Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Tu esti sanatos ma?

Cum ma sa faci asa ceva? cel mai gay sublider forever sa nu mai fie al SF Taxi?

Ai spus tu ca nu ai avut probleme de cand am intrat in aceasta factiune, si sper sa nu ma faci tocmai acum... pune mana si retrage

Edited by HG ZaRoX aka PhArEs

Daaa nasoll in vacanta... vine corijenta la biologie... 2 saptamani ma vedeti on doar seara... sa ma apuc de invatat... sa trec la biologie ( Doamne ajuta !! ).

Nasol, m-am plictisit sa repet in fiecare zi acelasi program... pc somn fotbal si afara.. :), abia astept sa inceapa scoala :D (nu ma injurati) :))

Madutzu99 ADM Tot acelasi sunt puiut :* fac eu rost de gold sa-mi schimb numele iara in DuDa :)

Raport-ul l-am terminat de luni :)

Blast viata pe tine o luna scoala 2 saptamani vacanta bun bun !!!

South Vlad naspa ca pleci frate... cu-i mai zice Relax si Kovac sublider gay din SF ? :(( succes in H.A frate toate cele bune !!! sper sa nu accepti contractele pe ce-i din SF Taxi :)) pwp ai grija de tine !!

Restuu ce faceti ?? !! Mai este la moda " cuc-ul " ?

@ Nu, nu mai este.

Daca pleaca , pleaca si cucul odata cu el.

Si oricum, nu-l mai folositi pe [/f].

Se sanctioneaza X_X

Ce mai ziceti ?

Eu la 14:30 plec azi la ziua cuiva si maine, de la 09:50 pana dimineata cealalta la 13:00 nu ne mai vedem.

Am o nunta X_X. Posibil sa intru inainte de a merge la Restaurant, dar nu promit :]].

La multi, multi, multi ani celor cu numele de Marian si/sau Maria. :D

Sa fiti sanatosi si multa iubire ! :*:X

Daca este, ne auzim pe forum zilele urmatoare.

P.S.: Acum este mai la moda " mandarina " :]]

Edited by Harrestica

Salutari tuturor, drumuri bune va urez.

@, daca vrei sa incerci o factiune, iti recomanda FBI, acolo e multa actiune si foarte multa andrenalina, ti-ar fi foarte potrivita, parerea mea.Totusi, daca doresti sa incerci Hitman Agency, iti urez succes in noua ta cariera si bafta pe viitor ;)

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

ATENTIE!! Proba 7-a B-Olimpics a fost mutata de la ora 15:00 la ora 19:00, dupa aceasta proba urmeaza proba 8.

Cei inscrisi la aceasta proba (Ii gasiti aici) sa intre cu 10 - 20 minute inainte pentru aceste probe.

Topicul ramane inchis pana la terminarea Olimpiadei.

Edited by florynn fly

Topicul a fost redeschis, aveti grija sa nu faceti spam, sa-l transformati in chat messenger sau altele. Folositil in scopuri bune si respectand regulamentul.

Nu postati imediat dupa cineva, asteptati sa treaca minim 15 minute.

Cititi anunturi importante. De astazi postati pe blacklist aici

Când va fi o ședință?

Pe viitor posturi mai lungi. Iar sedinta liderul/subliderul ne va anunta inainte.

Ce mai faceti? Am inceput si eu raportul... Cam greu, dar merge. Byee ne auzim maine in game, sunt cam obosit si numai intru asta seara.

Ba, voi ori nu sunteti sanatosi la cap, ori nu intelegeti limba romana

Deci, Dereck a postat acum 23 de minute, Rotweiler a postat acum 22 minute, Zman21 a postat acum 16 minute...

Ce nu intelegeti sa lasati macar 15 minute intre post-uri?

Deja v-ati saturat de acest topic? abea a fost redeschis... daca se mai intampla vom trece direct la sanctiuni, v-a avertizat Fly de n ori, acum eu insumi propun sanctionarea daca nu respectati regulile

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic