Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Este foarte impresionant. Imi imaginez cate discutii o sa se poarte pe tema OpenWorld cand se prezinta o mapa mai mare decat GTA San Andreas, GTA IV si Red Dead Redemption la un loc. Varianta pentru PC ma gandesc ca va aparea cam la 6 luni dupa lansarea oficiala. Este ceva normal, daca ar scoate varianta PC prima, nu ar avea profit si nimeni nu munceste degeaba.

Deci jocul arata prea frumos, realistic si in acelasi timp a pastrat o bucata din istoria rockstar games, ITI DAI SEAMA cati gb consuma asta? :O

Pentru cei cu pc pe carbune (like me) o sa fie groaza sa nu joace asa ceva, daca apare si pe pc

Deci jocul arata prea frumos, realistic si in acelasi timp a pastrat o bucata din istoria rockstar games, ITI DAI SEAMA cati gb consuma asta? :O

Pentru cei cu pc pe carbune (like me) o sa fie groaza sa nu joace asa ceva, daca apare si pe pc

Posturi mai cu cap, vă rog. Primești avertisment. La următoarea abatere ai warn.

Foarte frumos joc,debia aștept să apară pentru PC.

Abea astept sa imi achizitionez noul PC pentru a putea juca acest joc, imi place grafica si mai ales ideea jocului.

Bestial jocul, cu grafica de apreciat!

Veți primi toți trei 10 % warn-up pentru faptul că alți utilizatori au fost deja avertizați în acest topic, lucru valabil și pentru voi. La următoarea abatere de la regulament veți primi suspend 7 zile.

Abea astept sa imi achizitionez noul PC pentru a putea juca acest joc, imi place grafica si mai ales ideea jocului.

Ïti recomand sa iti achizitionezi mai bine un ps3 daca vrei sa joci gta V, deoarece inca nu se stie sigur daca se va lansa pe pc, sau daca se va lansa, asta se va instampla dupa vreo 6 luni de la lansarea oficiala (PS3/XBOX 360) + ca e si mai ieftin.

Ïti recomand sa iti achizitionezi mai bine un ps3 daca vrei sa joci gta V, deoarece inca nu se stie sigur daca se va lansa pe pc, sau daca se va lansa, asta se va instampla dupa vreo 6 luni de la lansarea oficiala (PS3/XBOX 360) + ca e si mai ieftin.

Eu recomand sa nu dati banii pe conservele alea de console, GTA v va fi si pe PC aici intra doar strategia de marketing a celor de la Rock*. Daca ar lansa jocul pe PC si console in acelasi timp toti l-ar cumpara pentru PC din motive evidente si "fara numar" si nu ar mai iesi destul de multi bani din varianta pentru consolele cu procesoare de telefon.

In primul rand toate pozele si video-urile postate de Rock* din GTAV nu sunt dintr-o varianta pentru conserve console pardon. Alea sunt dintr-o varianta pentru PC a jocului deoarece nici PS nici XBOX nu prea sunt in stare de asa grafica. Pe langa asta jocurile pe console sunt cu 30-50% mai scumpe, control naspa, FPS limitat, nu pot fi modate si multe altele.

Eu recomand sa nu dati banii pe conservele alea de console, GTA v va fi si pe PC aici intra doar strategia de marketing a celor de la Rock*. Daca ar lansa jocul pe PC si console in acelasi timp toti l-ar cumpara pentru PC din motive evidente si "fara numar" si nu ar mai iesi destul de multi bani din varianta pentru consolele cu procesoare de telefon.

In primul rand toate pozele si video-urile postate de Rock* din GTAV nu sunt dintr-o varianta pentru conserve console pardon. Alea sunt dintr-o varianta pentru PC a jocului deoarece nici PS nici XBOX nu prea sunt in stare de asa grafica. Pe langa asta jocurile pe console sunt cu 30-50% mai scumpe, control naspa, FPS limitat, nu pot fi modate si multe altele.

Hai sa facem noi o comparatie dracuta. GTA 5 nu va avea cerinte de prastie. Cel mai probabil va solicita minim 25GB pentru spatiu, un procesor BUN, si va depasi cerintele de la Max Payne si AC3 la un loc. Nu recomanzi sa dai banii pe consola ca tie nu iti plac consolele. Daca o persoane nu isi permite sa faca upgrade la PC-ul lui din 3 in 3 ani, ( un PC pentru GTA 5 va fi peste 3000RON, asta fi tu sigur ), este mai bine sa mearga pe consola. Control naspa? Incearca o consola. Nu fa asumptii asupra PS si XBOX, pentru ca abilitatile unui PS3 in care creatorii jocului folosesc toate resursele disponibile iti, pe romaneste, fute in gura, majoritatea PC-urilor de 4000RON. Un PS3 este 1000-2000RON, iar diferenta de pret dintre o platforma care iti va rula -orice- joc care este pe acea platforma, si un PC care trebuie upgradat, este uriasa. Nu uita ca PS3 si XBOX folosesc resursele in functie de joc. Daca ala nu l-a scris sa foloseasca cele 6/8 core-uri la PS3, sau toata puterea placii XBOX-ului, aia e o alta problema. Nu pot fi modate? Logic ca nu pot fi modate. Multe altele? Cum ar fi? Jocuri mai scumpe, hai frate lasa-ma, mai degraba dau 1000RON anual pentru jocuri PS3 si 1500RON pt consola PS3 decat sa dau 1000RON pentru jocuri PC si 4000RON pentru un PC care sa fie capabil de ceva in zilele noastre.

Hai sa facem noi o comparatie dracuta. GTA 5 nu va avea cerinte de prastie. Cel mai probabil va solicita minim 25GB pentru spatiu, un procesor BUN, si va depasi cerintele de la Max Payne si AC3 la un loc. Nu recomanzi sa dai banii pe consola ca tie nu iti plac consolele. Daca o persoane nu isi permite sa faca upgrade la PC-ul lui din 3 in 3 ani, ( un PC pentru GTA 5 va fi peste 3000RON, asta fi tu sigur ), este mai bine sa mearga pe consola. Control naspa? Incearca o consola. Nu fa asumptii asupra PS si XBOX, pentru ca abilitatile unui PS3 in care creatorii jocului folosesc toate resursele disponibile iti, pe romaneste, fute in gura, majoritatea PC-urilor de 4000RON. Un PS3 este 1000-2000RON, iar diferenta de pret dintre o platforma care iti va rula -orice- joc care este pe acea platforma, si un PC care trebuie upgradat, este uriasa. Nu uita ca PS3 si XBOX folosesc resursele in functie de joc. Daca ala nu l-a scris sa foloseasca cele 6/8 core-uri la PS3, sau toata puterea placii XBOX-ului, aia e o alta problema. Nu pot fi modate? Logic ca nu pot fi modate. Multe altele? Cum ar fi? Jocuri mai scumpe, hai frate lasa-ma, mai degraba dau 1000RON anual pentru jocuri PS3 si 1500RON pt consola PS3 decat sa dau 1000RON pentru jocuri PC si 4000RON pentru un PC care sa fie capabil de ceva in zilele noastre.

Wau, wau, mi-a crapat capul cand am vazut aia. Voi chiar aveti impresia ca ai nevoie de un pc racheta pentru GTA 5 ? Si cu 2 GB si 512 MB placa iti merge jocul, chiar mai bine daca ai un CPU bun. Acum conteaza cum configureaza desteptii aia de la Rockstar jocul ca la GTA IV au dat-o in fasole cu configuratia lor de tot smaltul. Puteai sa ai si multi GB, procesor de 3 milioane Ghz, racire cu nitrogen lichid si tot felul si tot aveai niste spike-uri, chiar si foarte putine, pe PC. Iar la alegerea dintre consola si PC, iti alegi tu platforma, fiecare are avantajele si dezavantajele ei.

Astept jocul cu nerabdare desi cred ca, calculatorul meu nu o sa il ruleze prea bine. Am citit undeva ca vei putea tine si animale de companie si jocul se va concentra si va imbunatati partea de shooting a jocului .

Stiri noi! GTA V apare in 17 septembrie pe PS3 si XBOX. Nu s-a specificat nimic de o lansare si pentru PC.

In joc o sa putem juca cu 3 personaje, nu doar cu unul, noi putand sa ii schimbam oricand vrem.

Aceasta ultima chestie mi se pare cam lame.. Parca alta ii senzatia cand te atasezi de personajul principal, incerci sa il faci sa arate bine, etc. decat sa ai grija de 3..

sursa data lansare: go4games

Jocul este destul de frumos din multe puncte de vedere.

Am vazut mai sus cateva posturi care spun ca GTA V necesita resurse foarte mari. Eu cred ca noile generatii de computere, si anume cele de la AlienWare sunt destul de capabile sa ruleze un asemenea joc. Insa, ce-i drept, pana nu va aparea pentru platforma de PC nu putem stii prea multe despre el. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.