Jump to content

Cum faci bani rapid?

ruskiturbo

Recommended Posts

Dupa cum au zis si ceilalti iti iei un job Farmer / gunoier si faci bani.

Faci afaceri cu faggio.

Castigi eventuri . Acum macar la lvl 12 poti avea un bun personal , da cand nu era dealershipu , la lvl 12 nici cea mai ieftin masina nu o luai ca costa 60 mil.

Banii nu se fac peste noapte, trebuie să ai răbdare.

Încearcă să cumperi mereu bunurile cât mai ieftin ca pe urmă să scoţi profit.

Din job-uri secundare nu o să scoţi nuştiu ce sume, nici din facţiuni, doar în School Instructors mai faci ceva bani.

Recomandarea mea e să te bazezi pe comerţ, încearcă să strângi bani de un business, cumpără bunuri ieftine şi vindele mai scump.

Cel mai greu este până strângi primele milioane, după aceea vei înmulţi banii din ce în ce mai repede.

Iati un job cum ar fi garbage ,truker ,farmer sau angajeazate ca sofer personal,detectiv personal,boyguard personal...Incearca sa dai faggio scump si iar cumperi un faggio ieftin faci asa pana faci bani si iei un surrinse si tot vinzi pana ajungi sa ai cv care sa te multumeasca!

1. Job - eu personal cu Garbageman faceam aproximativ 800k/zi cu tot cu payday (munca din greu/chiar excess)

2. School Instructor - acolo faci bani mai mult ca niciodata pentru levelul tau

3.Departamente , cand faci lvl 15 poti intra acolo , faci putin profit

4.Afaceri - cumperi ieftin,vinzi scump

Pai 1 la mana aplica si tu intr-o factiune pasnica, poti face multi bani daca esti activ ( dupa parerea mea as alege S.I. sau TTC)

Sa mergi la toate event-urile ca nu sti niciodata cand poti castiga.

Daca nu, ultima speranta sa iei job-ul garbageman si sa faci ture. :D 10minute=10k ( In 10 minute faci cele 20 de check-point-uri )

Deci toti spuneti sa ma fac gunoier?

Garbage Man ( gunoier ) mi se pare cel mai banos job, deci te sfatuiesc sa il iei, si sa incepi munca. Succes.

Ia jobul de Garbage si incearca sa faci afaceri cu Faggio(vinde-l,dupa aceea cumpara altul si tot asa vei ajunge si la masini/bizz-uri),nu este chiar asa de greu,dar ai grija la eventualii "tepari".Un alt mod de a face bani este sa participi la cat mai multe eventuri(iti dai putin silinta si poti castiga un event,ex:eu am castigat event race cu tahoma,unde majoritatea erau cu comet/ceetah/bullet)

Sper ca ti-am fost de ajutor,bafta :)

Poti sa faci bani in mai multe moduri: gunoier, fermier, rob-uri, payday-uri on - daca stai on iti da o anumita suma de bani in functie de lvl, afaceri, factiuni.

Bani nu se fac asa usor, pentru ai obtine trebuie sa muncesti,intra si tu intr-o factiune, fa afaceri sau ia un joc profitabil(trucker,garbage,farmer ) la farmer dute la ferma secunadatra iei in jur de 800-1000 pe checkpoint , bafta :)

Eu sunt nou pe server şi am luat job-ul Garbage. Mi se pare foarte profitabil, ţi-l recomand şi ţie. Dar având în vedere că ai level 12, ţi-aş recomanda să intri într-o facţiune, bănuiesc că faci ceva mai mulţi bani acolo. :)

Depinde , Daca vrei sa faci bani rapid / multi .

1) Daca vrei sa faci bani rapid , fa-te Fermier

2) Daca vrei sa faci multi bani fa-te Gunoier / Tirist >> In 10 minute scoti 10k

3) Sau .. Poti pescui si te duci la doks sa duci pestii ( nu conteaza job-ul)

Să-ți dau și eu o idee. Într-adevăr ajută și job-urile Garbage man și Trucker, dar cea mai bună metodă e să stai cât mai mult online. Cei care au acum averi mari, și nu le-au cumpărat de pe clienți le au din stat AFK, fara sleep cum era înainte de puteai să stai cât vroiai fără să te pui pe sleep și primeai și payday [din care faci cei mai mulți bani] și interest gained [dobânda]. Deci în concluzie, dacă vrei să faci cât mai mulți bani, ori stai mult în joc să iei multe payday-uri și să muncești până strângi destui bani să poți sta pe /sleep pt. dobândă, ori îți cumperi ceva de pe clienți. Succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.