Jump to content

Grand Theft Auto V - Informații și poze noi

Adrian28
 Share

Recommended Posts

Este un joc bestial , eu iubesc toate GTA-urile , sunt fan Rockstar si deabia astept sa se lanseze GTA V , dar am auzit ca se va lansa prima oara pentru X Box si PS3 , este perfect deoarece pe PS3 are grafica mult mai buna si merge de minune , spun asta deoarece am GTA IV si GTA IV Episode from Liberty City si imi merg foaaarte bine pe PS3

Nu stiu de ce cred ca acest joc ma va dezamagi chiar daca este asa asteptat si sunt fel si fel de poze .

Sper sa imi schimbe parerea la lansare .

Închid topic-ul pentru a evita comentariile inutile.

Dacă dorești să adaugi informații noi,îmi dai un PM și îți voi deschide topic-ul fără nicio problemă.

:topic_closed:

Închid topic-ul pentru ca iar au inceput comentariile inutile.

Dacă dorești să adaugi informații noi,îmi dai un PM și îți voi redeschide topic-ul .

Topic closed!

Topic-ul a primit Pinned !

Edited by SyNceD

Mult așteptatul gameplay, unul dintre cele mai așteptate gameplay-uri.

Grand Theft Auto V: Official Gameplay Video

Pe lângă gameplay, au mai apărut încă 14 noi screenshot-uri pe care le puteți viziona în acest videoclip:

Edited by rTs Adrian28

Grand Theft Auto V vine la pachet cu un rottweiler

Cei de de la Famitsu sunt de părere că RockStar Games vor să ne facă o stupiză prin introducerea unui cățel în Grand Theft Auto V. Chop, rottweiler-ul, va putea fi personalizat cu o lesă nouă, sau alte asemenea accesorii, va trebui să-i oferim atenție, altfel se poate pierde sau ... mai rău.

Altfel zis ... încep să cred că toate industria de jocuri a picat în cap, rău de tot! Aveam arcul, acum cățelul, anul viitor urmează pisica.

0ad7070adf772528551ce80dd27c7b91.jpeg

• O idee cu totul si cu totul geinala sa postati la zi noi informatii despre acest joc . Good job ! Deabea astept sa vad ce va cuprinde storyline-ul, personajele si mai ales grafica dementiala . Pun pariu ca iti trebuie cel putin un AMD Saphire si i7 =)) . GJ inca o data :) .

RockStar Games a anunțat prin intermediul Twitter că în data de 15 august ne va prezenta modul multiplayer aflat în dezvoltare pentru cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto, programat să ajungă pe raftul magazinelor de specialitate pe 17 septembrie, însă doar pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

c372f00654da3cee799e20ae47ff702f.jpeg

RockStar Games a anunțat prin intermediul Twitter că în data de 15 august ne va prezenta modul multiplayer aflat în dezvoltare pentru cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto, programat să ajungă pe raftul magazinelor de specialitate pe 17 septembrie, însă doar pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

c372f00654da3cee799e20ae47ff702f.jpeg

Dar sursa nu avem voie să o punem? Primești al doilea avertisment + interdicție 10 zile de a mai posta în această secțiune (Jocuri video).

Edited by Kevinster

Din pacate toti cei care aveti "rachete" in loc de calculatoare, le aveti degeaba. Momentan GTA V a fost anuntat doar pentru console si din pacate inca nu s-a precizat nimic cum ca ar aparea pentru calculator. Oricum, aces joc v-a fi ceva revolutionar din pozele si trailerele care sunt in momentul actual pe net grafica si obiectele care apar sunt impresionante.

Edited by BuLy

Din pacate toti cei care aveti "rachete" in loc de calculatoare, le aveti degeaba. Momentan GTA V a fost anuntat doar pentru console si din pacate inca nu s-a precizat nimic cum ca ar aparea pentru calculator. Oricum, aces joc v-a fi ceva revolutionar din pozele si trailerele care sunt in momentul actual pe net grafica si obiectele care apar sunt impresionante.

Totusi, cel mai mult s-ar vinde pentru PC totodata ar fi si piratat la greu dar fanii Grand Theft Auto cumpara din magazin jocul original, ganditiva si voi, daca nu s-ar mai cumpara din magazin si ar pirata toata lumea ce s-ar intampla cu firma rockstargames? Cine ar mai lansa asa jocuri.. eu unul mi-am pus deoparte 100 euro si astept lansarea versiunii pentru PC.

Edited by Viciu 18

Se poate pirata foarte usor si pe console, oricum o gramada de oameni il vor cumpara pentru modul online, la care sigur nu se va putea avea acces fara sa se cumpere jocul original.

Ca o mica alternativa pana apare GTA V, sa stiti ca peste o saptamana apare Saints Row 4 pe PC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.