Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@Baoke Respect N00Blete , multa bafta la examene si sa realizezi ceea ce ti-ai propus ! Imi pare rau ca ai iesit in modul asta , dar daca tu asa ai vrut si ai crezut ca este mai bine este alegerea ta  , multa bafta in continuare si sper sa ne mai auzim! Scuze ca am raspuns asa tarziu , dar nu am vazut ca ai scris aici , oricum mai bine mai tarziu decat niciodata ! (P.S. dai un sms in joc daca vrei sa mai auzi glumele mele de 2 bani =)) )  

La Multi Ani dragi colegi, va urez un an, plin de succese atat pe plan financiar cat si pe plan emotional. Sa aveti un an fara sanctiuni si fara posturi. Raport usor va doresc la toti :*.

Salut! Nabilor, chiar daca am pierdut o sansa de a intrat in taxi, multumesc ca mi-ati fost alaturi. Aici m-am simtit cel mai bine. Respect in special pt @Roberte, @florynn fly, Heisenberg, @TROLLFACE2209 ! Va pwp si va respect ! Sper sa ne auzim pe wapp sau fb, pwp :*

3 hours ago, Roberte said:

M-am intalnit azi cu un taximetrist 

@Vipper VODA

m-ai neobisnuit, eu cred ca este fanul lui CJ, voi ce credeti ?

izq0Ks5.jpg

=]] imi fac si eu cu dolari in cap ba si cu girofar :)

no....e o poveste lunga, era vara anului 1982 cand eu cu Maria am fost la o pensiune, maria imi spusese ca sunt baut iar eu viteaz ce am fost am intrat in pestera, scoteam copii ca pe banda rulanta dar pana intr-o zi ce Maria a zis Vippy iubire, va trebui sa plec dupa lapte, iar ea a lasat copii cu mine si nu sa mai intors niciodata :( De aceea cer ajutor tuturor sa ma ajute cu cate un /ad Vippy o cauta pe Maria ! este pe undeva pe la 1 24/7 cumparand lapte, imbracaminte : fusta lunga cu dungi negre, auzisem zvonuri ca si-a schimbat numele in Roberte.N00bul | @Roberte

1 hour ago, Vipper VODA said:

no....e o poveste lunga, era vara anului 1982 cand eu cu Maria am fost la o pensiune, maria imi spusese ca sunt baut iar eu viteaz ce am fost am intrat in pestera, scoteam copii ca pe banda rulanta dar pana intr-o zi ce Maria a zis Vippy iubire, va trebui sa plec dupa lapte, iar ea a lasat copii cu mine si nu sa mai intors niciodata :( De aceea cer ajutor tuturor sa ma ajute cu cate un /ad Vippy o cauta pe Maria ! este pe undeva pe la 1 24/7 cumparand lapte, imbracaminte : fusta lunga cu dungi negre, auzisem zvonuri ca si-a schimbat numele in Roberte.N00bul | @Roberte

=]] ce poveste

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic