Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti, ma bag si eu la somn. Sa nu uitati de sedinta de maine, o sa fie o sedinta importanta, sper sa fim cat mai multi online.

PS: O sa fie prima mea sedinta in El Loco Cartel, deci haideti cat mai multi :))

@, dar totusi, deschideti si voi topicul de invoiri.. Dupa ziceti ca nu si-a facut lumea invoire. Eu zic aici, nu stiu daca mai am cand sa intru pe forum, o sa plec de acasa in cateva minute, ma intorc deseara, dar nu stiu ora, sa vad daca ajung la timp. P.S. Rasta e cu mine, va tzukam :*

Salut,ce faceti?Azi vreau multi membri ON pentru a castiga 3/3wars...nu acceptam invoiri deoarece ati avut pauza 2sapt asa ca vreau prezenta...intrati pe la 19 ca sa prindeti loc pe sv.....Haida in game

Azi, 4.1.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la warr'uri. Cei care lipsesc fara cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.
1.Avispa Rifa - Avispa SF: 20:00-20:30 (Deffend)

2.69 Pier Mobs - Cartel SF : 20:30-21:00 (Deffend)

3.69 Pier Mobs - GSSF : 21:00-21:30 (Attack)

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata warr-urilor. Cine este prins fara jobul corespunzator o sa fie sanctionat cu Faction Warn !

Ma,daca nu o sa fim 30+ ne suparam rau si incepem cu FW-urile!!!!

Neata,ce faceti?Aseara a fost teroare.....in seara asta avem doar 1 war,trebuie sa il aparam neaparat....Daca nu o sa fim 30+ nu avem nicio sansa....evidenta o sa fie facuta si pentru ieri asa ca o sa primiti FW astia care n-ati fost la war,hai bafta..pwpici

Salutare ? Ce faceti ? Haide ti sa ne adunam astazi si sa nu i lasam sa ne ia turf-ul ..

Cum a zis si Prodan e doar un war ar fi pacat sa l pierdem

Mai avem si zile proaste ce i drept dar nu ne dam batuti tot o sa castigam noi

Hai succes ne auzim prin game

Bafta!

elc2.png

Maine 06.01.2016 ora 20:20 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI :

1.Cartel SF - Attack- 69 Pier Mobs (20:30-21:00)

2. Taxi LV - Attack - Southern Pimps (21:30-22:00)

La acest war:

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:20.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Cine nu vine va suporta consecintele ca la carte.

Edited by AIM RoyaL IMPARAT

Va reamintesc sa veniti azi la war deoarece o sa facem prezenta si o sa acordam SANCTIUNILE ca la carte, indiferent de rank-ul detinut.

Salut,cmz voi?Diseara trebuie sa ne luam HQ-ul inapoi,dar pentru asta trebuie sa fim macar 30 ON,asa ca intrati pe la 19 sau cel tarziu pe la 19:30....suntem 40/41 in factiune deci putem sa fim 30+...Hai pwpici

P.S.:Kenzy,vad ca te uiti pe aici,ce faci??Te astept in ELC,sau mai bine zis te asteptam...si in PM-u ala care mi l-ai dat nu,nu esti degeaba la wars :*

Salut,n'seara,ce faceti?Haideti incepeti sa intrati in game ca sa prindeti loc pana la 20:30 adica pana cand incepe primu war ca sa fim 30+ si sa ne luam HQ-u de la ''activatii'' aia din 69,hai pwpici,ne vedem in game

Neata colegi, ce faceti ? Haide ti sa ne adunam astazi si sa nu mai patim ca ieri sa ne tina 69 in spawnkill...

Asta e acuma avem si momente mai proasta dar trebuie sa ne revenim ca putem

Ne auzim prin game, o zi faina sa aveti!

bafta!

Salut,ce faceti?Naspa warurile din seara asta,eram 20 pe /members si 15 pe turf,e bataie de joc,v-am dat un deget si mi-ati luat toata mana,de luni incepem cu sanctiunile,absent=FW,gata....va bateti si joc..lasa sa vedeti cum fac curat si o sa fim 25 la war dar care asculta,decat sa fim 30+ si toti rambo etc..o sa vedeti ca o sa fie o schimbare in bine cat de curand si 69 astia cam ''activi'' is ei ma,nu?Hai bafta,pwpici

P.S.:xColors vad ca te uiti pe aci,pupami-ai picioarele :))) baiat bun,te astept ELC ma frate...pwpici la tine :*