Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare dragi colegi! Stiu ca activitatea de ieri nu a fost extrem de bine organizata, dar na am invatat din greselile de la activitate. Acum stiu cum sa ma ocup la urmatoarea activitate si sper sa o fac mult mai bine organizata.

Nu e vina ta.. mai mult a membrilor ca nu ascultau.. geaba ziceai ca le dai FW daca ei tot se foiau de colo colo se bagau AFK de ai asteptat la runda 2 ogroaza, nu ai ce sa le faci.

Va rog ca in acest topic sa faceti post-uri mai lungi de jumatate de rand si sa lasati caterinca in joc. In caz ca aveti ceva important de spus sau aveti nelamuriri in legatura cu ceva si nu este nimeni in joc sa va ajute, atunci apelati la acest topic. In rest va rog sa o lasati mai moale

Sau, spre exemplu, sugestia lui gabryel, voi ce parere aveti despre ea?

Eu zic ca degeaba pune o zi libera pentru orice job in timpul saptamanii deoarece atunci suntem plecati la scoala/job, mai indicat era sa sugerezi sa lase si sambata frau liber la job-uri, cred ca era mai bine asa.

Asa poate il ajutam si pe florynn_fly sa ia o decizie

Edited by HG Z a R o X

Va rog ca in acest topic sa faceti post-uri mai lungi de jumatate de rand si sa lasati caterinca in joc. In caz ca aveti ceva important de spus sau aveti nelamuriri in legatura cu ceva si nu este nimeni in joc sa va ajute, atunci apelati la acest topic. In rest va rog sa o lasati mai moale

Sau, spre exemplu, sugestia lui gabryel, voi ce parere aveti despre ea?

Eu zic ca degeaba pune o zi libera pentru orice job in timpul saptamanii deoarece atunci suntem plecati la scoala/job, mai indicat era sa sugerezi sa lase si sambata frau liber la job-uri, cred ca era mai bine asa.

Asa poate il ajutam si pe florynn_fly sa ia o decizie

dupa ce vii de la scoala nai timp,daca era sa fie acceptata cred ca era oricum sambata ziua

Salutic, nu am mai postat de mult, vad ca nici voi nu ati mai postat de 2 zile, hai sa extindem si inoi putin atmosfera, hai cu like, abonati-va si toate astea.

PaPa, BlasT revine dupa mult timp, hai si voi, abonati-va si un like, alea alea.

https://www.youtube.com/watch?v=fLEjMkyADII

Topicul ramane inchis pana la modificarea regulamentului de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/122562-san-fierro-taxi-discu%c8%9bii-discussions/?p=1846100

Din cate observ unii fac posturi pentru +1.

Actualizare astazi sau cel tarziu maine.

Salut, astaz am avut o frumoasa activitate zic eu mult mai ok decat restul, mie sincer nu imi plac eventurile intre noi, sunt o pierdere de timp.. pozele astea graiesc mai mult, de la inceput pana la final. Sper ca am reusit sa facem fericiti cativa incepatori, gesturile mici uneori reprezinta lucruri mari. Sunt sigur ca aceea care au primit acele masini vor incerca pe viitor sa aplice aici. Daca tu ai 10k e mai frumos sa ii imparti unui incepator decat sa ii cheltui pe prostii..Decat sa faci o aberatie deaia de LMS unde nu intelegi nimic mai bine asa. Eu unul as fi de parere ca in fiecare sambata/vineri sa facem un event pentru jucatorii, fie incepatori fie experti.. ma rog putem ca intr-o sambata sa avem timp de o ora tarif 1$.. Putem sa facem ajutor financiar, putem sa ii invatam ce inseamna taxi, sunt n lucruri pe care daca avem vointa le putem face.. Aici sunt pozele: http://imgur.com/a/5hYQe

@@Madutzu99 ADM, da, este o idee foarte buna si de viitor, dar ea necesita si un buget cat de cat decent... am vazut ca ati dat burito si alte masini nu foarte scumpe, dar dand saptamana de saptamana masini... se strang cheltuieli peste cheltuieli si cineva trebuie sa le suporte. Dar oricum, ai o conceptie foarte buna, adica decat sa spargem 50k, sau cat punem la evenimentele astea saptamanale, intre noi, mai bine investim in viitorul serverului si tot odata in viitorul acestei factiunii.

Dar nu imi pot inchipui cum ar putea sa devina activitate obligatorie care sa solicite fiecare membru, si totodata sa ne putem distra si noi cat de cat. Astept si alte idei, poate pana la urma o sa iasa ceva frumos.

@@Madutzu99 ADM, da, este o idee foarte buna si de viitor, dar ea necesita si un buget cat de cat decent... am vazut ca ati dat burito si alte masini nu foarte scumpe, dar dand saptamana de saptamana masini... se strang cheltuieli peste cheltuieli si cineva trebuie sa le suporte. Dar oricum, ai o conceptie foarte buna, adica decat sa spargem 50k, sau cat punem la evenimentele astea saptamanale, intre noi, mai bine investim in viitorul serverului si tot odata in viitorul acestei factiunii.

Dar nu imi pot inchipui cum ar putea sa devina activitate obligatorie care sa solicite fiecare membru, si totodata sa ne putem distra si noi cat de cat. Astept si alte idei, poate pana la urma o sa iasa ceva frumos.

Ce ai tati nu dam mereu masinii :))), Astea sunt chestii generale si am facut noi mai mult.. fiecare 3k-4k 10k cat a putu si a cumparat o masina, nu a fost nimeni obligat. Dar sunt multe chestii pe care le putem face.. In fiecare saptamana sa face eventuri frumoase nu intre noi.. intre noi sunt adevarate esecuri, nu au nici un sens. Iti zic eu mai bine facem factiunea sa straluceasca.. 20 min 1$ fare in fiecare sambata pentru jucatorii de 3-10 si tot e ceva. Asa atragi clientii si viitori membrii.

@@florynn fly, @, as vrea sa stiu si eu de ce membrul factiunii noastre@@Xmash98, , avand inactivitate acceptata in intrevalul 23-25 octombire a fost sanctionat cu faction warn pentru neprezentare la activitatea de pe 24? nu mi se pare deloc drept, si as dori sa analizati aceasta situatie mai bine, este datoria mea de rank 5 sa ma pronunt. sper ca nu v-am suparat cu acest post dar la nici unul nu ne-ar fi convenit sa fim in locul lui Xmash.

Hm1FuHg.pngbfd70cdd68d542d28a5cef5a8a3b9343.pngk6jXfoI.png

Edited by HG Z a R o X

@ Da, ai mare dreptate am facut o destul de mare greseala. Imi cer scuze pentru neatentia mea(in timpul postarii activitati nici nu prea am fost foarte atent, pentru ca eram foarte obosit dupa activitate) fata de acest jucator si imi pare foarte rau pentru aceasta greseala :(. Stiu greselile se platesc, deci astept sa fiu sanctionat.

Edited by Roberte Legend

@, Stai calm tinere, oricine greseste (vorba lui BlasT), si nimeni nu este perfect. Dar pe viitoar sa fii mai atent in orice detaliu ce priveste organizarea unei activitati obligatorii, si mai ales la statistica, deoarece de acolo unii membrii pot suferi aiurea (ca si in cazul de fata). Nu cred ca o sa te pedepseasca nimeni cu nimic, dar pe viitor sa ai mare grija

Pentru cei care vor sa se apuce de cautarea dovlecilor, nu stiu daca este 100% corecta, am gasit cateva dupa ea, sa vad pana la cap poate apar si altele dar este un inceput bun, distractie placuta

hCDdHhC.jpg

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic