Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@Expres din PLANTE, Da, vreo problema ?Vezi ca eu ma leg direct de maica-ta, eu nu sunt Darkquen sa-ti suport suferintele tale de ''magician''.

Ai noroc ca am 9 warning points ca te injuram aici. Te legi tu de mama si o sa te injur pana ma baneaza adminii. Uite ma, mare vedeta oi fii si tu, anonimu' ... In loc sa zici mersi ca te-a primit in mafie, ca le ce cunoscut esti, nu te accepta nici in School Instructors, nu, tu te pui sa te dai smecher pe aici ca vai cine esti tu. Ai de viata mea...

### ON: Sa veniti la waru' pe hq ba praduitorilor si voi aia rank 4+ incercati sa prindeti attack, nu e greu... Va pwp, ne auzim la war. ###

Ai noroc. Luam sf azi , k????

Nu iei :)))))

Edited by Expres din PLANTE

Salut,ce faceti?Uite eu am venit de la liceu acum 10min,ne vedem in game..si inca ceva..nu va mai certati atat ma pt attacku ala..stiu e naspa ca aveam doar 1 singur war pe seara,dar asta este..incercam sa prindem macar 1 attack in seara asta dar v-a fi greu cu astia din avispa ca au bind ceva...hai bafta,go in game sa ne pastram HQ-u!

Gg pentru waru pe hq, gg colors de best :* A fost naspa astazi pentru ca am jucat fara placa video... aveam undeva la 30 fps fara sa filmez. De maine revin in forta, sal.

Gg pentru waru pe hq, gg colors de best :* A fost naspa astazi pentru ca am jucat fara placa video... aveam undeva la 30 fps fara sa filmez. De maine revin in forta, sal.

Salut,ce faceti?Hai ca intru imd in game sa mai vb...diseara la 19:50 sa fiti in HQ sa luam toate warurile,trb sa vb cu un admin dea RR la wars si sa dam din nou attack sau sa stearga waru celor de pe HQ Avispa...hai BAFTA!

@, Nici mie nu-mi merge, probleme cu hostul, sa 'oxidat' si nu-i mai primeste pe astia care au net de le Telekom. Mai multi au problema asta, acum 30 de minute imi mergea perfect, acum incerc intr-una sa ma loghez si reusesc odata la 10 minute dar am desync de mi se blocheaza.

N-am ce sa fac, sper sa ma invoiasca jamal.

http://forum.b-zone.ro/topic/320352-lost-the-connection/?p=4811127

Ce are ma sv-u asta pana la urma?Ce trb sa ii faca ca sa mearga odata...la toate cele 3 waruri am lipsit si am pierdut 2 attackuri,daca mergea sv-u fac pariu ca castigam dar asta este,nu uitati de attack..Pe Arch Angels si HQ avispa,bafta!