Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! Am ajuns și eu acasă de la școală chiar dacă am mers degeaba pentru că am făcut decât 2 ore ...

Mâine plec în excursie într-un nemaipomenit loc antic rar vizitat de noi pe nume: București.

:)) și diseară mă duc la concert la Antonia :))

Salut! Am ajuns și eu acasă de la școală chiar dacă am mers degeaba pentru că am făcut decât 2 ore ... Mâine plec în excursie într-un nemaipomenit loc antic rar vizitat de noi pe nume: București. și diseară mă duc la concert la Antonia

Iti place Antonia :) ?

Edited by Seether

Salutare ce faceti? ne auzim in game, acum am venit si eu de la fotbal, spor la comenzi

Noapte placuta, nici acum nu-mi vine a crede ca am postat aici sa, vise placute purici de data asta sa va sarute.

Noapte buna, ne auzim maine, succes!

Astazi level up si rp din nou.. :)) Vad ca sunt din ce in ce mai frecvente lucrurile astea.

am inteles de la un amic precum ca ar fi primit 2 level up pe gratis date de catre Kelton la toti ce au fost online, e adevarat ?

Salut! Am ajuns și eu acasă de la școală chiar dacă am mers degeaba pentru că am făcut decât 2 ore ...

Mâine plec în excursie într-un nemaipomenit loc antic rar vizitat de noi pe nume: București.

:)) și diseară mă duc la concert la Antonia :))

Si eu am fost la concert aseara.

Am stat la Depcentral, Vunk si la Antonia am stat decat primele 2 piese ca s-a pus o vaca in fata mea si nu am mai vazut nimic, m-am enervat si am plecat acasa

Super tare au cantat cei de la Vunk :X

Asa si? :X

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic