaleaza First Person? a) descarcam modul b) intram in arhiva modului descarcat, mergem in folderul "FIRST PERSON", selectam toate fisierele in afara de "cleo" si dam "Extract to" -> folderul principal al jocului unde il avem instalat. [ A se retine faptul ca introducem acele fisiere in folderul principal al jocului, nu in alt folder ] c) mergem inapoi la folderul "cleo" din arhiva modului descarcat, intram in el, selectam toate fisierele si dam "Extract to" -> mergem in folderul principal al jocului -> cleo. Suplimentar, cititi "ReadMe" din mod pentru a revedea aceste instructiuni. Cum activam modul First Person? [!] Pentru a activa modul trebuie sa intram in joc si sa apasam tasta V de mai multe ori pana ajungem la rezultatul dorit. First Person necesita si alte fisiere pentru a functiona? Da, este necesar cleo instalat. Modul provoaca lag? Nu, nu provoaca lag.
 14. South EleganT

  Oh, my bad. Citeam pe fugă
 15. South EleganT

  Așteaptă să ne încălzim.😂😂
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.