Jump to content

Christmas Logo

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Foarte Frumos , Felicitari !

Da... dar puteai sa tai frumos "let's play together" si sa scrii "merry christmas!" sau ceva. Si totusi, se vad umbrele alea de langa caciula care dau dovada de non-profesionalism si care fac lucrarea sa arate naspa. Si totusi (da, folosesc 'si totusi' de prea multe ori), puteai sa alegi o caciula mai ortodoxa. Asta zici ca-i caciula deaia in care pui bomboane (cand n-ai bani de castron ca sa le pui acolo).

Da... dar puteai sa tai frumos "let's play together" si sa scrii "merry christmas!" sau ceva. Si totusi, se vad umbrele alea de langa caciula care dau dovada de non-profesionalism si care fac lucrarea sa arate naspa. Si totusi (da, folosesc 'si totusi' de prea multe ori), puteai sa alegi o caciula mai ortodoxa. Asta zici ca-i caciula deaia in care pui bomboane (cand n-ai bani de castron ca sa le pui acolo).

Tu, amuzantule, tu. Umbra aia am vrut s-o las, pentru ca ar foi umbra de la MOTZU de la caciula. Si-am considerat ca ar fi mai bine sa ramana sloganul comunitatii. O sa fac, cand ajung acasa, si alte variante, cu alte texte si alte elemente.

Am facut unele schimbari.

tdRQA.png

Guest Robertmw

29wtl4g.png

Un model mai potrivit pentru capul mascotei, am incercat sa-i pun si barba de care vorbeam mai sus dar arata prea caraghios :D

Despre a doua varianta: Mult mai buna caciula! Dar poti renunta la cadouri, incarca prea mult logoul.

Edited by Robertmw

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.