Daniela Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 a 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Lucrari frumoase si curate. Semnaturile sunt superbe, fara text, niste efecte extraordinare, se vede cat ai muncit, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno27 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Foarte frumoase. Felicitari pentru munca depusa. Ce versiunea de PS folosesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Un portofoliu destul de consistent. Te felicit pentru lucrarile facute. Sunt placut impresionat de abilitatea ta de a lucra in Photoshop. Mi-ar face o deosebita placere sa te tii de acest portofoliu si sa mai revii si cu alte creatii. Stiu ca frecventezi o alta comunitate si de aceea spun lucrul asta. Ce versiunea de PS folosesti ? Daca esti curios de versiunea de PS pentru ca are niste creatii frumoase, sa stii ca nu te va ajuta raspunsul. Ori ca folosesti CS3 ori ca folosesti CS5 sau CS6, tot acelasi rezultat il vei avea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Nu-ţi mai ajungeau comunităţiile celălalte a ?, ai venit să ne umileşti şi aici . * Părerea mea o şti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Lucrari frumoase si curate. Semnaturile sunt superbe, fara text, niste efecte extraordinare, se vede cat ai muncit, bravo. Multumesc! Foarte frumoase. Felicitari pentru munca depusa. Ce versiunea de PS folosesti ? Pai doua luni de zile am folosit CS5, iar restul timpului -adica cam un an jumatate- CS3. Un portofoliu destul de consistent. Te felicit pentru lucrarile facute. Sunt placut impresionat de abilitatea ta de a lucra in Photoshop. Mi-ar face o deosebita placere sa te tii de acest portofoliu si sa mai revii si cu alte creatii. Stiu ca frecventezi o alta comunitate si de aceea spun lucrul asta. Daca esti curios de versiunea de PS pentru ca are niste creatii frumoase, sa stii ca nu te va ajuta raspunsul. Ori ca folosesti CS3 ori ca folosesti CS5 sau CS6, tot acelasi rezultat il vei avea. Multumesc! Da, frecventez mai multe, mai bine zis ! Nu-ţi mai ajungeau comunităţiile celălalte a ?, ai venit să ne umileşti şi aici . * Părerea mea o şti. NU! NU IMI AJUNGEAU! MWAHAHAHHA! Ma rog, ideea este ca sunt foarte plictisita si vreau mereu ceva nou si pareri noi, deci se explica de am aparut si aici ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Wadafac... ai niste lucrari pe putin geniale... N-am ce zice, chiar nu am ce zice... Nu e absolut nimic care sa nu-mi placa, totul e facut cu gust, nimic in plus, nimic in minus... Esti talentata si asta se vede. O singura intrebare as avea. De ce faci mai multe lucrari de acelasi tip? Adica am vazut 15 avatare cu anime, 15 cu papusi, 15 cu fete. Nu e nimic rau in asta, dar nu inteleg de ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hRs xD Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Pot folosi si eu semnatura aceasta ? http://i.imgur.com/iGO3Lzq.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu222 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Ai foarte multe lucrari frumoase, lucrezi foarte bine, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Wadafac... ai niste lucrari pe putin geniale... N-am ce zice, chiar nu am ce zice... Nu e absolut nimic care sa nu-mi placa, totul e facut cu gust, nimic in plus, nimic in minus... Esti talentata si asta se vede. O singura intrebare as avea. De ce faci mai multe lucrari de acelasi tip? Adica am vazut 15 avatare cu anime, 15 cu papusi, 15 cu fete. Nu e nimic rau in asta, dar nu inteleg de ce. 1. Multumesc. 2. Fac 'seturi', ma rog, unele-s variate, iar altele-s de acelasi fel, din plictiseala cel mai probabil. Pot folosi si eu semnatura aceasta ? http://i.imgur.com/iGO3Lzq.png Da, poti. Puteti folosi tot ce doriti. Ai foarte multe lucrari frumoase, lucrezi foarte bine, felicitari pentru munca depusa. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyfall Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Filicitari, rar mai vezi așa ceva. Ai talent nu încercă să te oprești doar la păpuși sau mai știu eu ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolu Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Eşti Daria de pe ... Max . Prietenă sau colegă cu Tibi. nu ? ON : Am mai spus şi repet ai nişte lucrări ..... Bravo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Filicitari, rar mai vezi așa ceva. Ai talent nu încercă să te oprești doar la păpuși sau mai știu eu ce. Mersi. Eşti Daria de pe ... Max . Prietenă sau colegă cu Tibi. nu ? ON : Am mai spus şi repet ai nişte lucrări ..... Bravo . Da, eu sunt și da, amică. Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări! Ce-ai băut tată? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Arata ingrozitor, stiu, dar nu am timp >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Frumoase...si astea si cele de mai sus. P.S.: Nu am vazut portofoliu mai numeros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 I think i'll go and cry in my dark corner now... toate-s uimitoare Defapt mai mult decat uimitoare Grats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 (edited) Daria, :>. Îmi şti părerea despre lucrări, no comment. Ai tot respectul meu. *Eu sunt Kenton de pe ...Max, celălalt cont nu-i al meu. Edited February 23, 2013 by Aleksandr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ştii ce îmi vine să fac acum? chiar acum îmi vine să trimit PM unuia dintre designeri şi să îi spun să îmi şteargă topicul cu creaţii. Bine, glumeam, nu vreau să se ajungă până acolo, Lăsând glumele deoparte, am observat că ai o experienţă desăvârşită în Photoshop, ceea ce mă bucură foarte mult deoarece îmi place să văd că există lume cu mult mai pricepută decât aş putea fi eu vreodată în Photoshop şi că am cui să îi adresez un comentariu bun sau o critică. Încep cu avatarele, care mi-au stârnit o oarecare plăcere la văzul lor. Îmi place că lucrezi pe seturi şi că nu faci lucrări care să fie total dezorganizate. Faptul că nu aplici nici un text asupra avatarelor conferă o oarecare estetică care este plăcută ochiului. De asemenea efectele şi dimensiunile aplicate fac ca imaginea să fie foarte bine integrată şi cât mai realistă. Semnăturile pot să recunosc că m-au lăsat fără grai. Efectele şi smudge tool sunt aplicate corect, iar sursele de lumină sunt foarte bine integrate peste stockuri. Ai felicitările şi respectul meu pentru toate aceste lucrări. Aşa cum a spus şi Alpha, este un album foarte consistent şi m-au lăsat uşor surprins prima oară când am intrat în acest topic şi am ţi-am văzut lucrările. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Am ramas impresionat dupa ce am vizionat portofoliul tau, ai niste lucrari foarte frumoase, calde; folosesti niste culori vii, care dau "viata" lucrarii si care dau bine ochiului; in special la semnaturi. Sper sa te tii te portofoliu si sa postezi lucrari noi. Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ştii ce îmi vine să fac acum? chiar acum îmi vine să trimit PM unuia dintre designeri şi să îi spun să îmi şteargă topicul cu creaţii. Bine, glumeam, nu vreau să se ajungă până acolo, Lăsând glumele deoparte, am observat că ai o experienţă desăvârşită în Photoshop, ceea ce mă bucură foarte mult deoarece îmi place să văd că există lume cu mult mai pricepută decât aş putea fi eu vreodată în Photoshop şi că am cui să îi adresez un comentariu bun sau o critică. Încep cu avatarele, care mi-au stârnit o oarecare plăcere la văzul lor. Îmi place că lucrezi pe seturi şi că nu faci lucrări care să fie total dezorganizate. Faptul că nu aplici nici un text asupra avatarelor conferă o oarecare estetică care este plăcută ochiului. De asemenea efectele şi dimensiunile aplicate fac ca imaginea să fie foarte bine integrată şi cât mai realistă. Semnăturile pot să recunosc că m-au lăsat fără grai. Efectele şi smudge tool sunt aplicate corect, iar sursele de lumină sunt foarte bine integrate peste stockuri. Ai felicitările şi respectul meu pentru toate aceste lucrări. Aşa cum a spus şi Alpha, este un album foarte consistent şi m-au lăsat uşor surprins prima oară când am intrat în acest topic şi am ţi-am văzut lucrările. Multumesc ca ai scris atat! Apreciez! Am ramas impresionat dupa ce am vizionat portofoliul tau, ai niste lucrari foarte frumoase, calde; folosesti niste culori vii, care dau "viata" lucrarii si care dau bine ochiului; in special la semnaturi. Sper sa te tii te portofoliu si sa postezi lucrari noi. Keep it up! Multumesc si tie!Niste cereri: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Îmi place foarte mult această semnătură, dacă ai putea să îmi dai un tutorial ar fi minunat, deoarece îmi doresc de foarte mult timp să învăţ să alternez smudge tool cu texturi în acest fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts