Jump to content

[B-ZONE] Wallpaper

HeadgeaR
 Share

Recommended Posts

Astazi, am facut un wallpaper pentru B-Zone. Nu ma pricep foarte bine in domeniul Photoshop, deci fiti 'indulgenti' :).

34zy9gh.png

http://i47.tinypic.com/34zy9gh.png

OFF: Imi cer scuze pentru calitatea imaginii.

Nu inteleg, pe jos e apa de la ploaie iar cerul l-ai facut senin? Cum vine asta?:))

Imi plac culorile dar mai bine faceai fulgi de zapada, Felicitari! ai un +1

Arata bine dar arata si mai bine daca textului "B-ZONE" ii dadeai o tenta de mov atunci el se potrivea cu backgroundul.Felicitari pentru munca depusa!

Edited by LlamaLover

Clar. Genial. +1

Clar, post aiurea, pentru +1. Next warn up.

Foarte frumos, îmi place foarte mult. Bravo. +1 de la mine.

La fel.

Excelent Wallpaper.

Apreciem munca si efortul depus.

Tine-o tot asa!

Tu iei warn up de data asta. Nu e prima oara cand vad posturi d-astea din partea ta.

Foarte reusit:Bv :P

Next warn up.

Arata foarte bine imaginea in sine, nu cred ca i-ai facut mare lucru, dpmdv cred ca ai stricat imaginea punand textul ala. Trebuia sa gasesti alt loc... Succes pe viitor.

Frumos, ai +1 de la mine.

Bravo, un wallpaper excelent !

ii foarte frumos

felicitari merita +1

Next warn-up, aveţi grijă.

*Puteai să lucrezi la ea încă 30 de minute, ar fi ieşit bestială iar textul... mai mic şi pus altundeva.

Nu inteleg, pe jos e apa de la ploaie iar cerul l-ai facut senin? Cum vine asta? :))

Imi plac culorile dar mai bine faceai fulgi de zapada, Felicitari! ai un +1

Defapt nu mi se pare ca cerul ar fi senin, mai degraba, noros :-?.

Imi place foarte mult wallpaperul, dar cred ca mai bine il lasai fara acel efect "widescreen", iar textul era mai bine daca il faceai putin mai mic si pozitionat putin mai jos fata de tramvai. In fine, iti dau un "+", chiar imi place, felicitari.

Chiar îmi place ce a ieșit, felul in care ai îmbinat culorile.Însă claritatea lasă de dorit.

Totuși ai un +1 de la mine pentru munca depusă, am să-l pun și ca imagine desktop să văd cum stă.

Bravo !

L.E: Am incercat să o pun pe desktop, din păcate stă oribil.

Edited by Fcf kayN

Tinand cont de 'obiectiile' voastre cu vedere la text, l-am micsorat putin, si i-am schimbat culoarea,

358p1s7.png

http://i47.tinypic.com/358p1s7.png

Sper ca e mai bine acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.