Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va multumesc pentru urarile primite din partea voastra, asta intentionez sa fac, asa cum vreti si voi, o factiune unita si faimoasa. Sper sa nu existe probleme si nici accidente care sa rezulte la o proasta intelegere.

Felicitari frate, era si timpul tau zic eu. Eu sincer pe tine te-am votat ;).

Ai grija de factiune si de functie desigur.

Edited by South Edward NisaN

Neata sf taxi.

Bine v.am gasit.

Felicitary florine pentru lider, sa.l stapanesti sanatos sinsa ai grija ce faci cu el.

Ba, o zi cam trista... Am simulare la mate,, la romana iau nota buna la mate ma spanzur. Asta e nu avem ce sa facem, din pacate

Gata si simularea la mate, sper sa iau o nota buna si la mate si la romana.

Salut SF Taxi, bine v-am gasit, inca sunt inactiv, nu am ce face, imi pare rau.

@@Less, @, Voi 2, sunteti 2 jalnici. Inventati pretexte sa plecati din factiune sa va duceti in gang. Ba copchiilor, va zic ceva, Toti rank 5-4 care suntem acum, am invatat de la smara ce sa facem si noi ca si conducatori, cum sa ne comportam etc, deci suntem "copii" din acest punct de vedere. Smara, la randu' sau a invatat de la altii, din generatie in generatie ba buradei. E alta treaba ca un lider avea comportament de gaina etc(Sa nu jignim). Fly e matur, stie ce va face.

Voi sunteti 2 nimicuri!!!!!!!!!!!!!!

Amenintari, direct rank down la smara, lasa ca vb eu cu floryn si vezi tu.

Hai sa fim seriosi relax, pentru ce fw? ca am fost la o bere? A fost un simplu event, puteai sa-l faci pe /requestevent nu neaparat aici. Nu trebuia sa fie obligatoriu, wtf.

Hai sa fim seriosi relax, pentru ce fw? ca am fost la o bere? A fost un simplu event, puteai sa-l faci pe /requestevent nu neaparat aici. Nu trebuia sa fie obligatoriu, wtf.

am anuntat cu 2 zile inainte ca e obligatorie.. aveai tot timpul din lume sa faci invoire, ca ceilalti. Vreti activitati, dar nu veniti la ele. Daca omul vrea sa faca activitate obligatorie va suparati ca a facut activitate, si daca nu e obligatorie nu apare nimeni.. Eu nu reusesc sa va mai inteleg..

Ba, ia gata cu, comentariile astea. Atata timpncat voi nu ati venit la o activitate obligatorie veti fi sanctionati. Asta cu 2 teze, e cam veche no? Toti avem teze*simulari, dar puteai veni pt 30 min la un event. Ca nu inveti 6 ore pe zi.

Neata sf taxi. Cred ca ne aduc rezultatele la simulari. N7u7uuuuuuu. Domnul fie cu noi

@@South Silviu, Da ba nabete, pentru ca scriu de pe telefon... si is cam agramat de pe telefon, inca nu stiu sa scriu de pe el cam bine... Si sa stau sa scriu litera cu litera ma ia baldosu', intelegi? De exemplu, acum scriu de pe PC :)

Salut SF Taxi.

Bine v-am gasit.

Fly, fa o sedinta tati, sa vedem si noi ce asteptari ai de la noi.

@@South Silviu, Da ba nabete, pentru ca scriu de pe telefon... si is cam agramat de pe telefon, inca nu stiu sa scriu de pe el cam bine... Si sa stau sa scriu litera cu litera ma ia baldosu', intelegi? De exemplu, acum scriu de pe PC :)

Salut SF Taxi.

Bine v-am gasit.

Fly, fa o sedinta tati, sa vedem si noi ce asteptari ai de la noi.

Eh, buna scuza. :))

Ce telefon ai de scrii asa? Nocia? :))

Salutareee coleeegi! Ce mai faceti, cum mai sunteti? Astazi au venit si nesimtitii astia de la RDS si mi-au facut netu` in sfarsit, mi-am downloadat si eu noua versiune de SA:MP si am intrat <3 ! Felicitari tuturor pentru rank up si mai ales tie, Floryn, pentru lider! Sunt sigur ca o sa faci o treaba buna. Ne auzim in game.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic