Jump to content

[B-Zone Tv]Los Santos Mafia Owned

Alex Aka Show
 Share

Recommended Posts

Nu înţeleg de ce scri cu roşu, strică totul !

Nu-mi place că nu ai un scenariu clar, nu înţeleg ce vrea să reprezinte acest video, nişte scene de luptă între mafioţi care sunt destul de patetice (n-ar trebuii să se vadă armele pe jos de pildă) şi multe alte greşeli de filmare.

Apreciez totuşi că l-ai făcut tu, munceşte mai mult pe viitor.

Nu înţeleg de ce scri cu roşu, strică totul !

Nu-mi place că nu ai un scenariu clar, nu înţeleg ce vrea să reprezinte acest video, nişte scene de luptă între mafioţi care sunt destul de patetice (n-ar trebuii să se vadă armele pe jos de pildă) şi multe alte greşeli de filmare.

Apreciez totuşi că l-ai făcut tu, munceşte mai mult pe viitor.

Este un film de arta,in single player este destul de greau sa faci asa ceva,daca ar fi fost un server anume puteam realiza mult mai mult,acuma pana revine movie server e greu sa liucrezi,gg pt COTM !

In single player nu prea poti sa ai scenariu,deoarece toti fac de capu lor.

Edited by ShOw

În singleplayer nu ai ce să produci, acolo totul este deja făcut, iar tu trebuie doar să mortalizezi momentele.. Cadrele sunt destul de nasoale după părerea mea, filmeaza şi tu de jos, iese mult mai frumos. Erau nişte scene în care pur şi simplu aveai lag, sau ai pus nişte efecte.. în fine, ideea este bună, dar nu îmi plac efectele care nici nu le-ai introdus, şi cadrele.

@ Ştii că am toate fişierele necesare pentru a ţine B-Movie deschis în PC, puteai să mă contactez şi îţi deschideam B-Movie..

Edited by HeadgeaR

În singleplayer nu ai ce să produci, acolo totul este deja făcut, iar tu trebuie doar să mortalizezi momentele.. Cadrele sunt destul de nasoale după părerea mea, filmeaza şi tu de jos, iese mult mai frumos. Erau nişte scene în care pur şi simplu aveai lag, sau ai pus nişte efecte.. în fine, ideea este bună, dar nu îmi plac efectele care nici nu le-ai introdus, şi cadrele.

@ Ştii că am toate fişierele necesare pentru a ţine B-Movie deschis în PC, puteai să mă contactez şi îţi deschideam B-Movie..

Efect nu am pus deoarece,eram prea obosit si nu mi-am dat seama,nu te puteam contacta ca nua vei mesu deschis si era 1 noaptea ora italia,cadrele nu leam facut bine,stiu.Orcum videoul este facut ca imi era dor,de cand nu sa mai deschis movie server nu mai tineam minte tot ce e in sony vegas .... o sa fac filme calumea cand o sa se redeschida,daca se redeschide.

Nu e prea reuşit (cum a precizat şi Speedy mai sus, nu ai un scenariu bine definit), dar te felicit totuşi pentru efortul depus.

01:05 :-J, în ce fel i-o dă.

Edited by AndYs

In acest video ai prezentat mafiile din GTA San Andreas Singleplayer... Nu are nicio legatura cu B-zone. Totusi apreciez efortul depus.

Desigur ti le spun pe toate 3

2-mijloc-Snow - Informer

3-sfarsit-Thé à la Menthe -La Caution- Instrumental

Daca ai melodia Thé à la Menthe -La Caution- Instrumental in PC o uploadezi? ca eu gasesc naumai remixuri.

Era mult mai bine, daca-l faceai pe movie.. Asa in single player, si nu e nici un scenariu bine definit, si la incept chiar, ai o mica greseala de ortografie :)). Dar fiind primul tau film, bravo!

Cam slabut, dar de, este primul tau film. Data viitoare fa un scenariu care sa se lege. Felicitari!

Nu este primul meu film,am fost collega cu u de Movie team,sunt show

Era mult mai bine, daca-l faceai pe movie.. Asa in single player, si nu e nici un scenariu bine definit, si la incept chiar, ai o mica greseala de ortografie :)). Dar fiind primul tau film, bravo!

Era dar nu am avut posibilitatea,cand revine o Sa revina trecem la alt lvl

Trebuie sa recunosti ca nu e cine stie ce. Ai filmat cateva chestii si le-ai pus cap la cat.

Din filmul tau imi plac fazele cu aia moarta si ala batand-o cu un dildo si aia cand "hitmanul" a omorat 6 iar aia n-avea nici o treaba , erau foarte relax :)).

Trebuie sa recunosti ca nu e cine stie ce. Ai filmat cateva chestii si le-ai pus cap la cat.

Din filmul tau imi plac fazele cu aia moarta si ala batand-o cu un dildo si aia cand "hitmanul" a omorat 6 iar aia n-avea nici o treaba , erau foarte relax 21.gif.

Stiu ca nu e cine stie ce,dar o sa o sa fac alte filme mai calumea cand intra movie server on

Mie-mi place, mai ales primele 20 de secunde.

Iti dau 8 din 10, tinand cont ca este si primul tau video.

REPET nu este primul meu video !!!! SUNT Show. am mai avut atatea video

DATI CLICK CATEVA FILME

http://www.youtube.com/watch?v=oOQKYvhM__w
http://www.youtube.com/watch?v=O9aKhAdmQVE
http://www.youtube.com/watch?v=Ew8m4Aqxwjc    >>>>>>ASTE E PRIMUL MEU FILM!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=snvpLE7G3VA
http://www.youtube.com/watch?v=5j9s99Xd7ak

Si daca doriti pot sa continui cu video :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.