Jump to content

Cel mai bun lider de pe B-Zone RPG1 ?

S a s a

Recommended Posts

Cei mai iscusiți după părerea mea sunt următorii:

Radu - Hitmen Agency.

teylo - Police Departament.

ByFydo - FBI.

Kobra - Barzini.

PauL. - Stracci.

Freddy. - Taxi.

Aceștia consider eu că își fac treaba. Despre restul nu zic că nu-și fac treaba că nu au fost aleși lideri degeaba, dar nu se văd rezultatele muncii.

Aha...vezi ca ai uitat vre-o 3 admini, snitel si vinnie.

Si eu am uitat de AUDI_RS8 din school instructors.

Asta a fost un fel de "Cei 4 evanghelizatori erau 3, Luca si Matei." P.S.: Vreo*

ON: Si ShlomY am vazut ca s-a descurcat bine cu mafia, am uitat sa-l trec in postul anterior :).

Police Departament - Kelton si Flames , singuri care mi-au dat o sansa sa intru in PD si indiferent de prietenie ei ii tratau pe toti egali.

National Guard - Ciupanezu

FBI - Klaudiu , si Byfydo

Taxi - MasterTrap21

TCC - Tarydon si Thomas_Jefferson.

S.I - [F4L]Dexter

Fire & Medic - UiDiVo

The Barzini Family - cel mai bun lider a fost Micku7zu si va ramane cel mai bun lider , in Barzini m-am simtit cel mai bine cu el lider .... a si sa nu uitam de Tratecyy cel mai noob membru .

The Paterno Family - Ecs7azy . ZaNu . LoLLiPoP - oameni de nota 10 merita respectati .

The Stracci Family - Caps

The Corleone Family - Spawn , ChevChelios. (dre)

The Tataglia Family - Norby , Snizel , Toreno.

The Cuneo Family - Carlos_Smith

Trecut: Alexander, Kelton, Addyn, Ciupanezu, Razvan14 , DieseL & SkillZ, Jack, ToHaNeaNu, ElementalL, Corneliu, Mastertrap21, Oantzah, Vinnie, Ecs7azy, Klaudiu, Empty_mdY.

Prezent: Blue_Blood, ByFyDo, Kobra, PauL., M.Andrei, uiDivo, Radu, magi[c], Teylo, CarTer.

E o intrebare destul de...."incomoda" ca sa zic asa.. toti liderii sunt buni in felul lor toti stiu sa-si conduca "departamentul/factiunea" n-am reusit sa-i cunosc pe toti,dupa parerea mea este "[F4L]Teylo" este un lider deosebit si imi e si prieten in "viata reala" si stiu ca niciodata nu ..ar face lucruri necuvenite.

Cum au spus și cei de sus, e o întrebare incomodă, e ca și cum ai pune o mamă să aleagă între copiii ei. Nu e nevoie să ne dăm noi nu părerea, fiecare lider care și-a făcut treaba a rămas în memoria multora. Dacă a populat facțiunea și i-a făcut pe cei din live-uri să spună că e printre primele facțiuni pașnice / departamente / mafii, eu cred că este destul.

Nu pot spune ca a fost doar un singur leader bun eu am facut o mini lista cu factiunile unde am fost si ce leader mi-a placut(comportament, cum vorbea cu sub alterni, activitate etc.):

Police Departament: Armando_Cortez (Ionuc)

F.B.I.: Robotiquis

N.G.: Ciupanezu

Corleone: Woozie

Barzini: Oasis9

Paterno: florynacio

Hitman: Addyn si Bill Bonanno (au fost la fel de frumos la ambii)

F/M: Corneliu

T.C.C.: Balon

N.R.: UnknownX

Police Department: Armando_Corttez (Ionuc)

F.B.I.: Robotiquis

N.G.: Ciupanezu

Corleone: Alexander / Răzvan14

Barzini: [F4L]Oasis9

Paterno: florynacio

Hitman: Addyn

F/M.: Corneliu

T.C.C.: [F4L]Balon

N.R.: [F4L]emptY_mdY

Taxi C.C.: Vinnie (ZuZu)

S.I.: ShlomY

Stracci: Rey. (Simon_Dragos)

Cuneo: Delux23

Tattaglia: Snizel

Cel mai bun leader CiupaNezu.. stati si voi aproape 3 ani intr-o factiune si apoi mai vorbim.. kelton sa-ti fie rusine ca i-ai scos leaderu.. rusine ! cand juca el tu te plimbai cu surnise..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.