Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Deci ba frate nu stiu cum se face ca din cauza la 2.3 care au intrat cu coduri recent in ELC aia din 69 vin cu propuneri cu team control si toate chestiile. da frate eu unu sunt de acord sa se faca control team la toate mafiile, chiar si lor ca dupa ce ca aia pierd si cu codurile full pe ei, tot ei vin mari smecheri cu propunere de team control si sa stopeze codurile. DA,propunearea e foarte buna dar mai intai sa inceapa cu ei. Si inca ceva din cate stiu eu ? Ler69 nu venea din 69 mobs ? Se tot lauda pe ei atata ca vor face albastru si nu stiu ce si uite :)) Ca am ajuns sa vedem 69 cu un turf si maine or sa ramana si fara ala :)).

Nu ma, era din Avispa Rifa dar oricum lasa 69 si Avispa sa se laude dar tot noi luam SF :D

Au fost verificati din toate gang-urile, deci nu e propunerea lui 69, asa a decis Staff-ul

Buna ziua colegi, am venit si eu de la liceu.

Salutare, ce faceti?

Sper sa avem 4 war-uri azi.

Avem 4 waruri 3 cu avispa si 1 cu 69 ca doar 1 turf mai are 69 :)).

Ma au fost banati 3 de la noi pt coduri si unul saracul pt reclama ( dar nu a vrut..), iar noi tot am luat 4/4 hai sa fim seriosi si cu, cod si fara el loco tot are mai mult de jumatate din SF.

Mno 69 in continuare dau magie ( disparitia miraculoasa a turfurilor albastre ,,ca marea").

Avispa nu am nimic cu ei, pot spune ca pentru ei este doar o perioada mai proasta cel putin pentru ei am un respect :).

Vorba lui precen fie roata patrata tot se intoarce ia odata.. acum e randul ELC sa cucereasca SF-ul.

Deja m-am săturat de toți anonimii care mă acuză de cod, așa că am decis să mă filmez, fanilor ( 69, avispa, și câțiva colegi) după ce vedeâi video-ul îmi puteți vizita si canalul, poate mai învățați să trageti, paletele lumii.

//am fost și voi fi in frunte, adversarii să nu uite, locul meu este în top, să fac legea peste tot.

///ați crezut că sunteți grei, v-am făcut valeții mei.

Bravo GGhrTT, nici nu mai e nevoie sa venim la war-uri mergi doar tu singur si faci 15-0 =))

Le dau momeală și-onhață, și cand ei, se bucură, scot un as din mânecă.

Edited by G G H R T T T

@, Mai termina cu back de la scoala/plec la scoala/ma duc la baie/vin de la baie. Daca am scrie fiecare ce facem din ora in ora nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar iesi aici. Daca postezi aici, posteaza ceva folositor intrebare/informatie. Nu ti-am zis cu suparare :*

@, Desigur, 4/4 diseara :D

69 SabzeRoo, You're not allowed to post here. You will get report

Edited by Sylvyu Google

Foarte frumos GGHRTTT, sper si azi sa cucerim turfurile. Sabzero0 nu mai posta la discutii la noi, e scris clar pentru toti aici discuta doar membri ELC, deci te rog abtinete cu comentariile cel putin in acest Topic. Intru imediat in game. :*

Pai din 40 doar 3 Banati pentru Cheats dar restul? Result jucam bine ca avem Skill si va luam turfs cu Skill, asa ca plangeti mult si bine ca cei care au fost Banati foarte putine ori au luat Best, GGhrTT va rupe maa

Edited by FoodStamps

Salutare, baieti si scuze pentru absenta mea in ultimele 2 zile. Dupa cum probabil ati aflat, am fost preocupat cu scoala in ultima perioada si nu am putut intra. Postez aici ca sa imi cer scuze fata de voi si sa va urez bafta la war-uri. Sper sa rupeti.

P.S.: Bine ca au readaugat controalele prin TV.

Felicitari El Loco, astazi (29.05.14)putem zice: GoodBye 69 Pier Nabs :) Saptamana viitoare e randul lui Avispa

Si bine ca adminii se dedica mai mult la verificarea mafiotilor, asa poate scapam de codati si nu ne vor mai zice ELC Codati din vina unui membru codat

GG azi am facut 3/4, astept urmatoarea saptamana sa le damMagie lui Avispa :D

Frogster

Sir, there is a problem in forum can't pm a player...so i will tell you why i did /q because i had desync so if i continue in war they will post me for abuz desync so that i did /q for avoiding post!! so i don't think i made anything wrong...

Edited by MF Bob Sallouh

Gg bajeti si pentru ziua de azi :D . pacat de turful pierdut cu avispa arata urat acolo asezat intre portocaliu dar nu-i nimic il luam inapoi si sper sa luam tot SF . Cel putin suntem pe primu loc la turfs avem 18 best :D