Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Baaa si pe mine nu ma violezi? Auzi la el...

@, Ma bucur ca ai ramas <3 , de cine mai radem noi pe /f :)) Nu pleca ca iti tai cucu .

@, Fa tu iar ma inseli? nesatula mica :)))

Neata SF Taxi , sa aveti o zi minunata.

Bai nesimtitilor, voi sunteti femeile in casniciile astea doua, cu care sunteti amandoi de acord sa impartiti un barbat asa frumos! Sa nu mai aud remarci dinalea!pwp :*

@, Looooool nu stiam ca ai cont pe forum :)))) ce minune s-a intamplat? :))

@, Eu femeia? :)) hai ca deja aberezi :)) tu esti aia fara cuc :))

Salutare Taximetristi, ce faceti? Cum o mai duceti? Am terminat raportul pentru saptamana asta de acum sa ma pun pe loguri. Bafta la raport si aveti grija ce faceti :*

Gata cu Romana ba bossilor !

Mai am maine, o meditatie la mate, si dupa examenul, usor, la mate.

Revin si eu dupa in cadrul factiunii.

Bafta tuturor si Miercuri la Mate, tuturor care dau !

@ Sa nu te simti exclus, iei cuc

@, Cand spune vlad ca ii esti dator cu o bere, eiii bine, fara o naveta intreaga nu scapi :)) iti da cuc pana ii aduci bere :))

@, Bravoo , inca putin si revii, dupa iti dau cuc de te saturi. Spor la invatat si bafta la examen <3

@, Care game? EU nu te-am vazut azi :))) SI voiam sa-ti dau cu....offf iar imi neglizezi cucu' las ca te tin eu minte.

Ba, da voi va faceti de cap vad, stati sa revin eu si intru in voi. Apropo, mi-am facut fani obsedati, mi-au spart conturile, sub numele de AndyXd, dupa Rpg3 =))))))))). Nabi copii astia, imi facura si aplicatie la H.A, cu toate datele mele ..

@, Daca esti baiat ascultator iti dau si tie cuc <3 daca nu, ai sa stai sa te rogi de @, :)))

Neata SF Taxi, ieri a fost o zi prea faina , cele mai tari update-uri, de acum...nu o sa mai vedem tampa pe server :)) numai masini de la 100.000$ + :))

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine si sa facem o echipa grozava :*

#HarddyTheKing

@, Baa am ras de mi-a venit rau :)) asa ceva doar peB-Zone se poate intampla :)))))

@, TI-a trecut supararea pe el si de acu te superi pe mine si nu-mi mai dai cuc nu? :))))

@, E contul tau Kygz? :)

Welcome celor noi!

Ba baiatule baa 90.000$ intr-o zi din farmer ? Feri Dumzezo, ma pun pe trucker de acum :)) mai am putin si fac skill 5 <3

@, Ahahai , ieri nu am avut, aveam febra si trebuia sa stau in pat, asa ca am stat pe SA-MP :)))) diseara ma duc cu ''fimeia'' in oras :)) . Poi da no? Cum e posibil <3 nimeni nu se supara pe mine :))) de la cuc se trage :)))

Neata taximetristilor, ce faceti? CUm o mai duceti? Bafta la raport si aveti grija ce faceti.

@, Nu pot sa cred pentru cateva cuvinte care le-am zis pe /tx doar sa se termine... :))))))) Se vede ca am valoare!

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic