Jump to content

B-Zone INTRO by Giuliano

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Slabut. Pe un Intro trebuie afisate mai multe detalii, o muzica etc. Nu poate ajuta cu nimic, acesta.

Slabut, ha?

Ce vroiai sa mai fac, sa pun vreo 50 de efecte si o melodie action-sf? Nu e pentru un trailer de film ce va rula in cinema.

Acest intro a fost facut in scopul adaugarii sale la inceputul / sfarsitul clipurilor, melodia si-o pot alege singuri, si daca nu... e simplu sa faci asta.

Ce pot spune... te astept cu unul mai bun!

Îmi place felul în care ai făcut ca fiecare literă în parte să se rotească, dar cred că era mai bine la sfârşit să adaugi şi finalul mişcărilor pe care literele le fac deoarece totul se termină prea brusc şi nu prea merge folosit aşa cum trebuie ca intro... ca un efect de fade-off, dacă înţelegi la ce mă refer.

Bravo ma Giuli, ti-a iesit bine pentru prima creatie .

@ Blade, daca o sa mai lucreze putin in Cinema 4D, sunt sigur ca o sa fii multumit de ceea ce o sa ne pregateasca. Nui asa Giuli ?

Bravo, ai felicitarile mele.

A meritat chinul.

Ce pot spune este ca asta e una din cele mai bune lucrari 4D,tin sa te felicit pentru munca si efortul depus pentru realizarea acestei lucrari.

Meriti un plus reputatie de la mine. Bravo.

Chiar o să-ți cer câteva sfaturi cu CINEMA 4D dacă să mă apuc și eu de edit-uri creații prin el.

E foarte reușit pentru început să zicem că e ok, era mai fain dacă puneai și ceva pe fundal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.