MrYonutz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) V2 Edited November 28, 2012 by MrYonutz 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiendishfish Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Tare, ar trebui pus ca banner Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Foarte frumos, imi place, noroc cu mine ca ti-am dat ideea Dar trebuia un rosu mai deschis, ala se duce spre portocaliu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Asa, bine ca i-am propus eu lui Zoom. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Cum a spus şi zoom, trebuie un roşu mai aprins, ăla duce spre portocaliu. Căciula e cam naşpa, n-ai să pui alta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Foarte frumos, imi place, noroc cu mine ca ti-am dat ideea Dar trebuia un rosu mai deschis, ala se duce spre portocaliu. Am mai mutat caciula 2-3 px mai in dreapta si-am mai ajustat culorile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shocks Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ti-a iesit perfect, dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Cred ca mergeau puse mai multe luminite din alea rosii dar e frumoasa si asa. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Michael Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Foarte Frumos , Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Eu zic ca merge pus ca banner al comunitati! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Stefann Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Super, +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay. Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ar trebui sa pui si o ghirlanda cu beculetze la scris dar e foarte frumos si asa GG +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNder Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Foarte frumos , imi place mult cum iai pus caciulita . Felicitarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH Grafa Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 E foarte reusit ! Ar merita sa fie pus ca logo ! Bravo, chiar imi place ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Da... dar puteai sa tai frumos "let's play together" si sa scrii "merry christmas!" sau ceva. Si totusi, se vad umbrele alea de langa caciula care dau dovada de non-profesionalism si care fac lucrarea sa arate naspa. Si totusi (da, folosesc 'si totusi' de prea multe ori), puteai sa alegi o caciula mai ortodoxa. Asta zici ca-i caciula deaia in care pui bomboane (cand n-ai bani de castron ca sa le pui acolo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Da... dar puteai sa tai frumos "let's play together" si sa scrii "merry christmas!" sau ceva. Si totusi, se vad umbrele alea de langa caciula care dau dovada de non-profesionalism si care fac lucrarea sa arate naspa. Si totusi (da, folosesc 'si totusi' de prea multe ori), puteai sa alegi o caciula mai ortodoxa. Asta zici ca-i caciula deaia in care pui bomboane (cand n-ai bani de castron ca sa le pui acolo). Tu, amuzantule, tu. Umbra aia am vrut s-o las, pentru ca ar foi umbra de la MOTZU de la caciula. Si-am considerat ca ar fi mai bine sa ramana sloganul comunitatii. O sa fac, cand ajung acasa, si alte variante, cu alte texte si alte elemente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J O E Y Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 E foarte frumos logo-ul,felicitări,chiar te pricepi,ai +1 de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Felicitări, ţi-a ieşit foarte bine. Sper să fie pus ca logo-ul comunităţii, în apropierea Crăciunului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robertmw Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Cam mare caciula daca te raportezi la faţa mascotei Incearca sa reproduci una din astea ( http://www.vectorstock.com/i/composite/62,90/santa-claus-hat-collection-vector-686290.jpg ) Si cred ca ar merge si o barba, sau un cioc sa nu fie prea incarcata imaginea. Posibil sa revin cu o schita daca vrei s-o iei in calcul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Da... dar puteai sa tai frumos "let's play together" si sa scrii "merry christmas!" sau ceva. Si totusi, se vad umbrele alea de langa caciula care dau dovada de non-profesionalism si care fac lucrarea sa arate naspa. Si totusi (da, folosesc 'si totusi' de prea multe ori), puteai sa alegi o caciula mai ortodoxa. Asta zici ca-i caciula deaia in care pui bomboane (cand n-ai bani de castron ca sa le pui acolo). Am facut unele schimbari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeeeDyzOr Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Bravo, reusita lucrarea ta poate fi folosita ca logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robertmw Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Un model mai potrivit pentru capul mascotei, am incercat sa-i pun si barba de care vorbeam mai sus dar arata prea caraghios Despre a doua varianta: Mult mai buna caciula! Dar poti renunta la cadouri, incarca prea mult logoul. Edited November 28, 2012 by Robertmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Turner Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Frumos ma , felicitari, am sa-l pun la semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Foarte frumos,imi aduc aminte ca parca ceva de genul asta a fost si anul trecut logoul acolo sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Foarte frumos bravo pentru munca depusa Edited November 28, 2012 by AnDr3utZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts