Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, acum ca am vorbit, da-mi voie sa iti mai dau un sfat si anume: Prima data, nu arunci cu pietre, prima data, incerci sa intelegi situatia, sa ceri explicatii si abia apoi vezi daca este nevoie sa arunci cu pietre si mai ales, in cine. O seara/dimineata/zi buna.

Edited by MyAir

Îmi pare rău să anunţ, dar ăsta este ultimul meu post aici, se pare ca am fost data afara cu 3/3 FW şi habar n-am de ce.

Myair felicitari pentru ce ai facut, în loc sa le dai FW la astia cu -500 îmi dai mie 3/3 fw, nu-i nimic, se vede ca am muncit ca prostu in zadar pentru o factiune care nu merita sa ridici nici macar un deget.

Sper ca ti-ai satisfacut placerea de a ma da afara, sa faci + cu Mezen si tinitou. Saloot.

Poti sa dai report, chiar nu-mi pasa, jocul asta de cacat nu merita jucat, muncesc ca prostu 1 luna si ceva pentru factiunea asta si ma trezesc acum ca sunt demis.

Succes cu lideru sper sa-ti plece toti membrii buni.

Reaplica in 69 te rog frumos! Myair e nab =))

Îmi pare rău să anunţ, dar ăsta este ultimul meu post aici, se pare ca am fost data afara cu 3/3 FW şi habar n-am de ce.

Myair felicitari pentru ce ai facut, în loc sa le dai FW la astia cu -500 îmi dai mie 3/3 fw, nu-i nimic, se vede ca am muncit ca prostu in zadar pentru o factiune care nu merita sa ridici nici macar un deget.

Sper ca ti-ai satisfacut placerea de a ma da afara, sa faci + cu Mezen si tinitou. Saloot.

Poti sa dai report, chiar nu-mi pasa, jocul asta de cacat nu merita jucat, muncesc ca prostu 1 luna si ceva pentru factiunea asta si ma trezesc acum ca sunt demis.

Succes cu lideru sper sa-ti plece toti membrii buni.

Usurel varule, de ce sa dai afara membrii care au minus? Toti avem zile proaste sau lag, adica chestii care nu depind de noi, dar in schimb sa-ti controlezi limbajul,sa respecti colegii si sa fii civilizat, fara sa arunci replici la "misto" ca sa demonstrezi ca esti smecher, astea depind de tine. Tu ti-ai incercat talentele de mistocar inca de la inceput da pana mea, nu ii mai trata pe toti la fel, ca altii sunt mai educati ca tine; si cand zic educati nu ma refer la educatia primita de parinti/profesori, ci la faptul ca sunt mai profesionisti ca tine si iti stiu dinainte toate mutarile.

Apropo, buna dimineata/dupa-masa. Inca incerc sa-mi dau seama cat e ceasul, ma duc sa fumez o tigara si intru si eu.

@@LowLy, nu primeste nimeni FW. Nu stiu ce ai inteles tu, dar aseara, a fost TESTAT noul sistem de war.

Deci, haideti sa va explic putin. Se da /attack de pe RPG.B-ZONE.RO, liderul poate sa isi aleaga membrii care sa participe la war. Liderul mafiei adverse, vede ca este atacat, drept care isi face si el o echipa cu care merge la war. Warurile se desfasoara dupa orarul: 20:00-22:00, ca si pana acum. Cand sunteti pe turf, daca sunteti membru participant, va va aparea in dreapta jos, un BOX cu informatii despre war-ul in desfasurare. Nu mai exista best/worst member,deci, kills/deaths nu mai sunt un factor atat de important pentru castigarea warurilor.Conteaza in schimb, cat timp stai pe turf. Un war este format din 59 de runde, fiecare runda avand 30 de secunde. La sfarsitul acestor 30 de secunde, mafia cu cei mai multi membrii pe turf, castiga 1 punct. Mafia cu cele mai multe puncte, castiga "Influenta/Influence", o statistica care, deasemenea, poate fi gasita in BOX-ul din dreapta jos a ecranului. Aceasta influenta, arata mai exact, care mafie este favorita la castigarea turfului. Multi spun: "Ce rost mai are war-ul daca killurile nu mai conteaza?". Gresit! Killurile conteaza, este logic, daca iti omori adversarii, mafia ta va sta mai mult pe turf, deci, va castiga influenta. Statul in masina/cladiri pe turf, nu se ia in considerare.

Sper ca am explicat cat de bine am putut si m-am facut inteles pentru toata lumea.

Edited by MyAir

@@LowLy, nu primeste nimeni FW. Nu stiu ce ai inteles tu, dar aseara, a fost TESTAT noul sistem de war.

