Jump to content

Melodie Vibe = 100k

Florea

Recommended Posts

Emachines NU

JohnnyB NU

450k premiul ridicat ....

si pentru ultima oara

are pe fundal sirena de politie ( intelegi ..pe fundal sirena de politie )

a fost data la VIBE FM

vi se pare ca astea care sunt postate sunt melodii pe vibe fm ?

Asta se difuzeaza sambata pe VibeFM intre 20:00-22:00 (e mixul intreg si probabil chiar din seara respectiva). Ti-am pus link sa te duca automat la 16:34 acolo unde-i 'SIRENA' de politie. Tracklist-ul il ai in description.

Sunt mai mult ca sigur ca asta e, daca il auzi pe Salam cu castile in urechi ai impresia ca vine politia. Astept transfer si un +1 din partea ta. Bafta!

Amuzantul3.........

Ce ma amuza ca posteaza toti biggie, 2pac, bug, tech9ne cand tu intrebi de vibe...

Daca e vibe, daca e seara, mai mult ca sigur era un mix, probabil facut atunci pe loc. E oarecum imposibil sa gasesti melodia. Am cautat pe net playlist-ul din acea zi.

01. Sia feat. Lykke Li - Follow Your Hands

02. Lana Del Rey - Serial Killer

03. Kasper Bjorke - Heaven (Dani Zavera Remix)

04. Bedouin Soundclash feat. Coeur De Pirate - Brutal Hearts

05. Dj Marika Feat. Dragos Badoi - These Are the Times

06. Low Deep T - Casablanca

07. Stroke 69 - Jamaica

08. Nicolas Jaar - Stay In Love

09. Lifehouse - Storm (Dinka Remix)

10. D Banj - Oliver Twist [New Entry]

11. Calvin Harris - Feel So Close [New Entry]

12. Solo feat. Syron - Home Is Where It Hurts

13. Lana Del Rey - Blue Jeans (RAC Remix)

14. Dr. Kucho Feat. Aris - Doing Better Without You [New Entry]

15. Flight Facilities feat. Grovesnor - With You [New Entry]

16. Fabo - Where I Stand (Karmon Remix) [New Entry]

17. Nolan feat. Amber Jolene - Go Slow [New Entry]

18. Hani & Andrea Martin - Middle Of The Night (Extra Sauce Mix) [New Entry]

19. Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel [New Entry]

20. Stereo Express - Sweet Dreams [New Entry]

Vezi daca e vreuna din astea.

Asta se difuzeaza sambata pe VibeFM intre 20:00-22:00 (e mixul intreg si probabil chiar din seara respectiva). Ti-am pus link sa te duca automat la 16:34 acolo unde-i 'SIRENA' de politie. Tracklist-ul il ai in description.

DA AIA ESTE MELODIA ,dar faza este ca atunci cand intra sirena de politie se repeta de mai multe ori ...iar la ce mi-ai dat tu ...doar o singura data se aude sirena ......

Sirena aceea este un jingle pentru ca, din cate am ascultat, se mai aude si la 7:37:

In orice caz, intre 20:00-22:00, in fiecare sambata, se difuzeaza Mark Knight, de aici pana la a gasi melodia nu este foarte mult. Problema este ca sunt 138 de seturi, un set tine o ora, prin urmare sunt difuzate cate 2 in fiecare sambata. Ai ceva de cautat.

PS: Cum am zis, acea sirena este un jingle, poate pe VibeFM setu' era altfel remixat (desi nu cred).

DA AIA ESTE MELODIA ,dar faza este ca atunci cand intra sirena de politie se repeta de mai multe ori ...iar la ce mi-ai dat tu ...doar o singura data se aude sirena ......

In descriere ai tot track list-ul, ia fiecare melodie in parte si vezi care e. Ala e un mix, ceea ce inseamna multe melodii intr-una singura, deci melodiile originale nu sunt cap-coada.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.