ruskiturbo Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Salut B-Zone.As dori si eu niste sfaturi legate de economie si de bani.Cum pot face acest lucru?Am level 12 si am doar un Faggio cu 2TD si 554k in banca,ceea ce mi se pare extrem de putin.Dati-mi un sfat cum pot face bani mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Munceste ca si gunoier,farmer sau trucker pentru un ban rapid. O alta varianta ar fi sa aplici intr-o factiune pasnica sau faci comert cu faggio(il iei cu un pret-dai mai scump). Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoacheruL Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Munceste ca Farmer. Du-te la eventuriq deagle , find&kill , Simon Spune Etc. Fai afaceri cu faggio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Munceste ca Farmer sau Trucker. La prima ocazie te duci in TTC, S.I sau F&P. [sfat = S.I recruteaza, aplica si tu] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Dupa cum au zis si ceilalti iti iei un job Farmer / gunoier si faci bani. Faci afaceri cu faggio. Castigi eventuri . Acum macar la lvl 12 poti avea un bun personal , da cand nu era dealershipu , la lvl 12 nici cea mai ieftin masina nu o luai ca costa 60 mil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard VODA Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Banii nu se fac peste noapte, trebuie să ai răbdare. Încearcă să cumperi mereu bunurile cât mai ieftin ca pe urmă să scoţi profit. Din job-uri secundare nu o să scoţi nuştiu ce sume, nici din facţiuni, doar în School Instructors mai faci ceva bani. Recomandarea mea e să te bazezi pe comerţ, încearcă să strângi bani de un business, cumpără bunuri ieftine şi vindele mai scump. Cel mai greu este până strângi primele milioane, după aceea vei înmulţi banii din ce în ce mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 /getjob - Garbage Man. 10k/10min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Antycus Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Iati un job cum ar fi garbage ,truker ,farmer sau angajeazate ca sofer personal,detectiv personal,boyguard personal...Incearca sa dai faggio scump si iar cumperi un faggio ieftin faci asa pana faci bani si iei un surrinse si tot vinzi pana ajungi sa ai cv care sa te multumeasca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricee Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Sau daca ai bani in realitate, poti dona ca sa iti cumperi un Infernus (210 RON - reducere de Craciun), il vinzi la dealer si devi bogat peste noapte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerado Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 1. Job - eu personal cu Garbageman faceam aproximativ 800k/zi cu tot cu payday (munca din greu/chiar excess) 2. School Instructor - acolo faci bani mai mult ca niciodata pentru levelul tau 3.Departamente , cand faci lvl 15 poti intra acolo , faci putin profit 4.Afaceri - cumperi ieftin,vinzi scump Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalauS Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Pai 1 la mana aplica si tu intr-o factiune pasnica, poti face multi bani daca esti activ ( dupa parerea mea as alege S.I. sau TTC) Sa mergi la toate event-urile ca nu sti niciodata cand poti castiga. Daca nu, ultima speranta sa iei job-ul garbageman si sa faci ture. 10minute=10k ( In 10 minute faci cele 20 de check-point-uri ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruskiturbo Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Deci toti spuneti sa ma fac gunoier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaL Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Deci toti spuneti sa ma fac gunoier? Garbage Man ( gunoier ) mi se pare cel mai banos job, deci te sfatuiesc sa il iei, si sa incepi munca. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLOD Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Ia jobul de Garbage si incearca sa faci afaceri cu Faggio(vinde-l,dupa aceea cumpara altul si tot asa vei ajunge si la masini/bizz-uri),nu este chiar asa de greu,dar ai grija la eventualii "tepari".Un alt mod de a face bani este sa participi la cat mai multe eventuri(iti dai putin silinta si poti castiga un event,ex:eu am castigat event race cu tahoma,unde majoritatea erau cu comet/ceetah/bullet) Sper ca ti-am fost de ajutor,bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr StefaN Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Garbage eventuri si cel mai bine castigi intr-o factiune de non-dm gen TCC si S.I. poti face lejer in S.I. si 1 milion pe zii doar din licente . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Garbage , apoi intrii in School Instructors si vinzi licente la greu ! Asa faci banii usor ..Sau dupa Site cumperi o masina si o vinzi la ds ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRiOT Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Poti sa faci bani in mai multe moduri: gunoier, fermier, rob-uri, payday-uri on - daca stai on iti da o anumita suma de bani in functie de lvl, afaceri, factiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wa Tay Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Cel mai usor sa ai un job secundar , sa fi intr-o factiune , sa fi activ , afaceri cu masini ,case , bizuri sau cumparand de aici http://clienti.b-zone.ro/cart.php?gid=2 . Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Bani nu se fac asa usor, pentru ai obtine trebuie sa muncesti,intra si tu intr-o factiune, fa afaceri sau ia un joc profitabil(trucker,garbage,farmer ) la farmer dute la ferma secunadatra iei in jur de 800-1000 pe checkpoint , bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
R E T R A S Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Eu sunt nou pe server şi am luat job-ul Garbage. Mi se pare foarte profitabil, ţi-l recomand şi ţie. Dar având în vedere că ai level 12, ţi-aş recomanda să intri într-o facţiune, bănuiesc că faci ceva mai mulţi bani acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CusacK Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Jobul Trucker este cel mai bun, dar trebuie sa ai ambitie sa nu te plictisesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photography Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Depinde , Daca vrei sa faci bani rapid / multi . 1) Daca vrei sa faci bani rapid , fa-te Fermier 2) Daca vrei sa faci multi bani fa-te Gunoier / Tirist >> In 10 minute scoti 10k 3) Sau .. Poti pescui si te duci la doks sa duci pestii ( nu conteaza job-ul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Să-ți dau și eu o idee. Într-adevăr ajută și job-urile Garbage man și Trucker, dar cea mai bună metodă e să stai cât mai mult online. Cei care au acum averi mari, și nu le-au cumpărat de pe clienți le au din stat AFK, fara sleep cum era înainte de puteai să stai cât vroiai fără să te pui pe sleep și primeai și payday [din care faci cei mai mulți bani] și interest gained [dobânda]. Deci în concluzie, dacă vrei să faci cât mai mulți bani, ori stai mult în joc să iei multe payday-uri și să muncești până strângi destui bani să poți sta pe /sleep pt. dobândă, ori îți cumperi ceva de pe clienți. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kes Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Iti iei un job bine platit, muncesti, faci afaceri cu faggio, dute la event-uri etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ai primit destule raspunsuri. Exista topic special pentru intrebari si nelamuriri, data viitoare posteaza acolo: http://forum.b-zone.ro/topic/8840-intrebari-si-nelamuriri/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.