Deci, haideti sa va explic putin. Se da /attack de pe RPG.B-ZONE.RO, liderul poate sa isi aleaga membrii care sa participe la war. Liderul mafiei adverse, vede ca este atacat, drept care isi face si el o echipa cu care merge la war. Warurile se desfasoara dupa orarul: 20:00-22:00, ca si pana acum. Cand sunteti pe turf, daca sunteti membru participant, va va aparea in dreapta jos, un BOX cu informatii despre war-ul in desfasurare. Nu mai exista best/worst member,deci, kills/deaths nu mai sunt un factor atat de important pentru castigarea warurilor.Conteaza in schimb, cat timp stai pe turf. Un war este format din 59 de runde, fiecare runda avand 30 de secunde. La sfarsitul acestor 30 de secunde, mafia cu cei mai multi membrii pe turf, castiga 1 punct. Mafia cu cele mai multe puncte, castiga "Influenta/Influence", o statistica care, deasemenea, poate fi gasita in BOX-ul din dreapta jos a ecranului. Aceasta influenta, arata mai exact, care mafie este favorita la castigarea turfului. Multi spun: "Ce rost mai are war-ul daca killurile nu mai conteaza?". Gresit! Killurile conteaza, este logic, daca iti omori adversarii, mafia ta va sta mai mult pe turf, deci, va castiga influenta. Statul in masina/cladiri pe turf, nu se ia in considerare.

Sper ca am explicat cat de bine am putut si m-am facut inteles pentru toata lumea.

Interesant. Myair nu cred ca imi ajunge incarcatoru astazi :( Poate intru de pe alt PC sper...Sper ca nu afecteaza. Cand intru promit sa rup :X

@@MyAir, ai un plus de la mine, esti singurul pe care il stiu care s-a gandit ca killurile conteaza, ai mare dreptate!

Da chiar ca conteaza. Putem face si o tactica, 14 stau pe jos si vreo 4 pe cladiri (cei care curata) si chiar si cu cei 4 pe cladiri tot faci +...Si probabil ca se da attack mai usor.

@MyAir si cu raportu cum vom face?

Edited by TB Mokka

@,

@,

Eu spre deosebire de multi, gandesc (sau macar, incerc). Revenind la problema cu raportul, inca nu am gasit nici o rezolvare. Ma gandeam ori sa facem un topic numit "Inscrieri la war" si sa aveti minim 3 zile prezenta/saptamana, ori sa lasam ca inainte doar ca in loc de scoruri, o sa fie un numar minim de runde state pe turf... Eu zic sa mai asteptam pana ce noua metoda de war va fi pusa la punct si abia dupa sa rezolvam problemele acestea. Mokka, te astept cat mai repede inapoi, fa cumva si revin-o.

@,

@,

Eu spre deosebire de multi, gandesc (sau macar, incerc). Revenind la problema cu raportul, inca nu am gasit nici o rezolvare. Ma gandeam ori sa facem un topic numit "Inscrieri la war" si sa aveti minim 3 zile prezenta/saptamana, ori sa lasam ca inainte doar ca in loc de scoruri, o sa fie un numar minim de runde state pe turf... Eu zic sa mai asteptam pana ce noua metoda de war va fi pusa la punct si abia dupa sa rezolvam problemele acestea. Mokka, te astept cat mai repede inapoi, fa cumva si revin-o.

Eu zic mai simplu.Inainte de war se face un SS cu cei inscrisi si la final se mai face unu tot cu membrii de la inceput. Si in timpul warului mai dai find pe ei si daca nu e unu pe turfs FW. Sa se faca un fel de prezenta...cum sa ii spun...Sper ca intelegi

Salut baietii. Acum am ajuns si eu acasa, ma pregatesc pentru maine

O seara faina in continuare, incet incet ne ridicam <3.

I7 un aparat dasta' iti cumpar de ziua ta. <3 kqWgCYa.jpg

PWP :*

Multumeeeesc baaa <3 <3 promit ca daca luam tot sf-ul va fac picioarele frumix :** Abia astept astazi war-urile, clanu meu va face toata treaba :* Pup Jeos.

Echipa de aur

------------------------------------------------

Name: Kills: Deaths:

Mihai[K] 0 14 630 - Click pentru premiul tau.

Naruto.[banH] 11 23 960 - Click pentru premiul tau.

tinitou 6 14 920 - Click pentru premiul tau.

MyAir[banH] 2 9 690 - Click pentru premiul tau.

------------------------------------------------

Edited by Drew

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic