Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare! Pentru cei care nu știu unde să găsească modul de taxi. dați click AICI !!! Mentionez că vă trebuie sampfuncts pentru a merge modul.

@, Pentru noi e bine, dar clienții sunt mai nemulțumiții, deoarece nu le acceptă nimeni când cheamă un taxi la majoritatea.

Edited by Roberte

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

Craciun Fericit baietii!! :X :X :X

Edited by Stefane

Ce faceti baietii?Am ajuns in ultima saptamana de raport optional.Daca tot avem raport optional macar sa fim si noi /duty zic eu.

Edited by Stefane

@, Fain sa impartasim o parte a test-logului pe forum :)):)) :)) Faina faza :)) Pacat ca nu i s-a fazut numele sa fac misto de el pe /sms :)) Nu prea e fail contract ca pana la urma nu i s-a vazut numele :( si l-a si omorat pe dansu'

SEF DE PAGINA.

Edited by Victory Baoke

Stimatii mei colegi ai echipei "SF Taxi",

As dori din toata inima si cu tot sufletul sa va felicit cu ocazia noului an ce a sosit. Sa va aiba bunul Dumnezeu in paza, sa va ocroteasca intreaga familie, sa avetii parte de toate momentele si realizarile dorite de-a lungul intregului an. Atat dumneavoastra cat si intreaga familie sa nu stie ce e aceasta boala, ura, invidie, tristete sau cearta. Sa fiti fericiti. La Multi Ani!

Un cutremur cu magnitudinea de 5.5 grade a fost sesizat astazi in jurul orei 14:48 la Gun shop sf.Cutremuru a fost simptit pe o raza de 7km.Membru factiuni San Fierro Taxi Stefane a simptit cutremuru ,accesta a dat un interviu presei locale "San Fierro".

"Reporter":Ce ati facut cand ati simptit cutremurul?

"Invitat Stefane":Ce sa fac,le-am spus prietenilor ce am patit si mi-au spus sa ma bag inapoi la somn.

"Reporter":Multumim de informare.

Cutremuru a fost sesizat la o adancime de 6km.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic