Jump to content

Portofoliu Daniela

Daniela
 Share

Recommended Posts

Un portofoliu destul de consistent. Te felicit pentru lucrarile facute. Sunt placut impresionat de abilitatea ta de a lucra in Photoshop. Mi-ar face o deosebita placere sa te tii de acest portofoliu si sa mai revii si cu alte creatii. Stiu ca frecventezi o alta comunitate si de aceea spun lucrul asta.

Ce versiunea de PS folosesti ?

Daca esti curios de versiunea de PS pentru ca are niste creatii frumoase, sa stii ca nu te va ajuta raspunsul. Ori ca folosesti CS3 ori ca folosesti CS5 sau CS6, tot acelasi rezultat il vei avea.

EHXrg7J.pngjXNUbdf.pngZ8KogsQ.pngxf9G1o5.pngAku5ENZ.png

VyoRPNM.pngiXZ4syA.png7ql98Q8.pngCBSwAyy.pngxKf8hQU.png

DGVtAI0.png X8okYMY.png 9BdLMrK.png

CNSCPeM.pngXDX2HsZ.pngDmgT193.png

ebsdWfX.png0yvGkqu.pngqz1LcaK.png

08EpCQM.png4wMt0H3.pngEDgzh1D.png

GjxHlRJ.pngbnYQuks.pngd9jD3jX.png

uFEo3Gt.png

NHJEhTU.png

r9Zdl0x.png

Gu0tUxD.png

v9LT1B9.png

HklNKUo.png

IGldq0M.png

8hECdIA.png

o5jaU.png

vfJyo.png

SejoF.png

Au8Mv.png

Lucrari frumoase si curate. Semnaturile sunt superbe, fara text, niste efecte extraordinare, se vede cat ai muncit, bravo.

Multumesc!

Foarte frumoase.

Felicitari pentru munca depusa.

Ce versiunea de PS folosesti ?

Pai doua luni de zile am folosit CS5, iar restul timpului -adica cam un an jumatate- CS3.

Un portofoliu destul de consistent. Te felicit pentru lucrarile facute. Sunt placut impresionat de abilitatea ta de a lucra in Photoshop. Mi-ar face o deosebita placere sa te tii de acest portofoliu si sa mai revii si cu alte creatii. Stiu ca frecventezi o alta comunitate si de aceea spun lucrul asta.

Daca esti curios de versiunea de PS pentru ca are niste creatii frumoase, sa stii ca nu te va ajuta raspunsul. Ori ca folosesti CS3 ori ca folosesti CS5 sau CS6, tot acelasi rezultat il vei avea.

Multumesc! Da, frecventez mai multe, mai bine zis

:))!

Nu-ţi mai ajungeau comunităţiile celălalte a ?, ai venit să ne umileşti şi aici :)).

* Părerea mea o şti.

NU! NU IMI AJUNGEAU! MWAHAHAHHA! Ma rog, ideea este ca sunt foarte plictisita si vreau mereu ceva nou si pareri noi, deci se explica de am aparut si aici

:))!

tumblr_mesadwyum21qmitur.gif

Wadafac... ai niste lucrari pe putin geniale... N-am ce zice, chiar nu am ce zice...

Nu e absolut nimic care sa nu-mi placa, totul e facut cu gust, nimic in plus, nimic in minus...

Esti talentata si asta se vede.

O singura intrebare as avea. De ce faci mai multe lucrari de acelasi tip? Adica am vazut 15 avatare cu anime, 15 cu papusi, 15 cu fete. Nu e nimic rau in asta, dar nu inteleg de ce.

tumblr_mesadwyum21qmitur.gif

Wadafac... ai niste lucrari pe putin geniale... N-am ce zice, chiar nu am ce zice...

Nu e absolut nimic care sa nu-mi placa, totul e facut cu gust, nimic in plus, nimic in minus...

Esti talentata si asta se vede.

O singura intrebare as avea. De ce faci mai multe lucrari de acelasi tip? Adica am vazut 15 avatare cu anime, 15 cu papusi, 15 cu fete. Nu e nimic rau in asta, dar nu inteleg de ce.

1. Multumesc.

2. Fac 'seturi', ma rog, unele-s variate, iar altele-s de acelasi fel, din plictiseala cel mai probabil.

Pot folosi si eu semnatura aceasta ? http://i.imgur.com/iGO3Lzq.png

Da, poti. Puteti folosi tot ce doriti.

Ai foarte multe lucrari frumoase, lucrezi foarte bine, felicitari pentru munca depusa.

Multumesc.

Filicitari, rar mai vezi așa ceva. Ai talent nu încercă să te oprești doar la păpuși sau mai știu eu ce.

Mersi.

Eşti Daria de pe ... Max . Prietenă sau colegă cu Tibi. nu ?

ON : Am mai spus şi repet ai nişte lucrări ..... Bravo .

Da, eu sunt și da, amică.

Superbe lucrări, chiar te pricepi în arta design-ului, felicitări!

Ce-ai băut tată?=))

Ştii ce îmi vine să fac acum? chiar acum îmi vine să trimit PM unuia dintre designeri şi să îi spun să îmi şteargă topicul cu creaţii. Bine, glumeam, nu vreau să se ajungă până acolo,

Lăsând glumele deoparte, am observat că ai o experienţă desăvârşită în Photoshop, ceea ce mă bucură foarte mult deoarece îmi place să văd că există lume cu mult mai pricepută decât aş putea fi eu vreodată în Photoshop şi că am cui să îi adresez un comentariu bun sau o critică.

Încep cu avatarele, care mi-au stârnit o oarecare plăcere la văzul lor. Îmi place că lucrezi pe seturi şi că nu faci lucrări care să fie total dezorganizate. Faptul că nu aplici nici un text asupra avatarelor conferă o oarecare estetică care este plăcută ochiului. De asemenea efectele şi dimensiunile aplicate fac ca imaginea să fie foarte bine integrată şi cât mai realistă.

Semnăturile pot să recunosc că m-au lăsat fără grai. Efectele şi smudge tool sunt aplicate corect, iar sursele de lumină sunt foarte bine integrate peste stockuri.

Ai felicitările şi respectul meu pentru toate aceste lucrări. Aşa cum a spus şi Alpha, este un album foarte consistent şi m-au lăsat uşor surprins prima oară când am intrat în acest topic şi am ţi-am văzut lucrările.

Am ramas impresionat dupa ce am vizionat portofoliul tau, ai niste lucrari foarte frumoase, calde; folosesti niste culori vii, care dau "viata" lucrarii si care dau bine ochiului; in special la semnaturi. Sper sa te tii te portofoliu si sa postezi lucrari noi.

Keep it up!

Ştii ce îmi vine să fac acum? chiar acum îmi vine să trimit PM unuia dintre designeri şi să îi spun să îmi şteargă topicul cu creaţii. Bine, glumeam, nu vreau să se ajungă până acolo,

Lăsând glumele deoparte, am observat că ai o experienţă desăvârşită în Photoshop, ceea ce mă bucură foarte mult deoarece îmi place să văd că există lume cu mult mai pricepută decât aş putea fi eu vreodată în Photoshop şi că am cui să îi adresez un comentariu bun sau o critică.

Încep cu avatarele, care mi-au stârnit o oarecare plăcere la văzul lor. Îmi place că lucrezi pe seturi şi că nu faci lucrări care să fie total dezorganizate. Faptul că nu aplici nici un text asupra avatarelor conferă o oarecare estetică care este plăcută ochiului. De asemenea efectele şi dimensiunile aplicate fac ca imaginea să fie foarte bine integrată şi cât mai realistă.

Semnăturile pot să recunosc că m-au lăsat fără grai. Efectele şi smudge tool sunt aplicate corect, iar sursele de lumină sunt foarte bine integrate peste stockuri.

Ai felicitările şi respectul meu pentru toate aceste lucrări. Aşa cum a spus şi Alpha, este un album foarte consistent şi m-au lăsat uşor surprins prima oară când am intrat în acest topic şi am ţi-am văzut lucrările.

Multumesc ca ai scris atat! Apreciez!

Am ramas impresionat dupa ce am vizionat portofoliul tau, ai niste lucrari foarte frumoase, calde; folosesti niste culori vii, care dau "viata" lucrarii si care dau bine ochiului; in special la semnaturi. Sper sa te tii te portofoliu si sa postezi lucrari noi.

Keep it up!

Multumesc si tie!

Niste cereri:

tPxCzua.png muYIwoW.png 0tKensm.png

1QGXZ4h.png

AxXNCop.png 0cKxdHQ.png n8uMFlk.png J17ih3d.png jjWw140.png

1QGXZ4h.png

Îmi place foarte mult această semnătură, dacă ai putea să îmi dai un tutorial ar fi minunat, deoarece îmi doresc de foarte mult timp să învăţ să alternez smudge tool cu texturi în acest fel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.