Jump to content

Semnatura B-Zone - 2013 [ Happy new year! ]

TLG HOUSTON.
 Share

Recommended Posts

Superb. Imi place foarte mult ninsoare din cea de-a 2 lucrare. Poate ieseau mai frumos daca imbinai alte 2 culori mai apropiate de stema B-zone. Felicitari oricum !

Sunt interesante. Mai ales in a 2-a imagine cum se vad fulgii in cadere. Frumos ! Felicitari!

Frumos ,felicitari!

Post aiurea.

Felicitari, foarte frumoasa.(+1)

Pentru +1 e postul tau.

Daca mai lucrai putin la gif, adica sa aiba mai multe frameuri, sa nu se vada acea intrerupere ar fi fost mai bine. Mie oricum nu prea-mi plac culorile, dar asta tine de gusturi.

Foate frumoasa creatia, felicitari, ai un + de la mine.

Te rog daca sa poate sa-mi dai un PM cu cfg-ul pe care ai lucrat acceasta creatie.

CFG sau PSD?

A doua este cea mai tare.

Un singur defect este ca daca nu te uiti atent incurci 3 cu 5. :))[+1]

Ala-i 3, nu 5. :-W

Puteai alege niste culori mai calde si mai "gustoase" la vedere, din pacate in V2-ul acela gif-ul pe care l-ai creat se vede cam intrerupt, mai puteai lucra putin, in rest textul este incadrat bine...bravo!

Nu-mi pot da seama ce inseamna un CFg in Photoshop.

Vrea să spună .psd,dar nici el nu știe..

On frumoase creații,cum a spus și MrYonutz puteai să pui mai multe frame-uri,că se oprește prea deodată,felicitări pentru munca depusă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.