Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Păcat ca nu ne putem apăra în continuare turfurile. Asa dacă ați fi câștigat, ați fi meritat SF-ul pe deplin. Dar noi luând wipe, e o simpla formalitate. Mult succes va urez și eu. Scuzați postul, no report. O seara plăcută.

Ca fost dusman, sa zicem asa....

Scuzati de post....

@, impreuna cu Tig3r, deci, va doresc SA LUATI #SF #SFPORTOCALIU #INCURAND SI SA TINETI PANA ISI REVINE 69, adica never, daca va deveni un gang cu un lider din ala strain cu 13412412412414124124124 ping. Ah da, RUPETI AVISPA.

@@PauLyNNho ZEW,@@S4F Necomercial, toti trei ( 3 ) am fost colegi in 69 Pier Mobs, candva, cel putin cu tine PauLyNNho sigur cand era James leader, mi-a facut placere sa fim in aceasi factiune si sa ne luptam pentru aceste " patratele " tot acest timp, sper ca sa avem o relatie de amicitie ca pana acum, tot respectul!

@@Unchiu ZEW, Te cunosc de putin timp, esti un baiat super, sper sa mai vorbim asa, ocazional pe Team Speak, tot respectul

O mica propunere aici, daca o considerati de folos va rog sa dati un +1 http://forum.b-zone.ro/topic/326125-propunere-ft/

Pentru El Loco Cartel, pana las subliderul ( majoritatea stiti cand ) o sa acceptam doar trei ( 3 ) invoiri saptamanele ( cel putin cat sunt eu sublider ), o seara frumoasa tuturor.

Remember El Loco Cartel vs 69 Pier Mobs -> always 30 + at wars!

NU VREAU SA LUAM PRIMUL WAR IN DERADERE, DOAR PT CA ESTE CU GSB, DEOARECE EI SUNT MEREU CAM 30 ONLINE, IAR DACA PRIND O ZONA BUNA, E NASOALA TREABA.

VREAU ACTIVITATE MAXIMA, INCA DE LA PRIMUL WAR !

elc2.png

Astazi 24.02.2016 ora 20:15 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Avispa Hills - DEFEND

2. GSSF - DEFEND

3. Foster SF - ATTACK

4. Avispa HQ - ATTACK

La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:15.

Cine nu are jobul ARMS DEALER la war, primeste FW.

@@PauLyNNho ZEW, Timpul nu este pierdut, inca aveti timp sa va aparati.

@@Unchiu ZEW, Imi place ca esti fairplay :> / #TotulPeTurf, mai vb pe TS3.

Ce rost mai are sa apere turfurile? Adica sa nu ma intelegeti gresit, dar crezi ca mai au motivatie sa o faca dupa ce s-a intamplat? Mai au chef de waruri? Aseara la ultimul war au fost 4-5 pe turf..

Macar acum reusesc si avispa sa castige cu 69 inafara de turf-ul de pe hq

Oricum o sa ne fie greu momentan cu ELC pana mai vin astia 6 oameni, sunt 6 persoane ce o sa vina si apoi poate poate facem fata la ELC. Sa fim seriosi, au trupa buna momentan, infine.

Spawnkill incoming, stand-by !

Diseara best cu 0 :(

Doamne, ce oameni batuti de soarta, aviz Vietnamese Boys si The Tsar Bratva, voi nu sunteti in stare sa luati un turf in orasu vostru si dati attack pe altele, Vietnamese mutati-va dracu HQ macar din LS ca nu mai luati un turf pana la anu viitor. Felicitari pentru attack guys, pentru niciun adica :):X

Jigodie ordinara cu smarcaz intre degete, shadowprost

Te asigur ca alta factiune nu mai pupi.

Om mai prost ca tine nu am vazut ma Prostu satului / Serverului sau Cum vrei sa o iei Comunitatii Ce mortii matii nu intelegi ca nu mai joc samp ,Rupt de foame ce esti doar samp stii ma terminatule .Mergi la scoala ca ai sa faci gaura in scaun/fotoliu ,lipsa de educatie de care dispui te face sa dai in balbe, NU IMI PASA DE SAMP de cand esti prost mai treci pe acasa mortule Muzzy lafel bun la arme n-am ce zice doar atat altceva ce stii sa faci in afara de jucat samp .

N-am ce zice stati pe samp toata ziua degeaba consumati aerul am dat wipe la 69 ca sa luati usor sf sa nu va mai stoarceti creierii pe turf sa fiti in top dar voi ce faceti tot mistouri CINE NU MA INGHITE SA MA SUGA .Jjamale n-am nimic cu tn te stiu din 2013 dar pe bune tinei legati si invatai sa vorbeasca sau o sa fie wipe si in Elc CIUS