Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Frogster Sir,many players want to post i don't know why :) any way about Pabblo Imparatu post I have image when i said : relog also his friend in the picture said desync so i continue ? :) if i made /q for avoiding post abuz la desync he come to post /q in war =)) ,Have a good morning...check this http://imgur.com/vI3kKyr

Edited by MF Bob Sallouh

@@R A Z V A N Y S, Pff pacat ca s-a terminat asa de repede... ( stiam ca ai, ,,zaharel activat " ) :)), dar infine eu iti urez succes in tot ce vrei sa realizezi. :)

@, Aceasta seara mirobolanta :)) ai uitat sa spui cuvantul ,,mirobolant " :)).

Buna ziua colegi, diseara dam talent la war:).

Ma simt asa bine cand fac posturi celor care se cred smecheri, eu cum stau in banca mea la war si nu comentez si pana acum nu am avut post, ei nu pot sta linistiti...

@, laba facem. Nu mai venii cu posturi inutile, discută ceva legat de war. Că de war nu prea te aud. Posturile pentru +1 să le faci la clan nu la facţiune. #POST

Ia-ti familia si da 3 ture de HQ , hai pana nu ma ridic la tine.

@, cine mă ? Tu nu auzi, eu sunt peste tine cu mult, când o să faci si tu 50 kills / seară, să mă suni. #POST#VALOARE

Nu am hainele de scandal pe mine , da lasa ca o sa vin cu Tata , vezi tu.

Hai va pup ma , ma duc la sala , ne auzim la war-uri

@, Codurile by El Loco Cartel costa bani :).

@, Powers of cheaters, suna fain :D

Eu unul incep sa nu mai pun la ,,suflet" toate aceste lucruri am inceput sa ma obisnuiesc, pana la urma mi se pare normal sa se ajunga la un astfel de lucru, deoarece NU exista mafie fara cel ptuin un codat.

ex:

1. Vasile_Ionut banat pt wallhack ( avea renko)

2. TheE banat pt cheats

3. Drew[banH] si ala a luat ban pt coduri.

Etc.

Ar trebui si voi 69 si cei din Avispa Rifa sa va dati seama si sa recunoasteti ca NU exista mafie fara 1 codat. Pana si in departamente se mai practica folosirea lor.

Nu acuz pe nimeni de coduri, daca toti ne-am vedea de treaba noastra eu zic ca pana la urma odata si odata se vor rezolva si chestile astea. Toate au un sfarsit pana la urma.

Peace.

Cei care si-au dat demisia au dat dovada de lasitate. Pentru o zi de war esuata plecati? Asta arata cat tineti la gang. Normal ca pierdem cand suntem 26 pe members si jumate pe turf. De acum nu mai iert nimic la evidenta. Ramane cine stie pentru ce a intrat. V-ati vazut cu tot SF? Sa stiti ca daca jucam asa pierdem tot.

Frogster http://imgur.com/NeJhAF3 Check this...and you will say what i should recieve,also where is the proof that he was going or whatever,he just took ss when i killed him...he was attacking us while i was going to war.so i just killed him because i though he is an gang but he is civilian so i took ss because i'll post PosT HuNTeR Edited by MF Bob Sallouh

Bun, din cate am vazut multi din acesta mafie isi bat joc de munca altora.

Vreau ca toti care cred ca nu au timp de mafie, nu asculta la war, nu intra la war, nu stie sa traga sa isi dea demisia. Macar din respect pentru acesta mafie.

Daca vad ca tot va bateti joc o sa dau si nume ca nu imi este rusine. Nu imi fac nervi pentru nimeni.

Asta e mafie nu e factiune pasnica. Noapte Buna.

A fost o zi urita de war, dar sa fim pozitivi, maine recuperam noi inapoi totul. Am vazut multe demisii, de aici am facut si concluzia, la bine toti sunt alatori si toti zic ca voi sta in ELC foarrte mult timp ca pana la urma sa vedem si noi ca nu este chiar asa si odata ce au venit timpuri mai grele dati mainile in jos si plecati. Bfta mai departe.

Tone hai sa-ti raspund la nelamurire... cand am intrat eu cu tig3r si ler am intrat toti pt ca toti am decis asta... cum toti am decis sa iesim din sfpd. E deajuns ca unul sa isi dea demisi ca sa ne convinga si pe noi sa iesim.. tura asta tig3r a fost cu initiativa de a pleca asa ca ne-am conformat...