Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ma prapadesc de ras cand vad paletele din aviapa cum comenteaza, dragi fani, pana acum ati castigat doar pentru ca erati mai multi si noi aveam doar palete, ei bine, acuma s-a cam schimbat situatia, usor cu vorbele in vant, abea astept noul update sa ma pot prapadii de ras cum va bateti acum in piept pe stomacul gol.

Cand vad niste palete ca se dau mari smardoi si luptatori ma bufneste rasul.

Astazi avem War-uri cu 4 Gang-uri diferite, 69, Avispa, Green Street si Southern Pimps, sper sa ne descurcam destul de bine si in LS/LV la war-uri si poate castigam un turf in alt oras

Oricum vad ca Avispa se tin mari si tari, pai sincer inainte prin Februaruie parea un Gang de Onoare si Respect, dar acum cand vad ca pierd incep cu jingiri si cu suferinte, vai de capul lor. 15 cu Tec-uri si Combat, dar ii facem 3/3 cu Deagle :D

~ ELC Power ~

post-65089-0-31884000-1400760215_thumb.png

Edited by FoodStamps

@@Razvan14Corleone, Bine ca ati avut voi turfs inainte sa se bage cleo si .asi. Exact, n-ati avut. Nu mai fiti tari in cioc, mai ales tu razvane. Cand ai intrat la noi stiai numai - sa scoti, nu te-am vazut ca #DadeaiMagie cum te lauzi acum. Mai scoteti-va prostiile si talentele astea din cap ca nu e chiar asa.

@, ar trebui sa faci mai des predictii din astea precise. Bv baieti pentru 3/4. Am batut rivalele si pimps, pacat ca am pierdut cu GSB. Asta este, sunt mai buni, dar este un drum lung pana in LS. Ramanem dominanti cu 12 turfs. Imediat ma bag la evidenta.

Edited by zeAma69

• C ce este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: Trebuie sa fie organizata mai bine ... am inceput sa pierdem waruri ... si cu unii ca cei din El Loco Cartel [.......]

@, Si-a dat demisia ca pierde war-uri cu unii ca cei din El Loco Cartel. Adica ce ma ? Noi ce avem ? Usor cu jignirile bai raule ce esti, aveati hq-ul la 20 de secunde de turf in LV si v-am dat teroare tocmai din SF. Noi faceam 2-3 minute pana ajungeam. Pe toti va roade de El Loco Cartel. Ca nu stiu ce, ca nu stiu ce. Dar uitati-va fratilor in ograda voastra si nu mai aruncati cu pietre. Ca si noi stim sa aruncam, am si prashtie chiar :)

Bravo baieti. Felicitari pentru azi :*

Edited by Sylvyu Google

Bravo, azi am facut o treaba buna oricum nu e nimic daca nu am reusit in LS cu GSB daca am fi avut HQ si noi in LS poate avem sa-i batem, dar putem sa ne mandrim ca am aparat turf-urile noastre si avem un Turf in LV :D

Sper saptamana viitoare sa mai cucerum Teritorii si sa continuam asa bine. Noapte buna, ne vedem maine.

Razvanel, dupa cum ai spus si tu, deocamdata suferi pe stomacul gol, te rog iesi.

Iar tu intel,cat timp esti spalat pe creier de generatia 'dau magie' dar va cauta foamea cu lanterna-n stomac si cu magia asta a voastra faceti pe minus, sunteti jenanti, patetici si penibili.

Edited by G G H R T T T

Da ma baieti :)) invidia celor din 69 isi spune cuvantul, mai ales marele Razvan14Corleone care e mare caracter, omu e bun dar nu e cautat :)), se tot lauda cu povestile lui de mare mafiot si ca a bagat 100 de milioane in b-zone... sincer bai Razvan crezi ca ma incalzeste cu ceva pe mine ca ai bagat tu bani si ca te mai si dai asa in spectacol si vii tu cu texte gen ~~necunoscutule~~ sau ala care i l-ai zis lui Tig3r ~~vrei o eugenie~~ si ca iti dai tu cu parerea despre ELC ? nu ne pasa frate... daca tot esti asa de bun ba de ce nu te tine MyAir numa pe tine sa te trimita pe turf sa ne arati marea ta performanta de ce oare? esti prea bun cred si de aia...Si sa nu te mai roada asa de tare invidia ca s-a dat voie cu cleo.asi ca nu il foloseste nimeni din ELC ca un avantaj, noi suntem uniti ba si ascultam de lider de asta castigam, nu ca tine Rambo cu super performanta... Ai ajuns sa te iei si de Kelton ca a permis cleo, se vede cat tupeu ai pe tine si ca suferi de bagare in seama,dar nu prea iti iese. Peace frate atat am avut de zis. Si San Fierro o sa fie portocaliu...

Edited by ctn77

@, Si-a dat demisia ca pierde war-uri cu unii ca cei din El Loco Cartel. Adica ce ma ? Noi ce avem ? Usor cu jignirile bai raule ce esti, aveati hq-ul la 20 de secunde de turf in LV si v-am dat teroare tocmai din SF. Noi faceam 2-3 minute pana ajungeam. Pe toti va roade de El Loco Cartel. Ca nu stiu ce, ca nu stiu ce. Dar uitati-va fratilor in ograda voastra si nu mai aruncati cu pietre. Ca si noi stim sa aruncam, am si prashtie chiar :)

Bravo baieti. Felicitari pentru azi :*

Nu am jignit , mi-a dat demisia din mai multe motive daca nu sti sa citesti , iar daca te simti atat de mult jignit dute si plangete la mama ta si roago din partea mea sa iti dea si niste tzatza ;)

Nu am absolut nimic cu voi, ci va respect. La cati nervi am avut si cat de dezamagit am fost ... normal ca scriu asa ceva :( Daca v-am facut sa va simtiti naspa ... scuze. ( poate voi aplica la voi mai incolo ... am zis poate)

Edited by QuaLiTy22