Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Voi revenii intr-o zi , aici m-am simtit cel mai bine alaturi de cei mai instruiti oameni , amuzanti , inteligenti , prostuti , buni , ambitiosi. Voi face o lista , sper sa nu uit pe nimeni.

Voi incepe cu cel care m-a abilitat aici , m-a adus unde sunt.

Floryn_Fly - Omu a stiut ce a vrut , si-a atins reach-point-ul. M-a ajutat mereu , m-a scapat , m-a facut sa inteleg ce si cum se face in factiune. Intodeauna si-a vazut de treaba lui , a vorbit din umbra , nu si-a spus off-urile .Bafta in continuare , maestre!

Vlad - Nu prea stiu multe despre tine , doar ca esti un coleg bun si vii la nevoie!

Casanova -Fata clanului, asa cum il numeam noi pe /f. Tot asa , dupa un timp indelungat a ajuns unde a vrut , intodeauna este acolo cand ai nevoie , meriti o nota pe care ti-o voi da nu mai mult de nata ............10+.Colegul meu , tarfa mea si tot odata fratiorul meu. Nevasta trebuie sa facem nunta aia cat de curand, toata factiunea ne este martora la raspunsul tau .

Andr3y- Baiatul asta un om exceptional, mereu primeam cate un /sms ,,nab ce faci'' .

Harddy - Florin Salam in persoana , canta manele pe /r , ne facea ziua / seara mai bune intodeauna! Pleata al nostru :))))

essex - Esti dus , amuzant , ai putea sa ajungi tot mai sus.

trollfacemaniac- Acestui baiat nu prea a stat auzit pe /f .Dar mereu a stiut cum sa iasa in evidenta .

Tiblerone- Colegul meu din [GF] , imi pare rau ac nu am stat mai mult cu tine in taxi dar noi ne mai auzim avem /c. Si acum o gluma ,, - Mamă, de ce aragazul e aşa murdar?

- Taică-tu şi-a făcut omletă.

- Dar nu i-ai dat şi tigaie?''

mindreanu -Extraordinar baiatu' asta nervos , glumet, si tot o data vrea mereu best :))

Vasco - Baiatu'l asta se tine mereu de cuvant, puteti sa va bazati pe el.

• timotey-Baiat la locul lui , stia ce vrea si se enerva foarte greu. Mereu intra aiurea in gluma si toata lumea radea de el ca nu isi are rostul ). A stat unde a trebuit si stie cum sa creasca !
  • Imi pare rau daca am uitat pe cineva sau nu am mentionat o persoana care ma cunoaste , a fost destul de mult oricum , va rog , daca sustineti ca trebuie sa fiti trecuti aici dati-mi un PM , imi voi aduce aminte cu siguranta !

Edited by RW Varul iPost GF

Fratele Ipost, barosanul CaSaNoVa mi-a facut placere sa lucrez in aceasi factiune cuvoi si sper ca va intoarceti candva, eu personal ma ofer sa dau testul cu voi :)) Multa bafta va doresc in continuare indiferent pe ce cale o luati

Edited by mindreanu

@, Bafta in tot ceea ce vrei sa faci , esti o persoan minunata care tii la gluma, stii sa faci pe cineva sa se simta bine, ai simtul umorului, manelist :))

O sa-mi fie foarte dor de tine, ai grija de tine si sper sa pastram legatura.

Casanova nici de tine nu am uitat. Ai grija de tine ,succes in ceea ce vei face. Esti un om de incredere si o sotie al dracului de buna la pat :)) , dincolo de gluma esti o persoana minunata. Bafta !

@, Cat cuc iti dau daca iei peste 7? Astept raspunsul cat de sincer posibil !

@@TrollFaceManiac, Si mie imi pare rau ca a plecat iPostelina, a fost decizia lui...desi nu imi place nici mie, dar na poate vrea sa incerce ceva nou si cine stie poate o sa revina.

Salut Taximetristii , ce faceti? Doamne se vede ca a plecat iPost :)) nici bine nu intru in joc si deja primesc telefon sa dau test log :)) Nu ca nu imi place...dar na e greu fara iPostelina mea manelista :(

Spor la comenzi si aveti grija ce faceti.

@, Bafta in tot ceea ce vrei sa faci , esti o persoan minunata care tii la gluma, stii sa faci pe cineva sa se simta bine, ai simtul umorului, manelist :))

O sa-mi fie foarte dor de tine, ai grija de tine si sper sa pastram legatura.

Casanova nici de tine nu am uitat. Ai grija de tine ,succes in ceea ce vei face. Esti un om de incredere si o sotie al dracului de buna la pat :)) , dincolo de gluma esti o persoana minunata. Bafta !

Multam pentru sustinere tuturor, in special tie nevasta nebuna, ne mai auzim... inca nu e sigur ca plec.

