Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Asta e ideea,sunt pasionat,pacat ca e cam scump,dar cred ca fac tot posibilu sa il iau =)) Trebuie sa invat cumva :D

Dacă ești începător poți să-ți cumperi unul mai ieftin, până înveți să faci fotografii ca la carte.

Eu am iesit ne auzim maine noapte buna!

Eu am iesit ne auzim maine noapte buna!

Ştiu că vrei să faci +1, dar măcar schimbă şi tu posturile, nu da copy paste. 8-|

Eu am ieșit, mâine dau teză la matematică X_X !

Baftă, să iei 10!

SA VINA CUPA LA PLOIESTI! FINALA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! NEBUNIEEEEEE PE 1 IUNIEEEEEEEEEEEE, astia care sunteti din bucuresti tineti-va pentru ca pe 1 IUNIE SUNTEM CU TOTII PE NATIONAL, SA VADA TOATA TARA CUM ZECI DE MII DE LUPI INVADEAZA SI ZGUDUIE CAPITALA!!!!!!!!!!!!

10 ZILE PANA LA INFERN! De preferat ar fi sa nu incercati sa dormiti.

Edited by rTs Iulian1996

Bună dimineaţa!

Da, se zguduie capitala pe 1 iunie :X.

VA INVADAM, VA INVADAM SI Bucurestiu-l daramam.

PS: Incepem cu blocu lu Daniel >:)

Astia care sunteti din bucuresti tineti-va pentru ca pe 1 IUNIE SUNTEM CU TOTII PE NATIONAL, SA VADA TOATA TARA CUM ZECI DE MII DE LUPI INVADEAZA SI ZGUDUIE CAPITALA!!!!!!!!!!!!

Vă aştept.

Vă aştept.

Asteapta-ne ca oricum nu trecem neobservati, hai si tu la meci pe locurile care sunt rezervate pentru cei anonimi sa inveti ceva meserie.

P.S: Au mai ramas 9 zile!

Back de la pregatire, inca putin si plec la scoala, MOR. Azi dau ultima teza, e la chimie si nu stiu nimic, sooper...

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic