Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru waruri..

A fost bine si frumos... Activitate maxima, cred ca RECORD in toata istoria gangului El Loco Cartel. :D

Sa fiti ON pentru prezentarea, si arms, postati-va poza cu /stats de inainte si dupa war. Pana la 00.00 :)

Neatza all acm mam trezit si yo ;) .Pfoai oare cand o sa se trezeasca vreo cativa admini si sa dea /recon pe membrii aia ''buni'' hmmm si atunci o sa fie un joc corect voi chiar credeti ca 69 nu sunt codati? :-q

Mai devreme sau mai tarziu vor fi prinsi daca au, degeaba le porti tu de grija! :)

Buna seara,acum am ajuns si eu acasa nu uitati de war-ul de maine .

Ora 12:45 in HQ,daca castigam maine si suntem peste 28 aveti cate 20k de la mine de OM.

Pentru 2 ore nu cred ca moare nimeni si asa nu sunteti "obositi" cu alte chesti.Succes.

Maine sper sa nu se supere nimeni la war-uri deoarece andrey este plecat...Cristi este plecat..si inca 2-3 invoiri deoarece a venit "luna" cand majoritatea pleaca in vacante...

Sper sa nu puneti atat suflet si sa nu vad "nervi" la war-uri de maine....incercam.

Edited by Bogdan phR

Salutare baieti, tin sa va informez ca eu voi pleca din oras maine de dimineata, implicit nu voi putea fi prezent la wars, vreau sa nu se puna prea mare accent pe warurile de maine ci sa va distrati pe cat posibil, Madytz va fi prezent pentru a va coordona si toate-cele, repet, nu puneti pret pe bataliile de maine, ma voi intoarce pana luni si vom recupera noi in caz ca vom pierde.

Salutare baieti, tin sa va informez ca eu voi pleca din oras maine de dimineata, implicit nu voi putea fi prezent la wars, vreau sa nu se puna prea mare accent pe warurile de maine ci sa va distrati pe cat posibil, Madytz va fi prezent pentru a va coordona si toate-cele, repet, nu puneti pret pe bataliile de maine, ma voi intoarce pana luni si vom recupera noi in caz ca vom pierde.

Uhh uraaat... Am observat ceva =)) cand am fost demis din taxi atunci am inplinit fix 1 luna =))

Maine incercam sa ne descurcam cum putem si sper sa nu vedem "demisii" de genul " NERVI" etc...

Maine vom juca cum putem de recuperat recuperam LUNI ca vor veni mai multi oameni,nu asta sa fie PROBLEMA am trecut noi prin lucruri mai grele.

Ar fi bine sa ascultam de Madytz si sa nu lasam treaba pe luni, de ce sa nu aparam ce aveam si mai si cucerim ceva?

Oricum in lipsa liderumui toata lumea va fi rambo dar exista solutii si pentru asta.