Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@South Vasco, Du-te ba si ia cuc :)) Eu fierb aici de nervi si tu ce faci :)) da bravo prietene . Ba is asa indecis, nu stiu ce sa fac ba, sa vand sau sa nu bullet :)) ca asa mai dureaza pana imi iau iar NRG, de sultan is aproape...dar de NRG...

Welcome celor noi , bafta la raport...si na imi pare rau ca si voi ati muncit atata sa faceti comenzi....si degeaba se pare...dar daca le da voie sa intre pe server copiilor de -10 ani..sa abuzeze si sa faca belele pe care desigur tot noi sa le suportam...

@, Felicitari fratioareee , asa te vreau, tot mai sus !

Ba mooor , la ora 22 e full serverul decivili nabi si codati, eu nu am loc sa intru ... ce ma oftiiic domane.

Eu va urez o seara placuta in continuare, aveti grija ce faceti. Bafta !

Salut dragi colegii sucarii, b0$$`s, barosani, smecheri si cum mai sunteti.

I-am dat PM lui Bobo legat cu tiristii, a zis ca nu. L-am intrebat daca pot face petitie

Answer: Daca fac petitie factiunea Hitman va devenii inutila

REVOLTA TAXI SAN FIERRO COMPANY ! IESIM CU TAXIURILE SI BLOCAM TRUCKERUL ! CINE-I CU MINE ?!

Si ? Ce mai ziceti ? :]]

@, Salut iubire, ce faci? Nu ti-a fost dor de minie <3

Salut, acum am ajuns de la munca ,m-am spalat si intru in ame..numai ghinion am avu tastazi..cand sa ma intorc acasa s-a stricat masina in camp...am stat 2 ore si am asteptat...a fost tare aiurea...maine o iau de la capat :)

Aveti grija sa nu faceti prostii si fiti atenti ca sunt mult post-hunteri si luati sanctiuni aiurea. Bafta multa si o seara placuta !

@, Haolo ,poate te pune pacatu sa faci ceva necurat ca ce veol iti iei :))

Eu m-am trezit adineauri , ma duc sa-mi fac o cafea si plec la munca. Va doresc o zi buna tuturor si welcome celor noi veniti.

@ Nu mai sunt Timotey, sunt Arres acum :]]

Schimb si eu nickname pe forum cand am ocazia !

@@florynn fly Florin, vezi ca mi-am schimbat nickname, din Timotey in Arres. Sa nu ma confunzi. Invoirea aia ramane valabila, da ?

O sa schimb nickname pe forum cand pot, momentand am schimbat de 2 ori ...

@, Frumos nume, e si mic, simplu, placut la vedere.

@, Asta crezi tu :)) Arres e pentru toata lumea, fiecare cum apuca :))))

Welcome celor noi, sper sa fiti cuminti si sa faceti o treaba buna.

Baietii va doresc o seara placuta, eu ma duc sa ma odihnesc...maine iar la munca :))

Mda, nasoala treaba cu [uS]Vlad..

Defapt are inactivitate, hiuh, ce bine. Doamne ce posthunteri, n-am vazut asa ceva, se bucura de raul altuia, il vede sublider, se oftica si vrea sa-l demita :|

Edited by A N S I F E

Ce ma enerveaza cainii astia care stiu si ei o regula si se dau mari genii

Wai, de cand nu am mai postat si eu pe aici? :)

Neata bajetii, ce mai faceti si voi?

@ :O Ai cont pe forum =]]].

Sa nu ziceti ca nu-mi pasa mie de voi, uite am facut un post :]].

@@florynn fly Nu-s plecat in vacanta, sunt doar la casa de vacanta. :]]

Ma relaxez si eu acum dupa Examen, dupa ce am facut fisa cu optiunile pentru liceu. Mai stau oleaca pe aici :]]. Apropo, mersi de inactivitate !

@ JOS CU POST-HUNTERI ! Esti cu mine ?! :]]

@ Sa nu te simti exclus din acest comment, iti dau mention. Nu imi este dor de tine ! =]]] P.S.: Mai esti suparat pe mine ?

@ Iubirea mea ! De tine mi-a fost dor ! Apropo, vezi ca mi-am dat ChangeNick, din Timotey in Arres. si imi voi pune poza la profil cu Deathstroke =]]]]]

Salut si celorlalti !

Ce faceti ? ( Si voi astia care au mention )

Merge taximetria, merge ?

Va pupa Arres.! #RememberTimotey

Salutare! De azi voi fi colegul vostru si ne vom certa pe comenzi :))

Ah,ce mi-a lipsit volanul taxi-ului,dar am uitat repede cat de greu urca premierul pe Chilliad ;))

Edited by Captain AlexNicko VIP

@, o rugaminte am, sa iti pui numele asemanator cu cel din game, ca sa nu cumva din greseala sa primesti report. Acest lucru este valabil si pentru restu, nu numai pentru el.

@, o rugaminte am, sa iti pui numele asemanator cu cel din game, ca sa nu cumva din greseala sa primesti report. Acest lucru este valabil si pentru restu, nu numai pentru el.

Nu prea am cum,dar am la semnatura RPG Bar si la cont dedesupt RPG1 Nickname: BlackRose.

@ Welcome ! Eu sunt Arres., zis si Timotey. Cica " Eu si suntem baza acestei factiunii !" :]]]

@ Iubirea mea ! Nu mai fi suparata pe mine !

@@florynn fly Fly, se pare ca vin inapoi acasa :]]. In 10-15 minute ajung. Doar ce am intrat in oras.

Va pwp@ Arres. #RememberTimotey

Neata SF Taxi ! Ce faceti? Cum o mai duceti?

Eu am ajuns pe la 3 acasa, a fost super, in seara asta canta Voltaj, in sfarsit ceva muzica buna. Iar stau toat noaptea :)))

Welcome celor noi, aveti grija ce faceti ! Ne auzim in game baietii.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic