Jump to content

[B-zone] Parada de 1 Decembrie, Rpg2

Nicolas
 Share

Recommended Posts

Hai ca imi place foarte mult cum a iesit, mult mai bine decat pe RPG1. Eu am incercat sa fac la fel dar pe la jumatea drumului ca de obicei cineva trebuie sa vina sa o strice, un avion a facut kamikaze, am ajuns doar jumatate din cati am plecat la destinatie... dar cand o sa fie mai multi playeri si pe rpg2 adio evenimente frumoase sau parada reusita. :D

Mai, nu prea stiu ce sa zic, da sau ba?

Este de apreciat ca ati incercat, ca ati avut initiativa, dar pe drum v-ati si busit, altu' dadea cu tunul cu apa, ba mai intrau civili in coloana... Nu asa ar trebui sa arate o parada.

Ar trebui dat ban celor ce se baga in coloana, puse niste "baricade" pe marginea soselei pe unde va trece coloana militara si ceva mai organizat, nu sa insiram politia cu NG.

Ar fi trebuit sa inceapa cu o unitate de infanteristi NG cu M4 in mana urmati de un camion si tancurile Abrams. Poate si niste aviatie ar fi fost frumos :D.

Oricum, un +1 tot iti dau.

Foarte frumoasa organizare si pe RPG2 vad. Bravo !

Asa este, foarte frumos a fost. Dar, anul viitor poate va iesi mai frumos.

Ma scuzati ca voi devia putin de la titlul topicului, raspunzandu-i lui Punk.

Daca exista un STAFF care stie sa tina un server sus, organizat si in frau e si normal ca totul sa mearga bine, insa trebuie si jucatorii sa contribue cu bun simt pentru ridicarea acestuia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.