@, Oooooo vesti bune, ar fi super sa ramai, nu te doboara pe tine un FW amore <3 , stai aici cu mine , cu florinela , cu toti...fara tine...de cine mai radem noi pe /f :)))) oricare ar fi decizia ta, nu o sa te uit niciodata fratioare .

Welcome celor noi intrati, sper sa va simtiti bine si sa stati cat mai mult alaturi de noi.

@, Ce tare <3 Cum faci asta? Vreau si euuu , am ajuns la episodul 61 , sunt jail si ma uit pe Trilulilu <3 . E mod sau ceva?

Azi a fost o zi spuer, pacat ca am avut febra si trebuia sa stau numai in pat :((

Spor la comenzi taximetristi :*

@, Ce tare <3 Cum faci asta? Vreau si euuu , am ajuns la episodul 61 , sunt jail si ma uit pe Trilulilu <3 . E mod sau ceva?

Azi a fost o zi spuer, pacat ca am avut febra si trebuia sa stau numai in pat :((

Spor la comenzi taximetristi :*

Am editat poza :)). Ar fii prea smecher sa fie un asa mod :)

@, Uit si de raport si de toate cu un asa mod :)) numai in Hq stateam :))) aveam cele doua placeri ale vietii, Naruto si SA-MP, in combinatie iesea ceva fenomenal :)) Nu mai faceam eu 5.500 km la infernus in o saptamana :)) ii faceam in 10 luni :)))

@, Alo pe mine dc m-ai omis?

Trec prin toate nu-mi pasa ce zici boss(fly) cu regele SF TAxi eu zic sa te porti frumooos.

Salut SF Taxi, bine v-am... regasit..

Ca am ramas in mintea lui Vlad care s-a suparat pe mine ca fraiericu =)), nu am stiut ce sa scriu despre tine =))

Cum multi stiti..

Let's Rima

Yea... 2015...iunie...joi..

Salut SF taxi bine v-am gasit

Al vostru zJay iar a revenit

Imi e tare dor de voi

Nu ma incalzeste ca va vad doar pe niste foi

Imi e dor de clipele frumoase

Cand ne jucam cu Taxi cars furioase

La un drift sau la o cursa

SF TAxi a ramas o factiune bengoasa.

Tin minte cand am intrat

Il frecam pe Climattic la cap

Vroiam sa dam testu ala retardat

si pana la urma m-a inchitit SF Taxi ca pe un crap

Zilele de aici nu le voi uita

Cu sarmaAndrey ce ne ajuta

Cu Vlad/Asu/Kisame

DE CE KISAME? CA IL BAT MEREU LA DAME.

Primul meu rank 4, primele responsabilitati

Fly mi-a aratat cum sa-i depasesc pe toti

Kisame a facut (majie) cand am luat rank 4

Frate, stai calm e doar un joc nu am luat doctoratu'

Cand eram cu fratii mei

Mergeam pe ganguri sa le aratam ca noi suntem cei mai cei

Cu casanova, tomberon, i(ai)post, vlad si cu multi altii

Reuseam sa facem ce nu puteau toti drogatii

Mergeam cu sultanu sa dam un rob

Sunam politistii ca sa le spunem ca SarmaAndrey e? NoooB

SF Taxi a fost si va ramane casa mea

Sper sa revin din nou in ea

Momentan sunt in FBI

Stii bine ca pot sa te tai(de la ef bi ai, daaa)

SF Taxi domina factiunile pasnice

Cum Dumnezeu face ce face

Ne ajuta si ne iarta

Iar noi Il numim al nostru TATA

Maine imi vin rezultatele la examenu national

La Romana si la Mate eu sunt NR 1 Mondial

Celor de a 8-a va urez mult succes si note mari

Rugati-va la Domnul si nu mai fiti smenari

Jucati pentru prieteni, jucati de placere

Lasati banii, PANA LA URMA, CE FACETI CU ATATA AVERE? (in joc bineinteles)

Cam atat cu rimele

Am zis ce am avut pe suflet

Nu am mintit ca damele

SF Taxi e mai rapid ca un bullet

Va multumesc pentru citire, comentarii constructive / distructive.

SF TAXI LOVE YOU

Vlade, daca te-ai suparat, nu fi b0t ba, stii ca esti precenu meu. Daca esti suparat, Imi cer scuze.

, Ce nab esti :))

Diseara daca vrei, ne plimbam cu Infernusu tau, mare te dai de cand ti-a dat Silvia masina lui :))

Oricum imi luam Infernus, dar daca tot il am pe al lui :)) pomana e pomana :)) si in plus , are valoare sentimentala, 12.000KM facuti integral de Silvia si il avea din ds de peste un an. Vreau sa duc povestea mai departe :)) poate bag si un hidden mov sau verde.

@[member='South Harddy'] Uite Harddy

hhkUWWk.png?1

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Te-ai gandit mult pana sa faci asta? :))) Eiii bine mai vedem noi :)) il pun pe Vlad sa te multe de cuc :)))))))))))

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic