Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata !!

Se pare ca o sa plec din 69 Pier Mobs..... mi-am dat demisia, vreau doar sa spun ca m-am simtit mereu bine in acest gang, de cand a fost creat acest gang am tot fost alaturi de el (pe diferite conturi) am incercat sa ajut la waruri si la multe altele, dar.. se pare ca e inactivitate multa pe aici in ultima vreme, cand eram 40 membrii eram doar 10 on pe timp de war, si din care aia 10 doar vreo 2 pe turf.. arme nu se impart, se fac prea mari favorizari pe aici..... acum suntem doar 28 din cauza inactivitatii, nu am vrut sa-mi dau demisia dar sincer nu mai suport sa stau si sa muncesc aiurea, merg pe turf si daca zic sa urcam pe o cladire incepe lumea sa zica ca sufar de rank si etc (la rank 2 doamne fereste...) in fine, ideea e ca imi pare rau ca imi dau demisia dar nu se mai poate asa, nu isi da nimeni silinta sa faca ceva la warruri, injuraturi si jigniri pe /f (jigniti mereu tunisienii), si multe altele..... cred ca se stie prea bine care e problema pe aici, in fine.

Bafta tuturor in continuare, sper sa ne mai auzim, poate o sa ma intorc peste cateva luni daca treaba o sa se indrepte spre bine.

PS: Sper sa nu imi purtati pica pt ca mi-am dat demisia, dar cred ca ma intelegeti si cred ca simtiti si voi zi de zi ce simt si eu.. (Dezamagire mare, mai ales in zilele de war)

V-am pupat :*

Edited by VanHelsing SEF

Stie cineva ce are serverul? Arata asta: ( click )

Cred ca la toti arata asa, dupa cum am vazut si la alte factiuni. Deci se anuleaza warurile pe azi, sau ce?

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci ce facem?

Salut,sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem cat se poate de bine. Welcome celor noi,ne auzim mai incolo ma duc sa mananc. Am facut o treaba buna la war,felicitari tuturor!

Mda... imi da crash cand intru in SA:MP. Pwp, incerc sa reinstalez gta :P

Modurile astea...ce sa le faci. Maine abia astept sa ma duc sa pozez / filmez niste trenuri,ne auzim dupa in game,salut tuturor si noapte buna!

Buna dimineata !!

Se pare ca o sa plec din 69 Pier Mobs..... mi-am dat demisia, vreau doar sa spun ca m-am simtit mereu bine in acest gang, de cand a fost creat acest gang am tot fost alaturi de el (pe diferite conturi) am incercat sa ajut la waruri si la multe altele, dar.. se pare ca e inactivitate multa pe aici in ultima vreme, cand eram 40 membrii eram doar 10 on pe timp de war, si din care aia 10 doar vreo 2 pe turf.. arme nu se impart, se fac prea mari favorizari pe aici..... acum suntem doar 28 din cauza inactivitatii, nu am vrut sa-mi dau demisia dar sincer nu mai suport sa stau si sa muncesc aiurea, merg pe turf si daca zic sa urcam pe o cladire incepe lumea sa zica ca sufar de rank si etc (la rank 2 doamne fereste...) in fine, ideea e ca imi pare rau ca imi dau demisia dar nu se mai poate asa, nu isi da nimeni silinta sa faca ceva la warruri, injuraturi si jigniri pe /f (jigniti mereu tunisienii), si multe altele..... cred ca se stie prea bine care e problema pe aici, in fine.

Bafta tuturor in continuare, sper sa ne mai auzim, poate o sa ma intorc peste cateva luni daca treaba o sa se indrepte spre bine.

PS: Sper sa nu imi purtati pica pt ca mi-am dat demisia, dar cred ca ma intelegeti si cred ca simtiti si voi zi de zi ce simt si eu.. (Dezamagire mare, mai ales in zilele de war)

V-am pupat :*

Wrong. Voiam in alt topic...forum stricat X(

Edited by ZEW RoberT

Hello all.

i hope to return here one day in my first gang when i spent so days with 69 Pier Mobs.

Speaciale thanx to all the members of 69 Pier Mobs,

C ya all :* 69 Pier Mobs the best.

thanks for your time bro you are the best :*:X

Hello all.

i hope to return here one day in my first gang when i spent so days with 69 Pier Mobs.

I miss you bro, i hope you come back ass fast you can :(

@, Hehe, nice photos. You've been one of my best members but you left because you didn't like my decisions. Anyway, thank you for what you did here, in 69 Pier Mobs. Crazystunt is the best subleader I've ever had after .Drew. Don't blame me for your own mistakes.

Edited by MyAir

Hello all.

noob i miss u , u remember when i enter in 69 , first war vs Southern Pimps loool <3 :'(

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic