Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

, Data vitioare sa nu mai postez in acest topic un astfel de post, multumim. Daca tu nu vrei sa mai avem acest topic, noi vrem.
Dupa cum spune si fly, sa facem cat mai lungi post-urile si mai compacte.

Hai ca eu va las,ma duc la somn ca maine ma trezesc la scoala. Noapte buna !

Buna seara dragi taximetristi, ce ziceti, incepe scoala?Sunteti pregatiti pentru un nou inceput in viata voastra?Un nou an scolar > fie ca acest an sa va aduca tuturor notele asteptate, gagici multe (fara numar), sanatate pe intregul parcurs si succes. :) o urare din partea mea.

N'seara. Azi nu am intrat de loc pe BlasT.. am avut ceva probleme de rezolvat, gen "Evidenta la war" pe alt cont, sa fac multe alte chesti. O sa intru maine pe BlasT.. Hai ca incepe Woow-biz-ul ma duc sa fac repede un dush apoi la WoowBizz. Salutic !

EDIT:

O sa mai dau un reply, sper sa va placa. Va rog sa va abonati, sa imi dati un like si orice fel de comm, dar nu rautacios. Sper ca ma ajutati sa ma ridic putin cu acest canal. In curand o sa filmez toate warr-urile si o sa pun video-uri. Va multumesc mult de tot ! Daca o sa ma ajutati cu toate astea, o sa filmez un episod cu toata factiunea, ceva misto ! Multumesc inca o data !

https://www.youtube.com/watch?v=ji80exUcF-g

Edited by AIM B L A S T

Uragan, mulțumim pentru urări, același lucru să ți se împlinească și ție și multr note de 2 și 3! Glumesc, de la 4 în sus.

Raport complete de câteva zile, dacă vreți un mod șmecher pe Cabbie de taxi verificați: http://forum.b-zone.ro/topic/294348-veh-taxi-cabbie-bmw-e34-525tds/#entry4452677

Eu pe ăsta îl am, merită!

O zi faină!

@Filip Catalin, Tu nu stii sa citesti ? Nu ma fa post-uri de 10 cuvinte !
Salutic, ce faceti ? Abea ce am venit de la antrenamente ma pregatesc sa fac un dush apoi ma bag sa ma uit la meciul cu Dinamo si mai trag cate un ochi in Sa:Mp. Cine este generos cu mine, va rog sa va abonati la canalul meu de Youtube, aveti un video in Semnatura, va rog frumos !

@Filip Catalin, Tu nu stii sa citesti ? Nu ma fa post-uri de 10 cuvinte !

Salutic, ce faceti ? Abea ce am venit de la antrenamente ma pregatesc sa fac un dush apoi ma bag sa ma uit la meciul cu Dinamo si mai trag cate un ochi in Sa:Mp. Cine este generos cu mine, va rog sa va abonati la canalul meu de Youtube, aveti un video in Semnatura, va rog frumos !

Tot mai fain e la te pui cu blondele, sunt chefii aici, mai sparg o rodie, taie o portocală, eh, mai multe.

Mă gândeam să fac 69 puncte la raport de acum, doar 69, să apară la Faction Reports :))

Hai. Seară bună.

Tot mai fain e la te pui cu blondele, sunt chefii aici, mai sparg o rodie, taie o portocală, eh, mai multe.

Mă gândeam să fac 69 puncte la raport de acum, doar 69, să apară la Faction Reports :))

Hai. Seară bună.

Salut! Am facut 4 sau chiar 5 rapoarte numai cu 69 dar le faci doar pentru tine ;)

Inca 3 zile baietii... Deja am inceput sa simt senzatia de scoala... Distractie la maxim!

Salutic, am revenit cu un nou video aka Blast.. Sper sa fie reusit, este ceva mai rar, insa pentru alti care n-au ocazia sa joace sa:mp o sa fie destul de distractiv. Vizionare placuta, abonati-va, un like si orice fel de comm. Raman dator !

https://www.youtube.com/watch?v=jRUT0QwPLm8

Salutari, primul meu fost in acest topic! Bine v-am gasit pe toti, sper sa ne intelegem de minune :X

Bine ai venit! Sigur te acomodezi tu :))

Salut! Astazi, impreuna cu domnul Tortuga ne-am gandit sa facem un grup pe wapp (what's up) unde sa discutam atat chestii legate de factiune, cat si din afara ei. Cine doreste sa se alature grupului, imi poate lasa PM cu numarul de telefon pentru a va putea adauga.

Duminica sedinta, abea astept sa vad ce se va povestii.

Bine ai venit! Sigur te acomodezi tu :))

Salut! Astazi, impreuna cu domnul Tortuga ne-am gandit sa facem un grup pe wapp (what's up) unde sa discutam atat chestii legate de factiune, cat si din afara ei. Cine doreste sa se alature grupului, imi poate lasa PM cu numarul de telefon pentru a va putea adauga.

Duminica sedinta, abea astept sa vad ce se va povestii.

Deja m-am acomodat cu fetele =)), hai ca eu ma bag la somn, noapte buna, Taximetristi!

Ia uitați, quest nou, getgift nou. Exact ce ne trebuia nouă, activ 2 săptămâni, timp destul.

E 3:25 și nu dorm, mă mir, dar dacă nu am somn.. Încerc să mă culc, noapte bună!

Rotweiler, nu esti singurul. :)) eu m-am trezit sa imi fac nevoile si mai stau putin, iar dupa aceea somn pana la 1. Ne auzim in game maine. Ceao!

Neatza SF Taxi, acum m-am trezit si eu, pregatit de inca o runda de test-log-uri :)... voi ce faceti?

Se pare ca Fly da dedicatii la compozitorii de trap ca la lautari :)) --->

Edited by HG Z a R o X

Neatza SF Taxi, acum m-am trezit si eu, pregatit de inca o runda de test-log-uri :)... voi ce faceti?

Se pare ca Fly da dedicatii la compozitorii de trap ca la lautari :)) --->

Pai, eu acum fac teme, o sa intru in game pe LA 12:30 asa. Deja m-am acomodat cu voi, sunteti foarte de treaba torii!

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic