Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ADRIANEW

Member
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ADRIANEW

  • Birthday 08/13/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara, Ortisoara

Previous Fields

  • Real name
    Adrian Gabriel

Recent Profile Visitors

1374 profile views

ADRIANEW's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 1 Reaction Received
  • 1 Reaction Given
  • 10 Reactions Given
  • 50 Reactions Given

Recent Badges

21

Reputation

  1. Nick: .Adrianew  Rank: 1 Motivul: Nu am net. Data: 18.12.2019 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Sper sa se rezolve pana maine seara pt a putea ajunge macar la warurile de maine si Vineri.
  2. Nick: .adrianew Rank: 1 Motivul invoirii: nu am net, daca is revine voi fi prezent. Data: 16.12.2019 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Am facut asta in caz ca nu pot intra. Succes!
  3. Nick: .ADRiANEW Level: 53 Factiune: Southern Pimps Mesaj: Felicitari, frumoaselor
  4. Ce ii cu inactivitatea asta pe voi? BAAAAAAAAAAAAAAA CE FACETI MA? RESPIRATI?
  5. Acum ce sa faci.. bine o fi si rau asa cum ii Inactiv putin spus
  6. Salut is nou aici, sper sa ne intelegem. Seara faina.
  7. 19.01.2017 - Avispa Rifa (6). Ii multumesc lui Rusko pentru aceasta sansa.

    1. Hayden ZEW

      Hayden ZEW

      bv, vin si eu, sa fac lvl 15 <3

    2. RW Reigns
    3. ADRIANEW

      ADRIANEW

      Mersii, mersii! :*

  8. @@RW Byrryandy, Tu sa taci ca mi-ai dat ban pe mix. Vesca nu le mai da moduri
  9. Nume in joc:Adrianew Level:26 Factiunea din care faci parte:Civil Pachetul dorit:4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti?Da Numar de telefon:465-0993 Anuntul:Doresti un Sultan destul de obosit? Adrianew iti oferă unul. Detalii la [/sms 465-0993]. Poza cu suma achitata liderului:http://imgur.com/MW1hB9g Alte precizari:daca nu este bun anuntul, va rog sa il modificati voi. Multumesc !
  10. Nickname: Adrianew Level-ul detinut: 26 Factiunea din care faci parte: Civil Voi respecta regulile prezentate mai jos?: da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Succes!
  11. Nickname: Adrianew Level-ul detinut: 26 Factiunea din care faci parte: Civil Voi respecta regulile prezentate mai jos?: da. Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Succes!
  12. Deseara cred ca o sa ne vedem la war's ) (am luat unban, trebuie sa vorbesc cu Toriino sa ma bage inapoi in factiune)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.