Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc!Contul cel mare de pe forum a fost suspendat 7 zile asa ca am fost nevoit sa fac altul.

PS: prezenta cat mai mare la war .

Pentru acel video l-a spuspendat? :))

Pregatiti de war?!!!

@@Deea Shakira, te-as sustine, dar nu-mi place un singur lucru care l-ai spus. Nimeni, dar nimeni, n-o sa puna viata pe locul doi pentru un joc. Oamenii vin la war daca pot, dar nu ii obliga sa nu se invoiasca. Ai o bila neagra de la mine pentru mesajul de mai sus.

Edited by NUSUNTRASTA

@@Deea Shakira, te-as sustine, dar nu-mi place un singur lucru care l-ai spus. Nimeni, dar nimeni, n-o sa puna viata pe locul doi pentru un joc. Oamenii vin la war daca pot, dar nu ii obliga sa nu se invoiasca. Ai o bila neagra de la mine pentru mesajul de mai sus.

esti r4w

@@Deea Shakira, dar nu facem ce vrem, niciodata nu am facut. Noi vrem sa batem si o facem in continuare. Cei din Rifa nu merita sa castige HQ-ul si o sa ramanem aici pana renunta nrobert14 la lider din cauza membrilor straluciti care-i are (haterii). Asta implicand ca el nu are legatura cu faptul ca nu ne-a lasat sa mai dam ultimul attack pe HQ 69.

Oricum, la 3 bile negre strangi 3 bile negre :O.